рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Паста з мідіями і креветками рецепт приготування

Якщо ви зберетеся поїхати на південь Італії, обов'язково спробуйте місцеве традиційне блюдо - пасту з мідіями і креветками;  якщо немає - ви з легкістю зможете приготувати його і вдома за наступним рецептом

Якщо ви зберетеся поїхати на південь Італії, обов'язково спробуйте місцеве традиційне блюдо - пасту з мідіями і креветками; якщо немає - ви з легкістю зможете приготувати його і вдома за наступним рецептом.

Дійсно, це блюдо готується досить легко і швидко, але в підсумку ви отримаєте чудову вечерю, який гідний похвали навіть з боку вибагливих гурманів і кулінарних естетів. Для приготування можна використовувати будь-які види пасти, підійдуть навіть самі звичайні спагетті.

Якщо ви шукаєте вишуканий варіант для романтичної вечері, то цей рецепт стане справжньою «паличкою-виручалочкою». Чудова паста з морепродуктами, біле вино в келихах - наповніть свій вечір дивовижними ароматами моря та Італії. А якщо з морепродуктів у Вас в наявності ще і кальмари, то можна буде обсмажити їх в клярі за рецептом сайту obzhoriki.ru

Складові:

  • Паста (макарони) - 150 г;
  • Креветки - 200 г;
  • Мідії (без раковин) - 200 г;
  • Петрушка свіжа - 1 невеликий пучок;
  • Розмарин - 2 гілочки;
  • Часник - 2-3 зубчики;
  • Біле сухе вино - 100 мл;
  • Помідори черрі - 10 шт .;
  • Оливкова олія - ​​30 мл;
  • Перець, сіль - за смаком.

Розраховано на 2 порції

Час приготування - 20-30 хвилин

Спосіб приготування:

  1. Воду для варіння макаронів трохи солимо і доводимо до кипіння, після чого відправляємо пасту в киплячу воду і варимо її на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. Після зливаємо воду і залишаємо пасту остигати.
  2. Поки паста вариться, готуємо другу частину страви: ріжемо помідори черрі на половинки, очищаємо часник і нарізаємо його на тонкі пластики.
  3. Далі нам знадобиться широка сковорода, в яку ми наливаємо оливкову олію, трохи розігріваємо його і викладаємо помідори і зубчики часнику, обсмажуємо все на помірному вогні до появи рум'яного відтінку часнику.
  4. Після цього в сковороду викладаємо мідії і креветки (попередньо очистивши їх і прибравши хвостики), солимо і перчимо все за смаком і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
  5. Поки морепродукти обсмажуються, шаткуємо дрібно розмарин і петрушку.
  6. Потім наливаємо в сковороду вино, викладаємо туди ж зелень і тушкуємо морепродукти і овочі в вині протягом 2 хвилин, добре все перемішуючи.
  7. Після закінчення цього часу весь вміст з сковороди перекладаємо в окрему тарілку, а соус при цьому залишаємо в сковороді.
  8. Викладаємо в соус, що залишився пасту, все перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини.
  9. Далі з'єднуємо пасту з морепродуктами і овочами, добре перемішуємо.
  10. Паста з креветками і мідіями готова, залишається тільки розкласти все по порційних тарілочках.

Смачного!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com