рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка на рушниках

  1. Ціна вишивки на рушниках
  2. Виробництво рушників з вишивкою
  3. Можливості вишивки на рушниках
  4. Вишивка на рушник на замовлення
  5. Вишивка на вафельному рушник
  6. Вишивка на махровому рушнику
  7. Російська вишивка на рушнику
  8. Купити вишивку на рушник

Вишивка на рушник допомагає досягти кількох цілей. Компанія отримує брендовану річ, яка розкручує товарний знак і підвищує престиж. Спортивна команда стає більш згуртованою завдяки такого аксесуару. Що вже говорити про те, яким приємним і індивідуальним подарунком стає рушник з вишивкою! Воно створює затишок і настрій, виражає ваші почуття.

Вишивка на замовлення в Москві - самий довговічний і чутливо перенести зображення на рушник. Вишивка не линяє і не вицвітає, не дряпає шкіру і не деформується з часом. Однаково добре вишивка виглядає як на вафельному, так і на махровому рушнику.

Ми вишиваємо з 2007 року. Замовити вишивку у нас прагнуть компанії зі світовим ім'ям, чемпіони спорту, багато салонів краси, фітнес-клуби, готелі. Кожен знаходить у нас саме ту вишивку, яка йому потрібна. звертайтеся , Раді вишити рушники для вас!

Фото вишивки на рушниках на замовлення

Вишивка малюнка на рушник

Вишивка на рушник ініціалів МГ

Вишивка на рушник для танцювального табору ТОДЕС-КРИМ

Машинна вишивка на рушнику на замовлення олімпійського ведмедика

Вишивка на махровому рушнику "RAN3"

Вишивка на рушник написи "Я особистість творча. Хочу творю, хочу витворяв!"

Вишивка на махровому рушнику Manchester United Football Club

Вишивка на рушник в Москві Столпліт. Вишивка на махровому рушнику

Купити вишивку на рушник з ім'ям Андрій

Вишивка на рушниках з мікрофібри "Умба-2015»

Подарункова вишивка золотом на рушник. Купити вишивку на рушник

Зробити вишивку на рушник

Вишивка на махрових рушниках Зайцеви Family

Машинна вишивка на махрових рушниках

Мінімальне замовлення - 1 екземпляр, для оптового тиражу - вигідні ціни. У нашому цеху 105 вишивальних голів японської фірми Tajima, це дозволяє нам виконувати в строк багатотисячні тиражі.

Виготовлення вишивки на рушник можливо на будь-якому матеріалі. Ми вишиваємо на махрових і вафельних рушниках, а також на бамбукових і мікрофібрі, можемо закупити рушник для вишивки. Ескізом може стати будь-яка картинка, напис, емблема, логотип , Ім'я, візерунок. Вишиваємо на ваших виробах або закупимо рушники під вишивку для вас. Також робимо нашивки на рушники.

Додаткові послуги дозволять зробити рушник з вишивкою помітним і оригінальним. Рекомендуємо металізовані нитки, а також нитки, що світяться в темряві - особливо вони прикрашають вафельний рушник.

Ціна вишивки на рушниках

Ми підбираємо такий набір послуг, який ідеально вирішить ваші завдання. Тому вартість вишивки на рушниках розраховується індивідуально. Надішліть нам на пошту [email protected] ескіз, вкажіть розмір, кількість примірників і побажання. Якщо вам потрібно вишивка на рушниках терміново, то за доплату в 100% зробимо її вже сьогодні.

Якщо ви хочете, щоб ми закупили для вас рушники під вишивку, ознайомтеся з каталогом рушників . Ми допоможемо підібрати рушник за оптимальною для вас ціною, за детальною інформацією звертайтесь до менеджерів.

Вироби - можемо закупити для вас одяг і аксесуари європейських марок Fruit of the Loom і Sols, а можемо вишити на ваших виробах!

Дизайн - це ваше зображення, перекладене в формат, зрозумілий вишивальної машини. Ціна і терміни залежать від кількості дрібних опрацьованих деталей. Дизайн оплачується один раз, при вишивці по вже наявному у нас дизайну - прапори країн, гос.сімволи і інше - ви не платите за нього. Детальна інформація: Створення дизайну машинної вишивки .

Нанесення - ціна і терміни залежать від кількості стібків. Щоб дізнатися кількість стібків, надішліть нам ескіз. Детальна інформація: Як відбувається нанесення?

Що ще впливає на ціну? Замовити нашивки з зашитим фоном коштує дорожче, ніж з незашітим, але виглядають вони солідніше. Дорожче коштує вишивка металізованими нитками, а так само люмінесцентними або флуоресцентними. Знизити вартість можна, використавши менше квітів при вишиванні. Чим більше замовлення - тим нижче ціна за 1000 стібків.

Що ще впливає на терміни? При завантаженості нашого виробництва терміни можуть бути більше, про що вам обов'язково повідомлять заздалегідь. можливе замовлення термінової вишивки : За доплату ви отримаєте її вже сьогодні! Для постійних клієнтів термінова вишивка може виконуватися без націнки.

Виробництво рушників з вишивкою

В більшості своїй рушники виготовляються з ворсистою тканини, яка відмінно вбирає вологу. Це, звичайно, ускладнює процес вишивання малюнка. Щоб зробити вишивку на рушник з високим ворсом, ми використовуємо водорозчинні стабілізатори. Вони не дають стежках малюнка провалюватися під ворс і утримують його на місці. Тому наші рушники з вишивкою виглядають так розкішно!

Є ще кілька нюансів. Рушники - це предмет особистої гігієни, вони повинні піддаватися спеціальній обробці в процесі використання. Машинна вишивка на рушниках не боїться високих температур і надовго зберігає свій первісний вигляд, тому що ми використовуємо німецькі нитки Gunold з високоякісної віскози.

Ваш ескіз Дизайн Нанесення Результат

ескіз спорстмена

Створений нами дизайн машинної вишивки з урахуванням побажань клієнта

Вишивка на рушник в процесі. Рушник для вишивки

Готова вишивка на рушнику

Можливості вишивки на рушниках

Матеріал. Ми вишиваємо на рушниках з бавовни, бамбука, мікрофібри, льону, гідрохлопка, кашеміру. Наша машинна вишивка на махру виходить акуратною і довговічною. При створенні дизайну ми враховуємо характеристики матеріалу, щоб отримати привабливе і акуратне зображення.

Розмір і місце нанесення. Максимальний розмір машинної вишивки - 36х45 см. Принеобходимости ми виконуємо стикування, і тоді довжина досягає 2 метрів. Чи не рекомендуємо купувати текст менше 5 мм у висоту, його буде важко прочитати. При вишивці на ворсистому рушник краще відмовитися від дрібних деталей і дрібного тексту, вони можуть "потонути" в ворсі. Якщо все-таки потрібна дрібна опрацювання, краще зробити нашивки на замовлення або шеврони на рушники.

Кольори і особливі нитки. В одному зображенні використовується до 12 кольорів, пропонуємо подивитися каталог ниток . Використання більшої кількості кольорів сильно ускладнить технологію вишивки, але ми можемо це зробити за додаткову плату. Також пропонуємо металізовані, що світяться в темряві, що світяться в ультрафіолеті і меланжеві нитки - з ними вишиті рушники стають по-справжньому оригінальними.

Вишивка на рушниках в Москві

Вишитий узор на рушник для салону краси "Maverick"

Машинна вишивка на махровому рушнику

Вишивка на махровому рушнику на замовлення "RAN3". Вишивка на махру

Вишивка на рушник. Вартість залежить від складності роботи

Купити вишивку на рушник для мами

Виготовлення вишивки на рушник для студії манікюру і педикюру NailSpa

Вишивка на рушник, ціна для Sport

Догляд за рушником з вишивкою. Ми використовуємо німецькі нитки з віскози Gunold, вони не линяють і не боятися вологи. Таке рушник можна сміливо прати в машинці при температурі не вище 60 ° С. при дотриманні правил догляду вишивка прослужить довше, ніж саме рушник.

Вишивка на рушник на замовлення

Що ви отримуєте, замовляючи вишивку на рушниках?

Свобода творчості. Ви нічим не обмежені, самі вибираєте малюнок, кольору, розташування, поєднання елементів. По суті - ви стаєте дизайнером! Стильним ходом буде додати золоту і срібну нитки.

Індивідуальне рішення. . Ви отримаєте саме те, що хотіли. Те саме рушник потрібного вам кольору і розміру. Ми дбаємо про комфорт наших клієнтів і робимо замовлення вишивки максимально зручним і простим.

Довговічність. Вишивка на рушник на замовлення не линяє, спокійно переносить вологу і прання, не вицвітає з часом і не деформується у вологому середовищі.

В результаті у вас - презентабельна і довговічна річ, яка підніме ваш престиж, допоможе створити стиль або порадує близьких серцю людей.

Вишивка на вафельному рушник

Вишивка на вафельному рушник - оригінальний подарунок, цікава деталь інтер'єру кухні і спосіб створити гарний настрій. Також купити вишивку на рушник - хороша ідея для будинків відпочинку і готелів, такий хід підвищить престиж закладу.

Ми перенесемо на вафельний рушник будь-яку картинку або напис. Ви можете вибрати будь-яке зображення або фотографію, навіть намалювати від руки! Ваші фантазії з нашою допомогою стануть першокласної вишивкою.

Вафельні рушники з вишивкою НЕ злиняють, кольору залишаться такими ж яскравими через роки.

Вишивка на махровому рушнику

Особливу складність представляє вишивка на махровому рушнику. Це пов'язано з довжиною ворсу, чим він довший - тим складніше зробити так, щоб вишивка на стирчала і виглядала акуратно.

Однак майстри машинної вишивки з цим справляються на "відмінно"! Грамотно складений макет і вірно підібрані стабілізатори дозволяють подолати будь-які труднощі. Вишивка на махровому рушнику буде акуратною, красивою, довговічною. А для комплекту можна замовити вишивку на халатах . Питання про класного подарунок вирішене!

Російська вишивка на рушнику

Набирає популярності народна вишивка на рушниках. Колись вона була потужним оберегом і мала особливе сакральне значення. У наші дні це просто гарний візерунок, але багато надають йому надприродну силу. Часто весільні рушники з вишивкою - рушники - робляться за старовинними зразками як оберіг для молодої сім'ї. також така вишивка в інтер'єрі квартири створює особливу атмосферу любові до старовини.

Орнамент вишивки рушників складається або з геометричних фігур, або з рослинних мотивів. Неправильно думати, що старовинна вишивка на рушнику робилася хрестиком. Вишивка хрестом увійшла в побут лише у другій половині XIX століття. Справжня давньоруська вишивка на рушнику робилася іншими стежками.

Сучасна вишивка на рушнику в Москві може як повторювати автентичні старовинні візерунки, так і створювати псевдонародну вишивку хрестиком. Ви можете замовити вишивку на рушниках в народному стилі за вашими ескізами або за готовими схемами вишивки. На відміну від ручної роботи, вишивка на рушнику терміново робиться протягом одного дня!

Вишивка рушників в російській стилі

Вишивка на вафельному рушник

Російська вишивка на рушниках

Вишивка на рушник терміново: вже сьогодні!

Вишитий магніт у вигляді ведмедя з балалайкою

Народна вишивка на рушниках "Квіти"

Вишивка на толстовці "Птах"

Машинна вишивка хрестиком на рушник

Купити вишивку на рушник

Замовити вишивку можна прямо на нашому сайті, або надіслати лист з ескізом, розміром і кількістю примірників.

Ми відповімо вам найближчим часом, розрахувавши вартість вашого замовлення. Менеджери допоможуть вам визначитися з набором наших послуг, а дизайнери дадуть поради з приводу зображення, якщо вам це необхідно.

Способи оплати: готівка, безготівка, переклад на банківський рахунок, електронні гроші (WebMoney, Qiwi-гаманець, Яндекс.Деньги).

Способи доставки: наш кур'єр, самовивіз, поштові сервіси.

Нехай вас порадують наші фото вишивки !

Всі питання можна задати по пошті або зателефонувати.

[email protected]

+7 (495) 722-95-05


Залиште коментар або задайте питання!


Рекомендуємо статті



Промвишівка: вишиваємо всім на радість!

Що ще впливає на ціну?
Що ще впливає на терміни?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com