рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що приготувати з морської капусти: покрокові рецепти з фото

  1. Суп з морської капусти
  2. Складові:
  3. Складові:
  4. Салат з морської капусти з крабовими паличками
  5. Складові:
  6. Складові:
  7. Соус з морською капустою
  8. Складові:

Їжа повинна бути ліками, а ліки - їжею. Ці слова Гіппократа, мабуть, ніколи не втрачали актуальності, адже природа дарує нам все, що необхідно для нормального функціонування організму. І влітку, і взимку ми маємо можливість харчуватися повноцінно, отримуючи всі необхідні поживні речовини.

Звичайно, з приводу літа ніхто не сперечатиметься, але ось що робити взимку або ранньою весною? Крім каш, заготовок і коренеплодів є й інші продукти, корисні і багаті вітамінами, серед яких - морська капуста (Ламінарія).

Читай також: Найдушевніші - страви з жаровні: 5 безпрограшних рецептів

Вона містить в собі багато вітамінів, а також йод, який благотворно впливає на здоров'я щитовидної залози. Це низькокалорійний продукт, який сприяє нормалізації травлення. Ламінарія також здатна очищати організм від токсинів і солей важких металів, протистояти утворенню холестеринових бляшок в судинах і застосовується в якості профілактики онкозахворювань.

Ми на 100% переконані в користь морської капусти, але не є ж кожен день один і той же салат. І не потрібно! З неї можна готувати багато інших смачних страв, часом навіть найнесподіваніших. Спробуємо?

Суп з морської капусти

Суп з морської капусти

Складові:

  • картопля - 3 шт.
  • вода / курячий бульйон - 1,5 л
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • морська капуста - 250 г
  • яйце варене - 2-3 шт.
  • консервований горошок - 1 баночка
  • зелень за смаком
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • сметана для подачі

Спосіб приготування:

  1. Картопля наріжте невеликими кубиками і опустіть в киплячий курячий бульйон або воду.
  2. Спассеруйте на рослинному маслі нарізану дрібно цибулю.
  3. Додайте до нього терту моркву, смажте протягом 5 хвилин.
  4. Перекладіть цибулю і моркву в бульйон, варіть до готовності картоплі.
  5. Додайте морську капусту.
  6. Відразу ж додайте зелений горошок.
  7. Одне яйце покришите, інше залиште для подачі.
  8. Покладіть в суп подрібнену відварене яйце.
  9. Додайте дрібно посічену зелень (петрушку або кріп).
  10. Посоліть, поперчіть.
  11. Подавайте зі сметаною і зеленою цибулею.

Солянка з морської капусти і кальмара «За-далекосхідному»

Солянка з морської капусти і кальмара «За-далекосхідному»

Складові:

  • морська капуста варена - 800 г
  • кальмари - 1 кг
  • морква - 2 шт.
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • паста томатна - 4 ст. л.
  • крохмаль - 2 ст. л.
  • цукор - 1 ст. л.
  • сіль по смак
  • оцет за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Заморожену капусту опустіть в окріп і відваріть протягом 15 хвилин, не накриваючи кришкою.
  2. Відкиньте на друшляк, промийте і залийте підкисленою водою. Потім відцідити.
  3. Кальмар очистіть, покладіть в окріп, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
  4. Цибулю і моркву почистіть, наріжте тонкою соломкою.
  5. Злегка обсмажте в сотейнику на рослинному маслі, додайте половину солі, цукор, томатну пасту і злегка протушкувати.
  6. Потім влийте розведений в склянці води крохмаль і тушкуйте ще дві хвилини.
  7. Кальмар вийміть з води, наріжте дрібною соломкою.
  8. Капусту і кальмар викладіть в сотейник до овочів, додайте решту солі, оцет, перемішайте, прогрійте хвилин п'ять.
  9. Потім вогонь вимкніть і дайте закусці охолонути в тій же посуді.
  10. Після цього заберіть у холодильник, щоб настоялась.

Читай також: Страви з черемші: 5 кращих рецептів за версією SMAK.UA

Салат з морської капусти з крабовими паличками

Салат з морської капусти з крабовими паличками

Складові:

  • морська капуста маринована - 200 г
  • яйце - 4-5 шт.
  • крабові палички - 200 г
  • сир - 100 г
  • Зелена цибуля
  • кріп
  • олія соняшникова - 2 ст. л.
  • майонез - 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Капусту поріжте шматочками завдовжки 1,5-2 см.
  2. Зваріть яйця круто, наріжте їх тоненькими шматочками, щоб в салаті білок нагадував білясті водорості.
  3. З невеликої частини білка ножем виріжте прикраси для салату.
  4. Наріжте тонкою соломкою крабові палички.
  5. Не дуже гострий твердий сир натріть на крупній тертці.
  6. Дрібно наріжте зелену цибулю.
  7. Наріжте зелень кропу.
  8. Заправте соняшниковою олією і майонезом.
  9. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.

Паста з мідіями і морською капустою

Паста з мідіями і морською капустою

Складові:

  • паста (спагеті / лінгвіні) - 250-300 г
  • морська капуста консервована - 200-300 г
  • мідії в олії - 200 г
  • масло вершкове за смаком
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Закип'ятіть 2 л води.
  2. Посоліть.
  3. Поставте варитися пасту.
  4. За пару хвилин до закінчення всипте в каструлю з пастою морську капусту, доведіть до кипіння.
  5. Злийте воду, додайте вершкове масло, струсіть і викладіть на тарілки.
  6. Зверху покладіть мідії і полийте олією з банки.

Читай також: Топ-5 картопляних гарнірів до м'яса

Соус з морською капустою

Соус з морською капустою

Складові:

  • морська капуста сушена - 1 стакан
  • окріп - 2,5 склянки
  • коріандр (зерна) - 3 ст. л.
  • кмин - 1 ст. л.
  • запашний горошок - 5-6 зерен
  • бадьян - 1-2 зірочки
  • гвоздика - 2-3 бутона
  • імбирний порошок - 1-2 ч. л.
  • ріпчаста цибуля - 10 шт.
  • масло рослинне - 100-150 мл

Спосіб приготування:

  1. Сушену морську капусту всипте в літрову банку, залийте окропом, накрийте серветкою і дайте набрякнути.
  2. Перемеліть все прянощі, змішані разом, в кавомолці.
  3. Пряну борошно всипте в набряклу капусту і ретельно перемішайте.
  4. Головки лука очистіть і наріжте якомога дрібніше.
  5. Якщо ви любите часник, можна додати 4-5 зубків.
  6. Лук ретельно втрутився в соус, додайте рослинне масло за смаком.
  7. Вимісити ложкою, як би забиваючи повітря в соус.
  8. На наступний день соус готовий.
  9. Подавайте в якості заправки до салатів із зелені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Звичайно, з приводу літа ніхто не сперечатиметься, але ось що робити взимку або ранньою весною?
Спробуємо?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com