рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно смажити патисони на сковороді

  1. Патисони: користь і переваги
  2. Як смажити патисони на сковороді: базовий рецепт
  3. складові
  4. Як посмажити патисони на сковороді до хрусткої скоринки
  5. Як оригінально посмажити патисони на сковороді
  6. складові
  7. Як посмажити смачні патисони на сковороді з часником
  8. складові

Овочева родина роду «гарбузових», яка надійно осіла на наших грядках, не перестає дивувати і радувати своєю різноманітністю Овочева родина роду «гарбузових», яка надійно осіла на наших грядках, не перестає дивувати і радувати своєю різноманітністю. Наприклад, знаючи, як смажити патисони на сковороді з часником або в паніровці, навіть в період вимушеної економії коштів, ви можете не переживати за вітамінне різноманітність і повноцінність раціону своєї сім'ї.

Тарілчасті плоди неймовірно декоративні, а страви з них виходять настільки смачними і ніжними, що їм саме місце на святковому столі.

до змісту ↑

Патисони: користь і переваги

Частувань з патисони настільки багато, що всі рецепти в одній статті розглянути неможливо, тому сьогодні ми спробуємо познайомитися лише з кількома рецептами смаження цих дивовижних за своєю формою і вітамінного змістом овочів.

Не всі знають, що вони набагато корисніші, ніж популярні і улюблені багатьма кабачки, так що готувати патисони смакоту потрібно якомога частіше.

Ще одна гідна уваги особливість патіссонових «тарілочок» - це їх неймовірно низька калорійність.

Так, в традиційних 100 г свіжого продукту міститься всього 19 ккал, а в смаженому овочі - не більше 85 ккал.

Це настільки мало, що навіть в рамках суворої дієти, занудьгувавши за улюбленою картоплею фрі, можна підсмажити пару шматочків патисони та порадувати себе своєрідним аналогом крахмалистого «забороненого плоду».

до змісту ↑

Як смажити патисони на сковороді: базовий рецепт

Як смажити патисони на сковороді: базовий рецепт

складові

Додати все

до списку покупок Видалити все зі списку покупок Список покупок

Як посмажити патисони на сковороді до хрусткої скоринки

Схожі на різьблені тарілки, родичі кабачків, прекрасно зберігаються в умовах домашнього холодильника, так що ласувати ними можна навіть в листопаді.

Однак найкраще смажити саме молоді плоди - з них можна не знімати шкірку, та й на смак вони виходять особливо ніжними.

  1. З вимитих плодів зрізаємо плодоніжки і залишки черешка. З них також потрібно зняти шкірку.

Ідеальний розмір плодів для смаження - до 10 см в діаметрі. Якщо таких під рукою не виявилося, то можна використовувати і більш дорослі патисони. Однак якщо насіння занадто великі і жорсткі, то їх теж потрібно видалити.

  1. Ділимо овочі на тонкі пластинки, товщиною близько 5 мм.
  2. Кладемо їх в глибоку тарілку, солимо, перчимо і залишаємо просолюється на 15 хвилин.
  3. Беремо сковороду з товстим дном, відправляємо її на вогонь середньої інтенсивності.
  4. Кладемо масло, чекаємо пару секунд, поки розтопиться, і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні.
  5. Далі залишиться обваляти патіссоновую нарізку в борошні, обтрусити надлишок і відправити овочі в розігріте масло.
  6. Обсмажуємо шматочки з обох сторін до тих пір, поки вони не покриються хрусткою скоринкою.

Готове частування можна подавати гарячим (присипавши рубаною зеленню) або трохи остиглим. У теплому вигляді воно також може стати відмінним гарніром до улюбленого м'ясної страви або рибному заливного.

до змісту ↑

Як оригінально посмажити патисони на сковороді

А тепер пропонуємо зробити з смажених патіссонових скибочок закусочні бутерброди. Доведеться трохи повозитися, але зате вдасться здивувати гостей!

складові

  • Патисони - 2 шт.
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Сир твердого сорту - 50 г
  • Масло вершкове - 2 ст.л.
  • Рослинна олія - ​​2-3 ст.л.
  • Сухарі для панірування - 3 ст.л.
  • Перець чорний мелений - 1/3 ч.л.
  • Сіль за смаком

Як апетитно посмажити патисони на сковороді

  1. Моєму, очищаємо і ріжемо плоди так само, як і в попередньому рецепті.
  2. Солимо і присмачуємо перцем нарізані пластинки, залишаємо їх просочуватися спеціями.
  3. Нагрівання сковорідку, ллємо в неї половину заготовленого соняшникової олії, трохи підігріваємо і викладаємо в нього овочеві пластинки.
  4. Їх злегка зарум'янюється з обох сторін і викладаємо на рушник з паперу, щоб позбутися зайвого жиру.
  5. Поки підсмажені шматочки охолоджуються, сир подрібнюємо на тертці з великими дірками, додаємо до нього вершкове масло і одне з сирих яєць. Масу добре перемішуємо, підсолюємо.
  6. Наносимо її на патіссоновую пластинку і накриваємо другою платівкою - виходить овочевий «бутерброд». Так проробляємо з усіма шматочками.
  7. Знову ставимо сковорідку на вогонь, ллємо залишився рослинне масло.
  8. Кожен з «бутербродів» занурюємо в збите яйце, мачає в сухарях і зарум'янюється з обох сторін.

Подавати цю закуску найкраще гарячою. Якщо ж трохи постоїть, то ризикує втратити апетитну хрустку скоринку.

до змісту ↑

Як посмажити смачні патисони на сковороді з часником

Часник надає коханому овочу легку пікантність і допомагає максимально розкрити його природний смак. До цього «дуету» ми пропонуємо також додати моркву, цибулю і зелень, щоб було не тільки смачно і красиво, але і максимально корисно.

складові

  • Патисони молоді - 500 г;
  • Морква свіжа - 200 г;
  • Ріпчасту цибулю (середній) - 2 шт .;
  • Часник - 2 зубки;
  • Соняшникова олія - ​​2-3 ст.л .;
  • Кріп свіжий - 1 пучок;
  • Сіль - ½ ч.л.

Як приготувати смажені патисони з овочами

  1. Обмивання всі овочі, чистимо їх і подрібнюємо кубиками за допомогою ножа, крім моркви, її ми трьом на крупній тертці.
  2. Спочатку відправляємо в розігріту олію цибулю, смажимо до розм'якшення.
  3. Потім додаємо до нього патіссоновую нарізку, а в самому кінці - морква. Смажити все потрібно на тихому вогні.
  4. Додаємо в блюдо зелень, солимо його на смак.

Приправити частування перцем і роздавлений часник потрібно буде за пару хвилин до закінчення приготування, коли овочі будуть вже майже м'які.

Таке блюдо стане відмінним доповненням до домашніх котлет або тушкованої риби.

Майже все, що потрібно нашому організму для ситості і здоров'я, зростає на грядках. Дізнавшись, як смачно смажити патисони на сковороді своїми руками, можна легко привнести приємну різноманітність в домашнє меню, а також зробити святковий стіл ще багатшим.

Смачного!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com