рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сауна при вагітності на ранніх і пізніх термінах

  1. Чи можна вагітним відвідувати сауну?
  2. Основні протипоказання
  3. Правила для вагітних
  4. Чи можна в сауну на пізніх термінах
  5. Чи є альтернатива?

щасливе стан

Отже, ви вагітні, і сауна тепер може нести для вас певну небезпеку. Але більшість жінок, що мали звичку ходити в баню до зачаття, продовжують це робити. Так чи можна відвідувати сауну при вагітності?

Існує безліч нюансів і правил відвідування сауни в стані вагітності, як на ранніх термінах, так і на пізніх. Крім цього, в разі особливого ризику можна придумати всілякі альтернативні варіанти вирішення даної проблеми.

Чи можна вагітним відвідувати сауну?

Справедливо буде відразу ж зазначити, що думки фахівців в даному питанні розходяться. Якщо жінка відчуває себе добре, дотримується режиму і правил перебування в сауні, то її здоров'ю, а також станом дитини ніщо не загрожує. Більш того, сауна для вагітних може бути корисною. Шкіра жінки очиститься, підуть зайві рідина і вага.

Відвідування сауни в період вагітності має такі переваги: ​​оздоровлення організму жінки, зміцнення її імунітету. Якщо дівчина в період вагітності захворіла на грип або застуду, сауна стане оптимальним методом лікування захворювання, оскільки в цей період використання медикаментів заборонено. Перебуваючи в сауні, рекомендується вживати відвари з шипшини, меду, чай з лимоном на травах.

Для жінок відвідування сауни може стати своєрідним підготовчим процесом до майбутніх пологів, так як лазневі процедури позитивно впливають на стан кровоносної системи, зміцнюють судини, покращують кровопостачання органів. Крім цього пори на шкірі очищаються і вона придбає велику пружність. М'язи розслабляються. Дотримуючись особливими правилами знаходження в сауні, вдаючись до допомоги різних масок, можна навіть вилікувати деякі шкірні захворювання. І нарешті, сауна дозволить запобігти появі розтяжок, що, звичайно, принесе особливу радість жінкам.

Відвідуючи сауну, можна очистити свої легені і забезпечити дитині гарне постачання киснем. Для позбавлення від хвороб слід використовувати ефірні масла.

Жінка в сауні може розслабитися, а в її положенні це дуже важливо. Однак пам'ятайте, що іноді організм негативно реагує на знаходження в приміщенні з підвищеними вологістю і температурою. Перед тим як відправитися в сауну при вагітності, обов'язково потрібно проконсультуватися у свого гінеколога.

Основні протипоказання

Ходити в сауну в стані вагітності категорично протипоказано в наступних випадках:

  • при повному передлежанні хоріона і низькій плацентації;
  • при наявності висипань на шкірі;
  • при маловодді;
  • при гіпотонії;
  • на ранніх термінах вагітності.

До 12 тижні в парилку не можна

Фахівці вважають, що не можна відвідувати сауну до 12 тижні, так як саме в цей період йде формування плаценти і внутрішніх органів дитини. Якщо дівчина погано себе почуває і такий стан супроводжується токсикозом, загрозою викидня, ходити в сауну не варто. В цьому випадку жіночому організму не потрібні зайві навантаження.

Правила для вагітних

Відвідуючи сауну, дівчині доведеться дотримуватися деяких правил і рекомендацій фахівців. В першу чергу потрібно прислухатися до сигналів власного організму, стежити за своїм самопочуттям. Якщо жінка помічає появу якогось дискомфорту, їй неодмінно слід вийти з приміщення.

Голова обов'язково повинна бути прикрита косинкою, зробленої з натуральних тканин. У перервах потрібно вживати чай, соки або воду, щоб якомога ефективніше очистити свій організм.

Після процедури обов'язково треба охолонути.

При вагітності слід лежати, а не сидіти, так як ноги і голова повинні перебувати на одному рівні. Потрібно надягти гумові тапочки, щоб не впасти і уникнути зараження грибковими хворобами.

Чи можна в сауну на пізніх термінах

Здорові? Тоді вперед в парилку!

На пізніх термінах ризик негативних наслідків при відвідуванні сауни зменшується. Однак не варто забувати про перерахованих вище правилах, рекомендаціях, відповідальності та акуратності.

Якщо жінка жодного разу не була в сауні до вагітності, в цей період пробувати нове не варто. Якщо ж вона - частий відвідувач парної, то на пізніх термінах лазневі процедури виключно позитивно вплинуть на стан її організму. Нормалізується кровообіг, обмін речовин в шкірному покриві, робота судин організму.

Деякі жінки і під час вагітності залишаються постійними відвідувачами сауни. Вони вважають, що це допомагає їм розслабитися, позбутися від напруги м'язів, приносить лише користь їм самим і дитині.

Чи є альтернатива?

Якщо дівчині не хочеться відмовлятися від звички відвідувати сауну, але ходити туди з яких-небудь причин побоюється, можна придумати альтернативні варіанти. Вони дозволять насолодитися теплом, при цьому не буде ніякої загрози для дитини. Як одну з альтернатив фахівці рекомендують масаж. Масаж при вагітності дозволить м'язам розслабитися, жінка зможе відпочити, забувши про всілякі проблеми. На даний момент розроблений спеціальний масаж для вагітних.

Якщо дівчині не вистачає тепла, можна вдатися до допомоги гарячої ванни. Тільки пам'ятайте, що процес її прийняття має бути контрольованим: температура - не надто висока, тривалість процедури - не більше 15 хвилин. Обмежитися можна і меншою кількістю хвилин, головне - розслабитися і поліпшити своє самопочуття.

У парильні краще полежати на нижній полиці

Існує ще один спосіб, завдяки якому жінка, яка очікує дитину, може розслабитися, - дихальні вправи. Крім цього можна зайнятися йогою.

Пам'ятайте: відвідуючи сауну під час вагітності, ви піддаєте деякому ризику як себе, так і своїх дітей. З цієї причини до цього питання потрібно поставитися з абсолютною серйозністю, приділити йому належну увагу. Не забудьте обов'язково проконсультуватися з лікарями і не нехтуйте їх радами.

Чи можна вагітним відвідувати сауну?
Так чи можна відвідувати сауну при вагітності?
Чи можна вагітним відвідувати сауну?
Чи є альтернатива?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com