рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи можна вагітним засмагати на сонці з відкритим животом

  1. Користь від сонячних ванн
  2. Небезпека таких процедур
  3. Особливості отримання засмаги для вагітних жінок
  4. 1 триместр
  5. 2 триместр

Без сумніву, всі майбутні мами стурбовані здоров'ям розвивається в животі дитини. Тому навряд завагітнівши і дізнавшись про це, жінка відразу ж починає робити всілякі запобіжні заходи, щоб з найбільшою ймовірністю виключити будь-який ризик для плоду.

У літню пору до спірних питань відноситься і такий - а чи можна жінці «в положенні» загоряти, і скільки часу рекомендується проводити на сонці, щоб уникнути ризику зашкодити своєму здоров'ю та здоров'ю майбутньої дитини. У статті розглянемо цей важливий питання.

Користь від сонячних ванн

Розглянемо, що корисного може отримати вагітна жінка, приймаючи сонячні ванни:

  • Сонце піднімає настрій, позбавляє від депресії і нудьги. А майбутня матуся просто зобов'язана перебувати в відмінному бойовий настрій - адже від цього залежить спокій і її майбутньої дитини. Як відомо і вже доведено вченими - плід в животі відчуває найменші коливання настрою і самопочуття матері.
  • Майбутня мама і дитина отримують порцію вітаміну Д, який утворюється завдяки сонячним променям. Цей вітамін - необхідна умова правильного розвитку кісткової системи майбутньої дитини. Адже плід, що розвивається бере кальцій безпосередньо з організму матері. Тому вона повинна постійно поповнювати його запаси, щоб не отримати остеопороз або проблеми з зубами. Без сумніву, всі майбутні мами стурбовані здоров'ям розвивається в животі дитини
  • Часто при зростаючому вазі у багатьох вагітних виникають проблеми з венами. Вони розширюються, з'являються судинні зірочки. А сонце зміцнює венозну систему ніг, запобігаючи розширення вен.
  • Сонячні ванни зміцнюють імунітет вагітної жінки. Це дуже важливо, оскільки вагітним взагалі небажано хворіти чомусь. Будь-які негативні процеси і інфекції тут же відображаються на здоров'ї дитини.
  • Вагітні часто набирають зайву вагу, і багато жінок стурбовані цією проблемою. Так ось, приймаючи сонячні ванни під час вагітності, ви прискорюєте обмін речовин в організмі, що допоможе уникнути набору зайвих кілограмів.
  • Є деякі докази, що прийом сонячних ванн здатний позбавити від шкірних захворювань неінфекційного походження. У тому числі сонце може підсушити прищики, мінімізувати наслідки різних алергічних висипань.
  • Засмага відмінно впливає на рівень гемоглобіну, підвищуючи його. До того ж його позитивний вплив поширюється і на ендокринну систему, активізуючи обмінні процеси в організмі.
  • Для мешканок північних регіонів перебування на сонці в літні дні - це просто необхідність.

На відео можна вагітним засмагати на сонці:

Небезпека таких процедур

Чому ж тривале перебування на сонці може нести небезпеку для вагітної жінки:

  • Сонячні промені перегрівають організм мами, а отже, страждає від цього і дитина в її животі. Якщо допустити сильний перегрів, то може досить серйозно постраждати мозок майбутньої дитини.
  • Занадто інтенсивна доза ультрафіолету може вплинути на розвивається нервову систему дитини, призвести до збоїв в її формуванні.
  • Непомірний прийом майбутньою мамою сонячних ванн може призвести до руйнування фолієвої кислоти в організмі, що позначиться на розвитку плоду - розумовому і фізичному.
  • Тривале перебування на сонці може призвести до того, що може початися маткова кровотеча через стрибки артеріального тиску і перебування м'язів матки в тонусі.
  • Що точно не можна робити вагітної, так це відвідувати солярій. Якщо природні сонячні ванни ще можуть бути корисними, то в час відвідування солярію ніякої користі, крім зовні ефектною шкіри, немає. А без зовнішнього ефекту майбутня мама вже якось минеться Головне - здоров'я дитини, а ось воно те й може постраждати при загорянні в неприродній обстановці солярію. Адже порція ультрафіолету, який майбутня мама отримає в кабінці, перевищує природну сонячну дозу в 5 разів.
  • Що стосується автозагаром, то оскільки це повністю хімічний продукт, який не несе в собі ніякої користі, крім, знову ж таки, чисто зовнішнього ефекту, застосовувати під час вагітності їх небажано.

Особливості отримання засмаги для вагітних жінок

Більшість докторів сходяться в одній думці, що час перебування на сонці на всіх етапах вагітності жінці потрібно скоротити. Не будучи вагітною, дівчина могла перебувати на сонці і годину, і два, але при виношуванні дитини час прийняття сонячних ванн необхідно скоротити в середньому до 10-15 хвилин.

який   крем для засмаги в солярії найкращий   і як правильно ним користуватися, допоможе розібратися інформація з даної статті який крем для засмаги в солярії найкращий і як правильно ним користуватися, допоможе розібратися інформація з даної статті.

Що собою являє автозагар Лореаль сублім бронз гель і наскільки він ефективний, докладно описано в даній статті.

Як правильно використовувати оливкову олію для засмаги в солярії, щоб домогтися максимального ефекту від процедури, зазначено тут: https://soinpeau.ru/kosmetika/dlya-tela-kosmetika/olivkovoe-maslo-dlya-zagara-na-solnce.html

які відгуки про народні засоби для засмаги на сонці існують і які з них найкращі, детально описано в даній статті.

Адже засмага - це не просто красивий золотистий відтінок шкіри, це, по суті - захисна реакція організму на сонячну радіацію, на випромінювання. І надлишок цієї самої радіації, яка потім накопичується в тканинах, вагітній жінці вже точно ні до чого. Розглянемо по триместрах, які особливості процедури отримання сонячних ванн для вагітної жінки:

1 триместр

У ранній період вагітності заходи безпеки при сонячних ваннах не настільки суворі, як на більш пізніх етапах. Часто на другому або третьому триместрі взагалі заборонено засмагати. До ранній стадії це не відноситься - в цей період ще можна досить вільно насолоджуватися сонячними променями, не забуваючи однак про розумних запобіжних заходів.

  • Скоротіть своє звичайне час прийому сонячних ванн, як тільки дізналися про вагітність. Якщо раніше ви могли валятися на пляжі і 3 години, то зараз такий ризик неприпустимий.
  • Повністю виключіть час знаходження на пляжі з 11 до 15 годин дня - в період найбільшої сонячної активності.
  • Користуйтеся сонцезахисними кремами, які мають фізичні захисні фільтри, що відображають ультрафіолетові промені від поверхні шкіри. Краще використовувати крем з високою ступінь SPF-захисту.
  • Небажано перебувати на сонці більше 10 хвилин тим мамам, у кого є проблеми з серцем, кровообігом, або якщо є захворювання ендокринної системи. Сонце прискорює всі процеси в організмі, тому є ризик отримати збій або напад.
  • Не варто забувати, що у вагітних жінок прискорюються всі процеси в організмі, тому і загар до них «горнеться» швидше, ніж до звичайних жінкам. До того ж, оскільки в організмі вагітної мами посилено виробляються гормони, то і колір у засмаги буде куди більш інтенсивний - з шоколадним відтінком.

2 триместр

3 триместр

  • Обов'язково користуйтеся сонцезахисним кремами, бажано, гіпоалергенними.

Запобіжні заходи

Як найкраще засмагати вагітній жінці:

  • Підберіть відповідний за розміром купальник. Важливо, щоб було комфортно, нічого ніде не жало і не давило. У цьому випадку дитина теж буде відчувати спокій і комфорт.
  • Обов'язково надіньте крислатий капелюх, яка захистить голову від перегріву і можливого сонячного удару.
  • Не забудьте про сонячні окуляри. Вони захистять очі, і ви не втомитеся від сліпучого світла.
  • Намагайтеся більше бути в тіні - адже ультрафіолетові промені спокійно проникають і під парасольку, і під листя дерев. Так що засмагнете ви в будь-якому випадку, а ось ризик шкідливого впливу буде таким способом мінімізований.

На відео безпечний загар для вагітних:

  • Кращий час для отримання сонячних ванн - вранці до 10 годин або після 17 вечора. Справа в тому, що з 10 до 17, а особливо - з 12 до 15 сонце найбільш агресивне. Воно знаходиться в цей час в самому зеніті, і його випромінювання дуже активно.
  • У сильну спеку краще взагалі уникати відвідування пляжу. Справа в тому, що навіть якщо майбутня мама перебуває в спеку в тіні, уникаючи прямих сонячних променів, ймовірність отримання теплового удару залишається все одно.
  • Не рекомендується спати на пляжі. Це часто призводить до сонячного і до теплового сильному удару. Навіть у невагітних жінок настільки тривале перебування на сонці і спеці може викликати сильне нездужання. Що вже говорити про жінок «в положенні».
  • Збираючись на пляж, уникайте вбиратися у вузьку і обтягуючий одяг, навіть якщо ви перебуваєте на останніх місяцях і є необхідність підтримувати хребет. Всі бандажі, корсети, вузькі шати будуть в спеку некомфортні. До того ж можливість отримання теплового удару в такому одязі тільки посилюється. Вагітним краще носити вільний одяг з натуральної тканини - бавовни, льону. У таких вільних, широких шатах буде набагато комфортніше і легше пережити літню спеку.
  • Беручи сонячні ванни, не забувайте заповнювати запаси рідини, яка під впливом сонця дуже швидко випаровується з поверхні тіла у вигляді поту. Пийте чисту воду, натуральні соки, морси, прохолодний зелений годину. Ці рідини найкращим чином підходять для відновлення нормального водного балансу в організмі.

які відгуки про лосьоне для моментального засмаги існують і наскільки вони ефективні, допоможе розібратися інформація зі статті.

Можливо вам так само буде цікаво дізнатися про кращий крем для засмаги на сонці і як саме даними кремом користуватися, щоб домогтися максимального ефекту. Більш докладно про крем можна прочитати в даній статті.

Який найсильніший сонцезахисний крем і як правильно ним користуватися, докладно описано тут у статті.

А от як вибрати крем для засмаги на сонці , Що б не помилитися, докладно описано в даній статті.

Можливо вам так само буде цікаво дізнатися більше про масло для інтенсивного загару Гарн'єр.

Якщо по необережності перегрілися на сонці, то наступні дні краще провести, перебуваючи в ліжку. Обов'язково викличте лікаря, щоб виключити можливий розвиток патологій плоду. Більше пийте і відпочивайте. На закінчення резюмуємо, що засмагати майбутній мамі на протяг всього періоду вагітності не заборонено. Однак робити це потрібно з дотриманням всіх правил безпеки. І тоді нічого не зашкодить правильному розвитку дитини і здоров'ю самої мами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com