рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільний рушник: яким він повинен бути? »Весільний портал WeddingZ. Весілля в Запоріжжі

За старих часів в Україні до однієї весіллі готували до сорока весільних рушників За старих часів в Україні до однієї весіллі готували до сорока весільних рушників! І при цьому, наречена вишивала їх сама. Для сучасних дівчат вишивка - дуже рідкісне заняття, але ті, які люблять вишивати не упустять можливості вишити для свого весілля рушничок.

У наші дні на весільній церемонії обходяться по максимуму п'ятьма або шістьма рушниками. Найголовнішим з них є рушник, який розстилають під ноги молодим в РАГСі і в церкві, під час церемонії вінчання. До нього і висуваються найжорсткіші вимоги. На ньому можна вишивати пару птахів, що символізує нареченого і наречену, побажання "на щастя", квіти або кільця - кажуть, що в цьому випадку, стоячи на на такому рушнику, молоді затопчуть все, що могло бути гарного в їхньому житті. Найоптимальніший варіант вишивки - геометричний орнамент.

Хлібосольний рушник або рушник "під коровай" більш різноманітний і яскравий. Для цього рушника немає ніяких обмежень. На ньому доречний рослинний орнамент, квіти, пташині пари, обов'язково повернені один до одного, кільця, але обов'язково не зімкнуті, написи побажання.

Союзний рушник - для перев'язки рук. Він є символом духовних уз, знаком союзу любові і взаємної прихильності подружжя, їх тісного духовного єднання. Раніше використовували чисто білий рушник, щоб життя було безхмарним або вишитий тільки червоними нитками - на радість.

Для рушників зазвичай використовують лляне або конопляне полотно, можна використовувати і іншу тканину, але головне, щоб вона була м'яка і рухома - тоді вишивка буде виглядати розкішно. Якщо Ви зовсім не вмієте вишивати - не турбуйтеся! У сфері весільних послуг Запоріжжя можна знайти масу пропозицій по вишивці весільних рушників будь-якої складності. Можна придбати рушник не ручний, а машинної вишивки. І, звичайно, не варто випускати з виду друковані весільні рушники - подібні вироби також досить гарні і добре виглядають.

Неважливо, в якій техніці буде виконаний весільний рушник, головне - щоб символіка і орнамент були правильними і принесли в нову сім'ю щастя!

скачати dle 11.3

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com