рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Курка з грибами або курячі бомбочки

  1. Інгредієнти для приготування курки з грибами або курячих бомб

Сьогодні мова піде про курку з грибами, а саме про курячих бомбочка з начинкою.

Турбота про здоров'я, фігурі завжди «крокує не в ногу» з бажанням смачно і ситно поїсти. Якщо блюдо шкідливе, що сприяє набору зайвої ваги, то воно обов'язково буде ароматним, соковитим і захопливою своїм виглядом. Справжній закон підлості! Але, не варто впадати у відчай, бо варто проявити трохи фантазії, з'єднати в одній страві цілком собі корисні інгредієнти, і вийде те саме, що й пригоститися буде приємно, і не зіпсувати собі дієту вийде досить легко.

Таким дивом кулінарії є, наприклад, курячі бомбочки. Нехай назва і звучить кумедно - від цього страва не перестане бути смачним, апетитним і корисним!

Приблизний розрахунок калорійності курячих бомб дає такий результат: в 100 грамах продукту міститься 130 ккал, 15 грам білків, 7 грам жирів і 2 грами вуглеводів.

Звичайно, у всьому треба знати міру: такі м'ясні страви найкраще вживати в їжу в обідній час або в якості ранньої вечері. Тоді ви дійсно зможете «зловити двох зайців» - поїсти і смачно, і з користю!

Інгредієнти для приготування курки з грибами або курячих бомб

  • Куряче філе - 700 г
  • Печериці - 600 г
  • Твердий сир - 70 г
  • Молоко або нежирні вершки - 4 ст. л.
  • Ріпчасту цибулю - 100 г
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Олія - ​​4 ст. л.

Рецепт курка з грибами або курячі бомбочки

  1. Сьогодні мова піде про курку з грибами, а саме про курячих бомбочка з начинкою

    Підготувавши всі необхідні для страви інгредієнти, приступимо, в першу чергу, до нарізки цибулі. Намагаємося нарізати його якомога дрібніше.

  2. Тепер готуємо для гасіння гриби. Якщо трапляються великі шматочки, ріжемо їх на кілька частин.

  3. На столовій ложці рослинного масла страхуємо лук до золотистого кольору і м'якого стану.

  4. Відправляємо до цибулі заморожені або свіжі гриби і чекаємо, поки вся зайва волога не випарується.

  5. У нас є трохи вільного часу, поки гриби гасяться, тому можна зайнятися іншими інгредієнтами. Для початку подрібнити сир на тертці.

  6. Тепер прийшла черга грудок. Готуємо їх наступним чином. Спочатку розрізаємо навпіл.

  7. Потім кожну половинку ріжемо уздовж, але не до кінця, щоб вона розкрилася, як книжка.

  8. Гарненько відбиваємо шматок м'яса, щоб він збільшився в діаметрі. Точно так само чинимо з усім м'ясом. З трьох грудок виходить шість відбивних.

  9. У готові гриби вливаємо молоко і висипаємо сир, гарненько все перемішуємо і даємо згасити на слабкому вогні ще дві або три хвилини.

  10. Відбивні готові, начинка готова - пора збирати наші бомбочки! Для цього відрізаємо лист фольги довжиною близько сорока сантиметрів, змащуємо його невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладаємо на нього відбивну, солимо і посипаємо її перцем за смаком.

  11. Посередині відбивною викладаємо начинку. Досить покласти півтори або дві ложки з невеликою гіркою.

  12. Збираємо краю відбивною по центру, формуючи подобу мішечка. Для надійності конструкції з'єднуємо краю зубочисткою.

  13. Навколо бомбочки збираємо фольгу. Намагаємося щільніше стиснути фольгою її вміст.

  14. Відправляємо м'ясо в духовку, розігріту до 200 градусів, на півгодини. По закінченню зазначеного часу дістаємо бомбочки, розкриваємо верхівку «мішечків» з фольги і даємо їм постояти в такому вигляді в духовці ще 10 хвилин.

  15. Курячі бомбочки готові!

  16. Додайте овочів до курячим бомбочки і насолоджуйтеся смаком страви.

Смачного!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com