рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перші і другі страви з кальмарів, рецепти: борщ, салат, котлети, каблучки і фаршировані

  1. Борщ з кальмарами
  2. Котлети з кальмарів
  3. фаршировані кальмари
  4. Салат з кальмарів з Арех
  5. Смажені кільця з кальмарів

Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати смачні перші і другі страви з кальмарів і їх рецепти Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати смачні перші і другі страви з кальмарів і їх рецепти. Гарячі страви з кальмарів в наш час користуються великою популярністю. Зовсім недавно цей делікатес важко було дістати. Зараз же кальмари можна знайти практично в будь-якому супермаркеті, їх також можна купити в магазині або на ринку. Це відносно недорогий, але в той же час досить смачний, корисний і дієтичний продукт (кальмар низькокалорійний). М'ясо кальмара - це справжній делікатес! Різноманітність страв, до складу яких входять кальмари, приголомшує. З кальмарів виходять незвичайні смачні гарячі перші, другі страви, з них готують різноманітні закуски і салати. Страви з кальмарів досить прості в приготуванні. Всі ці корисні поради і рецепти з приготування кальмарів зібрані виключно для нашого сайт і для вас наш читач.

Підготовка тушки кальмара

Беремо тушку кальмара, якщо кальмар заморожений, розморожуємо його. Видаляємо ножем з тушки поверхневу плівку, хітинову пластину і добре промиваємо під проточною водою (на весь процес оброблення йде приблизно де - то 7 - 10 хвилин).

Щоб перші і другі страви з кальмарів вийшли смачними і ніжними запам'ятайте головне правило: оптимальний час для варіння кальмарів - 4 хвилини, інакше м'ясо кальмарів вийде «гумовим». А тепер рецепти страв з кальмарів, смачні і прості.

Борщ з кальмарами

Складові страви борщу з кальмарами: Складові страви борщу з кальмарами:

  • кальмари - 300 г;
  • червоний буряк - 4 шт. середніх розмірів;
  • свіжа капуста - 150 г;
  • картопля - 2 шт. середнього розміру;
  • ріпчаста цибуля - 2 шт .;
  • морквина - 1 шт .;
  • паста томатна - 3 ст.л .;
  • часник (кілька зубчиків);
  • свиняче сало і свинячий шпик - по 20 г;
  • звичайна вода - 1,5 л;

Очищаємо кальмар. На вогонь ставимо каструлю з водою, воду солимо. У киплячу воду опускаємо підготовлену нами тушку кальмара і варимо протягом 4 хвилин. Даємо охолонути кальмару разом з відваром, в якому він варився. Далі виймаємо кальмар з каструлі, нарізаємо його тонкими кільцями й обсмажуємо з дрібно порізаною цибулею і шпиком.

смачний борщ готуємо, як зазвичай.

За 10 хвилин до того, як борщ з кальмарами буде готовий, додаємо в нього підготовлену зажарку з кальмарами. Блюдо готове!

При подачі на любителя можна додати сметану і зелень в борщ з кальмарів.

Котлети з кальмарів

Котлети з кальмарів

Рецепт котлет з кальмарів в духовці і на сковорідці і інгредієнти.

Складові котлет з кальмарів:

  • кальмари - 400 г;
  • цибуля - 150 г;
  • черствий білий батон - 50 г;
  • яйце - 2 шт .;
  • трохи солі і перцю;

Очищені кальмари пропускаємо через м'ясорубку. Потім знову пропускаємо кальмари через м'ясорубку, а також пропускаємо через м'ясорубку ріпчасту цибулю і розмочений у звичайній воді шматок білого черствого батона. Жовток відокремлюємо від білка. Додаємо до фаршу жовток, сіль, перець, все перемішуємо і додаємо білок.

Формуємо невеликі котлети. Тепер спочатку змочивши їх в яйці, потім запаніруем їх в сухарях і обсмажити на сковорідці або в духовці з двох сторін до готовності.

До таких котлет з кальмарів на гарнір добре підійдуть: картопля, різні види каш, макарони.

фаршировані кальмари

Складові страви: Складові страви:

  • кальмари - 6 середніх тушок;

Для начинки Кольмар:

варіант №1

  • білокачанна капуста - 400 г;
  • морквина - 150 г;
  • цибуля - 100 г;
  • гриби «Глива» - 200г;

Усе інгредієнти для начинки фаршированих кальмарів дрібно поріжемо і обсмажити на середньому вогні, на жирі або рослинному маслі.

варіант №2

  • кабачок - 1 шт .;
  • морква - 150 г;
  • часник (кілька зубчиків);
  • креветки - 200 г;
  • твердий сир - 100 г;

Кабачок і морквину ріжемо соломкою, часник ріжемо дрібно і все перемішуємо. Додаємо очищені креветки і натертий на дрібній тертці твердий сир. Цією начинкою начиняє кальмари.

Заздалегідь підготовлені тушки кальмарів добре солимо зверху і всередині. Всередину щільно укладаємо начинку, добре набивши нею кожен кальмар. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього кальмари. Зверху кожного кальмара робимо невелику сіточку з майонезу. Щоб кальмари не вийшло сухими, на деко підливають трохи звичайної води. Ставимо кальмари в заздалегідь розігріту духовку (160 градусів), приблизно на 15 хв. І все, смачні фаршировані кальмари з креветками, сиром, кабачком і морквиною готові і можна подавати на стіл!

Салат з кальмарів з Арех

Складові салату з кальмарів з горіхами: Складові салату з кальмарів з горіхами:

  • кальмари - 4 шт .;

Для соусу:

  • горіхи - 15 г;
  • білий батон (м'якуш) - 2 шматки;
  • часник (кілька зубчиків);
  • рослинне масло - 0,5 ст.л .;

Пропускаємо через м'ясорубку горіхи, часник. Білий батон (м'якуш), попередньо розмочений у воді, розминаємо добре виделкою, поступово підмішуємо горіхово - часникову масу, збиваємо виделкою, вливаємо олію. Всю масу добре збиваємо, поки вона не стане пишною і однорідною.

Відварюємо очищені кальмари, нарізаємо їх кільцями, перемішуємо з соусом і заправляємо соком лимона.

Смажені кільця з кальмарів

Складові страви: Складові страви:

  • кальмари - 1 кг;
  • панірувальні сухарі - 250 г;
  • 4 яйця;
  • жир для смаження або рослинне масло;

Готуємо смажені кільця з кальмарів. Очищені кальмари відварюємо і ріжемо тонкими кільцями. У тарілку розбиваємо 4 яйця, ретельно перемішуємо їх, трохи солимо. Кільця кальмарів спочатку вмочимо в яєчну суміш, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити колечка кальмарів на розігрітій сковороді (змащеній розтопленим жиром або рослинним маслом) з обох сторін.

Перші і другі страви з кальмарів, безсумнівно, стануть «родзинкою» вашого урочистого або повсякденного столу. Смачного!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com