рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

7 страв з полуницею, які потрібно встигнути спробувати

  1. Полунична пудра
  2. Маргарита зі свіжою полуницею
  3. Літній салат з полуницею
  4. полуничний курд
  5. Капрезе з полуницею
  6. Полунично-буряковий смузі
  7. Брускетта з полуницею і козячим сиром

Полуниця - це таке задоволення! Це ніжність, трохи терпкості і особливе післясмак - дитинства, розкоші і навіть пристрасті. Але є в цій смачної ягоді один серйозний недолік - швидко закінчується! Так, звичайно, тепер полуницю можна купити цілодобово в будь-якому супермаркеті, але хіба може зрівнятися вона - зимова або осіння - з тієї запашної і солодкої, що продається зараз!

Якщо раніше всі, що можна було зробити з полуницею, включало в себе варіації на десертну тему (з цукром і вершками, джем, пироги, торти), то з недавніх пір діапазон гастрономічних експериментів з полуницею істотно розширився. Вона органічно вписалася в салати, м'ясні страви.

Полунична пудра

Полунична пудра

cilieginasullatorta cilieginasullatorta

По суті, це подрібнені в пил полуничні чіпси. Використовувати можна по-різному: додавати в випічку, посипати морозиво, її можна перемішати з цукром і включати в десерти, а можна змішати з морською сіллю, отримавши унікальний продукт - полуничну сіль. Полуничну сіль додають у салати, соуси, вона надає пікантний смак курячому філе і м'ясним стейкам. Загалом, гастрономічний must-have.

elladkin

складові

  • Полуниця - 1 кг

приготування

  1. Ягоди помити, відокремити плодоніжки і нарізати тонкими скибочками, як чіпси.
  2. Полуничні чіпси викладіть на деко, на Пекарській папір.
  3. Розігрійте духовку до 100 градусів. Надішліть деко з полуницею в духовку на 3-4 години. Коли пластини підсохнуть з одного боку, переверніть їх на іншу. Ті, у кого є сушарки, можуть з успіхом використовувати їх. Після того, як полуничні чіпси остаточно висохнуть, дайте їм охолонути.
  4. Подрібніть полуничні пластини в пил в кавомолці. Полунична пудра готова.

Маргарита зі свіжою полуницею

Маргарита зі свіжою полуницею

cookinglsl

складові

  • 10 ягід свіжої полуниці
  • 50 мл срібної текіли
  • 30 мл апельсинового лікеру
  • сік половини лайма
  • 0,5 стіл. ложка меду
  • лід
  • трохи цукру для створення цукрової кромки на келиху

приготування

  1. Подрібніть в блендері полуницю (залишивши пару штук для прикраси келиха). Додайте в блендер текілу, апельсиновий лікер, сік лайма, мед, перемішайте.
  2. Додайте льоду і подрібніть.
  3. Створіть цукрову кромку на охолодженому келиху, розлийте коктейль, прикрасьте полуницею.

Літній салат з полуницею

littlemarketkitchen

складові

  • 200 г листової капусти калі
  • 1 пучок шпинату
  • 1 огірок
  • жменю мигдалю, приблизно грам 100
  • 340 г полуниці
  • 170 г сиру з пліснявою
  • 100 г сушеної вишні або журавлини
  • для дресингу: 70 г бальзамічного оцту, 140 г оливкової олії, 3 стол. ложки полуничного джему

приготування

  1. Приготуйте дрессинг (соус), змішавши оливкову олію, бальзамічний соус і джем.
  2. Наріжте крупно листову капусту, шпинат. Замість капусти можна використовувати листовий салат, пекінську капусту.
  3. Наріжте тонкими скибочками огірок, полуницю, подрібніть мигдаль. Наламати руками на невеликі шматочки або наріжте блакитний сир.
  4. Перемішайте у великій салатної мисці капусту, шпинат, мигдаль, огірок, полуницю, сир, додайте мигдаль. Намагайтеся перемішувати все акуратно, так щоб не зім'яти полуницю і сир.
  5. Перед подачею на стіл полийте дрессингом.

полуничний курд

pinterest

Курд - це ніжний десертний крем родом з Англії. Його можна їсти замість джему вранці з круасаном, додавати в муси, використовувати як крем для тістечок, печива, тортів, як начинку для млинчиків.

складові

  • 300 г полуниці
  • 50 г
  • 6 яєць
  • сік половини лимона
  • 140 г цукру
  • 100 г вершкового масла

приготування

  1. Подрібніть полуницю в блендері і протріть через сито, щоб позбутися від маленьких кісточок і зробити полуничне пюре гомогенізований, тоді курд вийде особливо ніжним.
  2. Збийте яйця з цукром.
  3. Розтопити вершкове масло на водяній бані.
  4. Змішайте разом масло, яйця, лимонний сік і полуничне пюре, поставте на водяну баню і, помішуючи, варіть, поки курд не загусне.

Капрезе з полуницею

Капрезе з полуницею

cookingontheweekends

складові

  • 300 г полуниці
  • 250 г моцарели
  • цедра 1 середнього лимона
  • 3 стол. ложки лимонного соку
  • 2 стол. ложки оливкової олії
  • щіпка морської солі
  • щіпка цукру
  • листя свіжого базиліку

приготування

  1. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, цедру, сіль і цукор. Це наш дрессинг.
  2. Поріжте полуницю і моцарелу досить товсто, щоб вони не розпадалися при складанні салату.
  3. Тепер збираємо салат: складіть шарами полуницю і моцарелу, не забуваючи про листя базиліка. Збризніть оливково-лимонної сумішшю.

Полунично-буряковий смузі

Полунично-буряковий смузі

mojagaleriasmaku

складові

  • 1 невелика молода буряк
  • 200 г полуниці
  • 1 банан
  • полпучка свіжого шпинату
  • 0,5 склянки молока (або 1 стакан, якщо немає кокосового)
  • 0,5 склянки кокосового молока

приготування

  1. Подрібніть в блендері буряк, шпинат і полуницю.
  2. Додайте молоко і ще раз збийте.

Брускетта з полуницею і козячим сиром

dishinggourmet.blogspot.com

складові

  • 200 г полуниці
  • 1 стіл. ложка бальзамічного оцту
  • чверть чайн. ложки цукру
  • листя свіжого базиліку
  • 150 г м'якого козячого сиру
  • багет

приготування

  1. Поріжте полуницю на невеликі шматочки. Змішайте разом полуницю, цукор, бальзамічний оцет і базилік.
  2. Поріжте багет на тонкі скибочки, підсушіть в тостері або на гарячій сухій сковорідці.
  3. Покрийте теплі тости тонким шаром сиру.
  4. Покладіть зверху полуницю.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com