рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рибний пиріг "Золота рибка"

lavida Кухарчук 2 рівня

  • 9 листопада 2008, 6:01
  • 17748

Це моє перше розміщення на цьому чудовому сайті, так що не судіть строго ... Успіх цього пирога в ТЕСТІ - воно стало моїм фаворитом після першого ж пирога. Першоджерело цього рецепта, на жаль, стерся з пам'яті, тому не знаю кому дякувати. Мої гості тепер постійно "замовляють" цей пиріжок. Начинка звичайно ж може бути будь-яка.

Спочатку приготуємо начинку. Це заощадить наш час. В оригіналі рецепта начинка така:
Цибулю порізати, як кому подобається, і обсмажити до прозорості і легкої золотистої.
Відварну горбушу розім'яти виделкою + сіль + перець + будь-яку добавку на ваш смак. Змішати горбушу з обсмаженою цибулею.
Але я зробила взагалі простецький начинку, від чого смак анітрохи не постраждав, а може і навпаки: я розім'яти виделкою 2 банки консервів з горбуші (разом з рідиною), з'єднала з обсмаженою цибулею і приправив. Солі не клали майже, т. К. Консерви вже солоні. Всe, начинку залишаємо в спокої і приступаємо до тесту.
Отже, тісто - справа практично 5 хвилин. Залити теплою водою пачку дріжджів і залишити їх розчинятися. В цей час збити яйця з цукром і сіллю.
З'єднати збиті яйця зі сметаною, дріжджами і розтопленим маслом. Тепер ГОЛОВНЕ - не забути додати ложку добре гашеного соди. Все ретельно перемішати і додати борошна, щоб вийшло еластичне, некруте тісто. Вимісити його добре. Воно таке класне на дотик, що м'яти і терзати його одне задоволення Спочатку приготуємо начинку УСЕ! Вся принадність цього тесту в тому, що воно готується швидко і не треба чекати щоб воно піднялося (хоч і на дріжджах).
Тесту виходить багато. Якщо робити пиріг на весь деко, то нормально, а якщо з нього формувати рибу, то залишиться ще на пиріжки (ну це в мене так).
Я розділила його на 3 частини (дві однакових і одна маленька) і розкачати не товста, але і не сильно тонко.
З однієї зробила нижній "шар" рибки, на нього начинку, зверху накрила іншим, а меншу частину розкачати і вирізала луску, плавники і т. П.
Далі відправляємо нашу рибу-кит в духовку. Тісто ДУЖЕ добре збільшується в об'ємі, пиріг виходить товстенький, так що не шкодуйте начинки, а то тесту буде, на мій смак, забагато.
Хвилин через 15 -20 відкрити духовку і змастити нашу рибку міцно завареним чаєм (ватку в чай ​​занурюємо і мажемо). Знову відправляємо в духовку, на цей раз вже до готовності.
Виймає і поїдаємо
СМАЧНОГО!!!
Тісто виходить дуже смачним, довго не черствіє, трохи солодкувате, що в поєднанні з рибної, м'ясної і т. П. Начинками дуже здорово. Якщо робити пиріг з солодкою начинкою, то цукру в тісто треба покласти менше. А взагалі - на любителя.
Крім пирога, з цього тесту печуться класні пиріжки, булочки і т. П.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com