рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Канапе з сьомгою - рецепти і фото

  1. Канапе з риби сьомги з овочами.
  2. Канапе з сьомгою і сиром.
  3. Канапе з сьомгою і ікрою.
  4. Канапе з сьомги з ніжним кремом.
  5. Канапе з рибою сьомгою і салатом.
  6. Канапе з тунцем.
  7. Канапе з солоним оселедцем.

Канапе з рибою, особливо з сьомгою - по-перше, дуже смачна закуска, по-друге, канапе є дуже оригінальним способом подачі риби до святкового столу

Канапе з рибою, особливо з сьомгою - по-перше, дуже смачна закуска, по-друге, канапе є дуже оригінальним способом подачі риби до святкового столу. Ці маленькі бутерброди з сьомгою і іншою рибою стануть яскравим акцентом і прикрасою будь-якого свята і будуть бажані кожним гостем.

Ми підготували для вас рецепти канапе з рибою сьомги, адже сьомга є основною рибної складової в приготуванні канапе, але не обійшли своєю увагою тунця і солоного оселедця. Чудово те, що в кожному рецепті канапе з рибою ви можете замінити зазначену рибу на вашу улюблену, і від цього смак канапе з рибою зовсім не постраждає.

Канапе з риби сьомги з овочами.

Рецепт канапе з риби сьомги з яскравими овочами дуже простий, а на столі виглядає чудово Рецепт канапе з риби сьомги з яскравими овочами дуже простий, а на столі виглядає чудово. Багет білого хліба наріжте на шматочки товщиною 1-1,5 сантиметра і відправте в духовку, нехай злегка підсохнуть. Багет можна замінити батоном, вирізавши аналогічні форми за допомогою склянки чи кружки. Далі, слідуючи рецепту канапе з рибою сьомги, необхідно нарізати томат кільцями товщиною 5 міліметрів і укласти його на скибочку білого хліба. Несолону бринзу нарізати також колами використовуючи склянку відповідного розміру і помістити його на томат. Слабосоленую сьомгу, наріжте тонкими (менше 5 міліметрів) пластинками, складіть в кілька разів і покладіть наступним шаром. Свіжий огірок наріжте також як рибу. Оливку або маслину насадити на шпажку, додайте зігнуту гармошкою часточку огірка, а потім проткніть вже зібрану «пірамідку» канапе.

Канапе з сьомгою і сиром.

Канапе з сьомгою і м'яким сиром створять в закусці потрібний контраст, де риба і сир відтінятимуть смаки один одного Канапе з сьомгою і м'яким сиром створять в закусці потрібний контраст, де риба і сир відтінятимуть смаки один одного. Будь-чорний хліб наріжте кружальцями (використовуйте спосіб нарізки, вказаний в першому рецепті), злегка обсмажте з двох сторін і остудіть. Тепер приготуємо крем для канапе з рибою. Для цього вершковий сир (Філадельфія або будь-який м'який сир-крем для бутербродів) в кількості 120 грам змішайте з 2-3 столовими ложками сметани будь-якої жирності, додайте подрібнену зелень - кріп, орегано, базилік, спеції - чорний, білий мелений перець і сіль за смаку. Отриману масу добре перемішайте. Змастіть кремом грінки і покладіть зверху шматочок слабосоленої сьомги, прикрасьте канапе з рибою гілочкою кропу.

Канапе з сьомгою і ікрою.

Канапе з сьомгою і ікрою - класичний рецепт канапе з сиром, своєю витонченістю гідний навіть ресторанів високої кухні Канапе з сьомгою і ікрою - класичний рецепт канапе з сиром, своєю витонченістю гідний навіть ресторанів високої кухні. Чому б і вам не здивувати гостей цією стравою, адже рецепт канапе з сьомгою і ікрою легко виконаємо. На підсушений скибочку білого хліба викладіть будь-який м'який сир, нарізаний у формі кола, на сир - пару кружечка свіжого огірка. Далі слабосоленую сьомгу наріжте тонкими смужками, згорніть у рулет і помістіть на огірок. Зверху канапе з рибою сьомгою оттените дрібнозернистої ікрою і гілочкою кропу. Звертаємо увагу - ікри багато не потрібно, інакше загубиться вся суть канапе як страви з різноманітністю смаків.

Канапе з сьомги з ніжним кремом.

Канапе з сьомги з ніжним кремом, мабуть, самий багатогранний варіант канапе з рибою сьомги, тому що крем готується кожен раз новий і тому смак канапе практично неповторний Канапе з сьомги з ніжним кремом, мабуть, самий багатогранний варіант канапе з рибою сьомги, тому що крем готується кожен раз новий і тому смак канапе практично неповторний. Слабосоленую сьомгу наріжте тонкими смужками. Тепер приготуємо крем. Для нього вам знадобитися 200 грам будь-якого сиру, 100 грам твердого сиру натертого на дрібній тертці, дрібно посіченої зелені - петрушки, базиліка (використовуйте або свіжу зелень, або сушену). Всі інгредієнти з'єднайте, додайте чорного меленого перцю за смаком і перемішайте так, щоб на виході вийшла маса, що нагадує густу сметану. Тепер в середину смужки з риби викладіть чайну ложку крему і скрутіть в рулетик. Для міцності можна готове канапе з рибою сьомгою закріпити шпажкою. Рецепт радить прикрасити дане канапе з сьомгою гілочкою зелені, а також ікрою, половинкою маслини або чорного винограду.

Канапе з рибою сьомгою і салатом.

Канапе з сьомгою і листовим салатом завершує нашу серію рецептів канапе з рибою сьомги Канапе з сьомгою і листовим салатом завершує нашу серію рецептів канапе з рибою сьомги. Щоб його приготувати, злегка обсмажте шматочки чорного хліба до хрусткої скоринки. Тонкими смужками підготуйте будь-яку червону рибу, arabio.ru радить сьомгу, форель, лосося. Свіжий огірок наріжте злегка навскоси, щоб він вийшов широким. Тепер приступайте до збірки канапе з сьомгою або іншою рибою. На шпажку насадите маслину без кісточок, далі кружечок огірка (проколіть по краях), зелень, риба, листок салату складений в кілька разів і нарешті, скибочку хліба.

Канапе з тунцем.

Тунець поряд з сьомгою часто присутній на наших святкових столах, так чому б не зробити смачну рибну канапе і з нього Тунець поряд з сьомгою часто присутній на наших святкових столах, так чому б не зробити смачну рибну канапе і з нього. Особливістю канапе з даної рибою є те, що тунець сам по собі має яскравий і насичений смак, тому великої різноманітності продуктів в даному канапе з рибою якраз і не потрібно. Він добре поєднується з солоним огірочком, лимоном, які підкреслюють його особливий смак. Отже, одну баночку консервованого тунця розімніть вилкою до утворення кашки. Одне варене яйце дрібно наріжте і з'єднайте з рибою, додайте дрібно порубаний базилік, посоліть і поперчіть за смаком. Готовий крем покладіть на шматочок підсушеного хліба (кількість крему розраховуйте виходячи з розмірів грінки). Прикрасьте канапе з рибою тунець четвертинкою лимона або солоним огірочком, часточкою червоного болгарського перцю і гілочкою зелені.

Канапе з солоним оселедцем.

Хочете здивувати своїх близьких і гостей канапе з рибою, якої виглядає просто, але вражає яскравими смаковими відчуттями Хочете здивувати своїх близьких і гостей канапе з рибою, якої виглядає просто, але вражає яскравими смаковими відчуттями? Тоді зробіть це канапе з оселедцем. Весь секрет - в спеціальному маслі для промазування. Розм'якшене вершкове масло в кількості 100-150 грам з'єднайте з половиною чайної ложки столової гірчиці, декількома краплями соєвого соусу, дрібкою чорного меленого перцю і дрібно рубаною зеленню на ваш смак. Масу ретельно розітріть. Далі шматочок чорного хліба обсмажте з двох сторін, охолодіть, після чого змажте його кремом, викладіть на крем шматочок солоного оселедця, прикрасьте часточкою лимона і гілочкою зелені. Для зручності канапе з рибою можете проколоти шпажкою.

для Arabio.RU - журнал про моду і стиль
Олександра Рижкова © Всі права захищені

Сподобалася стаття? Розкажи про неї друзям, просто клацнувши на кнопочку своєї соціальної мережі або блога ...

Хочете здивувати своїх близьких і гостей канапе з рибою, якої виглядає просто, але вражає яскравими смаковими відчуттями?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com