рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рибний пиріг "Золота рибка"

lavida Кухарчук 2 рівня

  • 9 листопада 2008, 6:01
  • 17748

Це моє перше розміщення на цьому чудовому сайті, так що не судіть строго ... Успіх цього пирога в ТЕСТІ - воно стало моїм фаворитом після першого ж пирога. Першоджерело цього рецепта, на жаль, стерся з пам'яті, тому не знаю кому дякувати. Мої гості тепер постійно "замовляють" цей пиріжок. Начинка звичайно ж може бути будь-яка.

Спочатку приготуємо начинку. Це заощадить наш час. В оригіналі рецепта начинка така:
Цибулю порізати, як кому подобається, і обсмажити до прозорості і легкої золотистої.
Відварну горбушу розім'яти виделкою + сіль + перець + будь-яку добавку на ваш смак. Змішати горбушу з обсмаженою цибулею.
Але я зробила взагалі простецький начинку, від чого смак анітрохи не постраждав, а може і навпаки: я розім'яти виделкою 2 банки консервів з горбуші (разом з рідиною), з'єднала з обсмаженою цибулею і приправив. Солі не клали майже, т. К. Консерви вже солоні. Всe, начинку залишаємо в спокої і приступаємо до тесту.
Отже, тісто - справа практично 5 хвилин. Залити теплою водою пачку дріжджів і залишити їх розчинятися. В цей час збити яйця з цукром і сіллю.
З'єднати збиті яйця зі сметаною, дріжджами і розтопленим маслом. Тепер ГОЛОВНЕ - не забути додати ложку добре гашеного соди. Все ретельно перемішати і додати борошна, щоб вийшло еластичне, некруте тісто. Вимісити його добре. Воно таке класне на дотик, що м'яти і терзати його одне задоволення Спочатку приготуємо начинку УСЕ! Вся принадність цього тесту в тому, що воно готується швидко і не треба чекати щоб воно піднялося (хоч і на дріжджах).
Тесту виходить багато. Якщо робити пиріг на весь деко, то нормально, а якщо з нього формувати рибу, то залишиться ще на пиріжки (ну це в мене так).
Я розділила його на 3 частини (дві однакових і одна маленька) і розкачати не товста, але і не сильно тонко.
З однієї зробила нижній "шар" рибки, на нього начинку, зверху накрила іншим, а меншу частину розкачати і вирізала луску, плавники і т. П.
Далі відправляємо нашу рибу-кит в духовку. Тісто ДУЖЕ добре збільшується в об'ємі, пиріг виходить товстенький, так що не шкодуйте начинки, а то тесту буде, на мій смак, забагато.
Хвилин через 15 -20 відкрити духовку і змастити нашу рибку міцно завареним чаєм (ватку в чай ​​занурюємо і мажемо). Знову відправляємо в духовку, на цей раз вже до готовності.
Виймає і поїдаємо
СМАЧНОГО!!!
Тісто виходить дуже смачним, довго не черствіє, трохи солодкувате, що в поєднанні з рибної, м'ясної і т. П. Начинками дуже здорово. Якщо робити пиріг з солодкою начинкою, то цукру в тісто треба покласти менше. А взагалі - на любителя.
Крім пирога, з цього тесту печуться класні пиріжки, булочки і т. П.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com