рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка ікон. Матушка Матрона Московська вишита бісером

  1. Матушка Матрона Московська Вмираючи, матінка Матрона говорила: На могилку мою люди спочатку не підуть....
  2. Вам потрібна схема вишивки ікони?
  3. Як вишити ікону
  4. Матушка Матрона Московська житіє
  5. Вишивка бісером ікони Блаженна Матрона Московська
  6. Життя Матінки Матрони в Москві
  7. Вишита ікона Свята Блаженна Матрона
  8. Іконографія святої Матрони

Матушка Матрона Московська

Вмираючи, матінка Матрона говорила: На могилку мою люди спочатку не підуть. А після, коли дізнаються, натовпами побіжать. Кожному допоможу, всіх утішу ... Той, кому пощастило побувати біля мощей Блаженної, ніколи не забуде огортає відчуття теплоти і близькості живої людини.

Матушка Матрона Московська - безкровна Христового мучениця, найбільша свята нашого часу, одна з найулюбленіших християнами.

Вишита бісером ікона Матінки Матрони Московської

Матеріали, використані у вишивці ікони Матушка Матрона Московська: тканина - атлас, лики написані маслом на тонкому полотні, бісер, стрази, трунцал, тяганина.

Вам потрібна схема вишивки ікони?

Майстер - клас: Як вишити унікальну ікону

БЕЗКОШТОВНО

Як вишити ікону

Як вишити ікону

якщо:

Ніколи не вишивали. Дуже хочете спробувати, але боїтеся у Вас нічого не вийде.

"Перекопали" весь інтернет, але не знайшли схему вишивки потрібної ікони.

Заповнили вишивкою вже багато одноманітних і нудних схем, а душі хочеться чогось творчого.

Хочете вишити по справжньому красивий і унікальний образ, який буде існувати в єдиному екземплярі.

тоді:

Заходьте на наш майстер - клас з вишивки ікон ..

Якщо ж потрібна готова ікона - можете замовити і ми вишьем її для Вас

Або вибирайте з уже вишитих образів

Матушка Матрона Московська житіє

Народилася вона в одній з Тульских сіл. Батьки ледве зводили кінці з кінцями. Тому коли мати дізналася, що у неї буде ще одна дитина, то всерйоз вирішила віддати дитину в притулок. Однак коли на світ з'явилася сліпа дівчинка, жінка з жалості до власної дитини засоромилася такого рішення.

Вишивка бісером ікони Блаженна Матрона Московська

Вишивка бісером ікони Блаженна Матрона Московська

Хто ж подбає про бідоласі краще, ніж власна мати? Під час хрещення над купіллю піднялося хмарка. Сільський священик сприйняв це як чудо і передрік, що хрестить святого людини.

Матрона росла доброю і чуйною дівчинкою. Вона так сильно відчувала стан близької людини, що батьки часто думали: а хто кого підтримує - ми її або вона нас? Дівчинка ображалася, коли її називали нещасної: це я-то нещасна?

Але спілкування з однолітками, все ж, відгукувалося в маленькому серці великим болем. Над нею насміхалися, її принижували, часто доводили до сліз. Тому все більше і більше майбутня свята Матушка Матрона віддалялася від світу.

Вона дуже любила церковні служби. Підходила до образам і, не бачачи, розрізняла їх. Могла всю службу простояти з іконою в руках, цілуючи божественний лик. Вона була ще зовсім малою, коли дорослі стали помічати в ній дар тайновіденія і пророцтва.

Одного разу вночі Матронушка прокинулася і повідомила рідним, що помер хрестив її священик. На ранок виявилося, що так воно і є. З кожним днем ​​божественний дар в дитині все більш посилювався. Вона передбачила багато прийдешні події. Зокрема, революцію, до якої залишалися довгі роки.

Силою молитви дівчинки зцілювалися хворі. Тому незабаром до дому Ніконова важко було пробратися через безліч возів, на яких привозили немічних, і натовпів стражденних, які шукають полегшення.

Дуже любила Матронушка дочка місцевого поміщика. Вона-то і брала з собою дівчинку в паломницькі поїздки до Києва, Москви, Кронштадт. Одного разу в натовпі побачив її святий Іоанн Кронштадтський. Він вказав на Матрону і промовив: Зміна моя, Росії стовп восьмий.

Однак життя не балувала святу діву. У зовсім юному віці вона перестала ходити. Казала, що жінка одна зі злості створила це з нею. Але сприйняла це Матрона Московська як Хрест Христовий, за який дякують. Благодать рясніла на ній, плоть же була абсолютно немічна.

Життя Матінки Матрони в Москві

Коли Матрона була зовсім маленькою, мама якось притиснула її до себе і промовила: нещасні ти моя. На це дівчинка суворо відповіла: Це твої Ванька і Мишка нещасні! Тоді слова ці нікому не здалися дивними. А коли прийшла революція, стали зрозумілими.

Вишита ікона Свята Блаженна Матрона

Вишита ікона Свята Блаженна Матрона

Обидва брата вступили в партію, заклали активістами, та про Бога зовсім забули. Жити в одному будинку з сестрою, яка молитвою зцілює безнадійно хворих, здалося для них небезпечним. Так з 1925 року у блаженної вже не було свого кута, стала вона вільної странницей і виявилася в Москві.

Де тільки не доводилося їй тулитися: і в будинку священика, і в підвалах, і взимку в літньому будиночку, де стіни покривалися товстим шаром льоду. Та й жити спокійно їй не давали. Як тільки дізнавалися, що хтось дав притулок безногу, прямувала туди міліція.

Але Свята Блаженна Матрона, наперед знаючи, завжди встигала втекти. Їй допомагали співчуваючі жінки, які були, по суті, її келейніцей. Незважаючи на позбавлення, Матінка Матрона дуже любила Москву. Вона передбачила кривавий бій, але заспокоювала всіх: в столицю ворог не увійде!

Вона багатьох наставляла в вірі і вже за обіцянку вірити, молитися, хрест святий носити надсилалося людям розраду. До Господа свята відійшла теплим травневим ранком 1952 року народження, проживши на землі майже 70 років.

Іконографія святої Матрони

Зовнішнім виглядом своїм Блаженна Матрона Московська нічим не відрізнялася від звичайних жінок. Не було на ній чернечого облачення. Та й виразом обличчя свого своїм вона не виявляла своєї святості.

Прості люди називали її святою, лаврські ченці - Божим чоловіком. На святих образах вона зображується в звичайному одязі, білій хустці, часто з чотками в руках, з напівзакритими, як у сліпих людей, очима.

Вам потрібна схема вишивки ікони?
Вам потрібна схема вишивки ікони?
Вона так сильно відчувала стан близької людини, що батьки часто думали: а хто кого підтримує - ми її або вона нас?
Дівчинка ображалася, коли її називали нещасної: це я-то нещасна?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com