рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий опис шва "назад голку": застосування у вишивці, шиття

  1. різновиди швів
  2. Як правильно виконати шов «назад голку»
  3. Шов «назад голку» при використанні в вишивці
  4. Рекомендації для майстрів з невеликим досвідом

Як зшити шов «назад голку» необхідно знати не тільки тим, кому доводиться шити за службовим обов'язком, а й усім любителям   вишивати Як зшити шов «назад голку» необхідно знати не тільки тим, кому доводиться шити за службовим обов'язком, а й усім любителям вишивати . Цей практичний навик необхідний і в побуті для виправлення дрібних дефектів на улюблені речі.

Для того щоб переконатися в максимальній практичності і простоті шва «назад голкою» можна спробувати виконати кілька інших.

різновиди швів

Той, хто хоч раз тримав голку, знає як нею шити або вишивати. Як правильно володіти цим інструментом майстрині вчаться ще в шкільний час. Такі шви, як:

Як правильно виконати шов «назад голку»

Всі різновиди швів кожен вивчав в школі, деякі з них регулярно використовуються в повсякденному житті. З усіх різновидів, «назад голку» - найпоширеніший і практичний. Використовується майже у всіх випадках, де є голка. Його застосовують в таких техніках, як вишивка по тканині, вишивка бісером , зшивання вовняних деталей, виділення елементів на вишитих в різних техніках полотнах. Такий спосіб зшивання та шиття зазвичай називають рядок, так як з лицьового боку він виглядає як рівна строчка.

Як правильно робити шов «назад голку» відео показує в простій і доступній формі.

Для того щоб зробити роботу цим методом шиття, необхідні:

  1. Голка будь-якого розміру.
  2. Нитки, вибрані з урахуванням товщини голки.
  3. Тканина або деталь.

Вдев нитку в голку, потрібно акуратно з виворітного боку проткнути і витягнути нитку на лицьову сторону. Після на лицьовій стороні зробити акуратний стібок і повернутися на виворітну сторону. Продовжити шити до кінця деталі або іншого краю тканини. Метод зшивання простий і оригінальний, головне - стежити за рівністю і розміром (від 0,5 мм до 0,7 мм) стібка і щільності зшивання.

Шов «назад голку» при використанні в вишивці

Ті, хто займається вишиванням, добре володіють технікою шов «назад голку» або як ще його називають «бексбіч». З його допомогою при вишиванні хрестом можна зробити малюнок з чіткими лініями. Такий технікою в вишиванні користуються лише для того, щоб малюнок виділявся і підкреслював сенс задуманого ескізу.

Щоб виконати такий шов, знадобиться:

  1. Тканина або канва для вишивки.
  2. П'яльця, наперстнікі.
  3. Нитка для вишивання або ж муліне.
  4. Ножиці.
  5. Фломастер.
  6. Голка.
  7. Схема малюнка.

Перед тим як взятися за шов бексбіч, потрібно добре закріпити канву п'яльцями Перед тим як взятися за шов бексбіч, потрібно добре закріпити канву п'яльцями. Докласти виборну схему майбутнього малюнка, окреслити фломастером на тканини малюнок. Після проткнути канву голкою з ниткою з виворітного боку, заздалегідь відступивши трохи від накресленої лінії.

Зробити стібок назад на відстані, рівному довжині першого стібка. Найкраще виходить вишивати на канві, так як на ній добре розподілені квадратики. Завдяки їм завжди можна вирахувати стібок і зробити його однаковим і рівним. Продовжувати техніку вишивання по накресленої схемою до кінця малюнка.

Рекомендації для майстрів з невеликим досвідом

Для початківців майстринь краще починати з простих ліній, а не зі складного малюнка, так як можна заплутатися і не зробити правильно роботу з вишивки хрестом. У вишиванні шов назад голку можна змінити на «збиту нитка» і на «подвійний каскад». Такий прийом робиться так само, як і при звичайному зшиванні, досить трохи піднімати нитку на лицьовій стороні і акуратно прив'язувати ниткою на виворітній стороні.

Різновиди даної техніки вишивки оригінальні, наприклад:

  • каскад вишивання;
  • подвійний каскад;
  • збита петля і ін.

Без шва бексбіч неможливо робити вишивку бісером. Для новачків освоїти таке вишивання простіше простого лише тому, що кожен стібок закріплюється бісером, його можна робити навіть хаотично. А розмаїття блискучих скелець завжди піднімають настрій.

Техніка виконання шва

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com