рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка хрестом Лічильний хрест: техніка та набори, що таке схеми, Несчетний хрест, розрахунок розміру і калькулятор

  1. Лічильний хрест: техніка вишивання для початківців
  2. Інструменти і матеріали
  3. Що таке рахунковий хрест у вишиванні
  4. Вишивка Несчетний хрест
  5. Вишивка рахунковий хрест: набори
  6. Як правильно вишивати хрестиком (відео)

Нанесення хрестиків виконується нитками муліне, які зроблені з бавовни, шовку і крученої вовни. Вишивання в техніці Лічильний хрест виконується на крупній канві або полотні з льону. Для початківців краще брати матеріал з великими квадратиками, так як це значно спрощує завдання. Виконання вишивок треба робити за схемою, дотримуючись правил безпеки.

Лічильний хрест: техніка вишивання для початківців

Вишивати хрестом нескладно, головне мати терпіння і бажання навчитися. Завдяки даному виду рукоділля можна навчитися правильно, проводити час, з користю для здоров'я, так як вишивання дає прекрасну психологічну розрядку, безкоштовно.

Інструменти і матеріали

  1. канва;
  2. П'яльці;
  3. Голка для вишивання;
  4. нитки;
  5. Ножиці;
  6. Схеми.

Можна використовувати спеціальні набори. Канву краще брати Aida 14, 16, 18 фірми Zweigart. П'яльці краще брати дерев'яні, так як на них приємніше працювати. Для початківців застосування великих п'яльці зовсім необов'язково, можна використовувати звичайні п'яльця, з гвинтом. Голки повинні бути тупими і з великим вушком.

Спеціальна вишивальна голки не вколе палець і не проколе тканину, вона акуратно входить в отвори на канві, залишаючи за собою рівні, гладкі стежки.

Спеціальні гобеленові голки можуть бути різного розміру, майстри часто використовують в роботі номера 22, 24 і 26. Підібрати схему, нитки і голки допоможе продавець спеціалізованого магазину. Додатково треба підготувати ножиці, щоб швидко обрізати нитки. Також робоче місце треба обладнати світлом. Вишивання має приносити задоволення. Вишивання - це відпочинок з користю для душі.

Про те, які набори для вишивки є, що вони включають і як їх вибрати, читайте в нашій статті: https://homeli.ru/dekor/vyshivka/krestikom/nabory-dlya-vyshivaniya-krestom .

Що таке рахунковий хрест у вишиванні

Існує багато видів рахункових швів. Лічильний хрест є одним з них. Рахунковим хрестом вишивають сьогодні багато умільці. Освоєння техніки рахунковий хрест краще починати з простого хреста.

Пізніше можна буде перейти на:

  • Данська хрест;
  • Двосторонній хрест;
  • Італійський хрест;
  • Подовжений хрест;
  • Традиційний хрест.

Всі перераховані вище види хрестів є різновидом рахункового хреста. При вишиванні рахунковим хрестом неодмінно треба вважати хрестики. При такому рукоділлі повинна застосовуватися тканину, на яку можна нанести розмітку і проводити розрахунок.

Вишивати в цій техніці треба на чистій тканині, на якій немає малюнків.

Перед початком роботи треба розмітити квадрати 10/10 см, що допоможе наочно прораховувати стежки. Для підрахунку можна застосовувати калькулятор.

У нашій наступній статті ви знайдете добірку схем для вишивки з цифрами: https://homeli.ru/dekor/vyshivka/krestikom/skhemy-vyshivki-krestom-tsifr .

Вишивка Несчетний хрест

Незліченною хрестом вишивають багато, хоча можуть навіть про це не підозрювати. Несчетний хрест - це техніка вишивки хрестом, коли кількість самих хрестиків вважати не треба, в незалежності від кольору. Готова схема відразу має нанесений малюнок, де кольори позначені номером або самим кольором. Дана техніка зручна для тих, хто любить вишивати в поїздці.

Майстер клас по вишиванню передбачає деякі правила:

  1. На готовому виробі не повинне бути вузликів;
  2. Вишивати основа повинна бути закрита повністю;
  3. Хрести повинні бути однотипними;

Вишивка хрестом хоч і вважається не складною, але вимагає знань, уваги і навичок. Якщо до рукоділля поставитися з увагою і бажанням, то результат зможе перевершити будь-які очікування.

У нашому наступному матеріалі ви знайдете цікаву добірку шрифтів для вишивки хрестом і варіанти їх використання: https://homeli.ru/dekor/vyshivka/krestikom/shrifty-dlya-vyshivki-krestom .

Вишивка рахунковий хрест: набори

набори для вишивання хрестиком сьогодні продаються в спеціалізованих магазинах. Їх неймовірно багато, з різними сюжетами і мотивами, популярними є вишивка Місток, храми, квіти, натюрморти, тварини і птахи. Набори стануть прекрасним придбанням для майстрині, яка небайдужа до вишивання.

Найбільш затребуваними і якісними вважаються наступні набори:

  1. Lanarte (Голландія);
  2. Goblenset (Румунія);
  3. «Золоте руно» (Росія);
  4. Dimensions (США);
  5. MAIA (Англія).

Як правильно вишивати хрестиком (відео)

Також можна знайти набори для машинної вишивки. Маючи трохи вільного часу, терпіння, бажання можна навчитися вишиванню в техніці Лічильний хрест, адже вишивати хрестом означає отримати не тільки красиве виріб, але і масу позитивних емоцій, якісно провівши дозвілля. Найголовніше запастися хорошим настроєм, все правильно підготувати і організувати робоче місце, дотримуючись техніки безпеки. Тоді витвір мистецтва, виконаний своїми руками, вийде 100%, буде прикрашати стіни, одяг або текстиль в будинку. І ви зможете з гордістю сказати - я вишиваю!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com