рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Паста з мідіями і креветками рецепт приготування

Якщо ви зберетеся поїхати на південь Італії, обов'язково спробуйте місцеве традиційне блюдо - пасту з мідіями і креветками;  якщо немає - ви з легкістю зможете приготувати його і вдома за наступним рецептом

Якщо ви зберетеся поїхати на південь Італії, обов'язково спробуйте місцеве традиційне блюдо - пасту з мідіями і креветками; якщо немає - ви з легкістю зможете приготувати його і вдома за наступним рецептом.

Дійсно, це блюдо готується досить легко і швидко, але в підсумку ви отримаєте чудову вечерю, який гідний похвали навіть з боку вибагливих гурманів і кулінарних естетів. Для приготування можна використовувати будь-які види пасти, підійдуть навіть самі звичайні спагетті.

Якщо ви шукаєте вишуканий варіант для романтичної вечері, то цей рецепт стане справжньою «паличкою-виручалочкою». Чудова паста з морепродуктами, біле вино в келихах - наповніть свій вечір дивовижними ароматами моря та Італії. А якщо з морепродуктів у Вас в наявності ще і кальмари, то можна буде обсмажити їх в клярі за рецептом сайту obzhoriki.ru

Складові:

  • Паста (макарони) - 150 г;
  • Креветки - 200 г;
  • Мідії (без раковин) - 200 г;
  • Петрушка свіжа - 1 невеликий пучок;
  • Розмарин - 2 гілочки;
  • Часник - 2-3 зубчики;
  • Біле сухе вино - 100 мл;
  • Помідори черрі - 10 шт .;
  • Оливкова олія - ​​30 мл;
  • Перець, сіль - за смаком.

Розраховано на 2 порції

Час приготування - 20-30 хвилин

Спосіб приготування:

  1. Воду для варіння макаронів трохи солимо і доводимо до кипіння, після чого відправляємо пасту в киплячу воду і варимо її на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. Після зливаємо воду і залишаємо пасту остигати.
  2. Поки паста вариться, готуємо другу частину страви: ріжемо помідори черрі на половинки, очищаємо часник і нарізаємо його на тонкі пластики.
  3. Далі нам знадобиться широка сковорода, в яку ми наливаємо оливкову олію, трохи розігріваємо його і викладаємо помідори і зубчики часнику, обсмажуємо все на помірному вогні до появи рум'яного відтінку часнику.
  4. Після цього в сковороду викладаємо мідії і креветки (попередньо очистивши їх і прибравши хвостики), солимо і перчимо все за смаком і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
  5. Поки морепродукти обсмажуються, шаткуємо дрібно розмарин і петрушку.
  6. Потім наливаємо в сковороду вино, викладаємо туди ж зелень і тушкуємо морепродукти і овочі в вині протягом 2 хвилин, добре все перемішуючи.
  7. Після закінчення цього часу весь вміст з сковороди перекладаємо в окрему тарілку, а соус при цьому залишаємо в сковороді.
  8. Викладаємо в соус, що залишився пасту, все перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини.
  9. Далі з'єднуємо пасту з морепродуктами і овочами, добре перемішуємо.
  10. Паста з креветками і мідіями готова, залишається тільки розкласти все по порційних тарілочках.

Смачного!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com