рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільні сукні з вишивкою

  1. Способи вишивки на білій весільній сукні

Весілля - це особливий момент в житті будь-якої жінки, тому хочеться щоб все було ідеально. І мова тут йде не тільки про урочистої частини та відзначення в ресторані, а й про вбранні нареченої. Весільна сукня повинна стати таким собі втіленням усіх мрій дівчини і своїм зовнішнім виглядом передати її внутрішній світ.

На даний момент дизайнери пропонують масу різних фасонів і способів декору нарядів, але найбільш незвичайними вважаються весільні сукні з вишивкою . Такі наряди наділені оригінальним і автентичним дизайном, що робить образ нареченої запам'ятовується.

Способи вишивки на білій весільній сукні

Сьогодні в асортименті представлено кілька способів декору суконь, які розрізняються способом нанесення візерунка і видом матеріалу. Залежно від цього всі наряди можна класифікувати на види:

  1. Весільна сукня з українською вишивкою. Наряд з національними мотивами підкреслить нестандартність і красу нареченої. У декорі зазвичай присутні зображення яскравих кольорів і загадкових символів, що несуть в собі позитивний заряд. Весільна сукня в українському стилі може бути з червоною, жовтою і зеленою вишивкою.
  2. Весільна сукня із золотою вишивкою. Виглядає розкішно і гламурно. Особливо красиво золоті нитки лягають на тканину кольору слонової кістки. Вишивкою оформляють низ і краю сукні, зону декольте.
  3. Весільна сукня з чорною вишивкою. Це варіант для екстравагантних дам. Чорні деталі будуть контрастувати з білим фоном і обов'язково привернуть увагу запрошених гостей. Добре доповнить наряд чорна стрічка, підв'язана під груди.
  4. Вишивка бісером та камінням на весільній сукні. Цей спосіб декору вважається найпоширенішим. Стеклярус красиво переливається на сонці і робить наречену об'єктом загальної уваги.

Зверніть увагу на те, що багато весільні сукні декоруються ручною вишивкою, тому можуть коштувати набагато дорожче своїх «лаконічних» аналогів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com