рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні вишивки. Що таке Stitchmas?

Підготовку до святкування Нового Року та Різдва треба починати задовго до грудня, але часто трапляється так, що ми тягнемо і відкладаємо до самого останнього моменту. До того ж необхідно продумати безліч всяких дрібниць, переглянути купу дизайнів, придумати щось своє і встигнути все це втілити в життя, ми ж не хочемо цілих сім років вишивати різдвяну сценку , Правда?

Давайте спробуємо вивести щось характерне для вcех святкових новорічних дизайнів.

1. Кольори тканини
Зазвичай ми вважаємо за краще білі та кремові відтінки, але на Новий Рік в хід йдуть самі яскраві червоні, сині і навіть помаранчеві відрізи.
Також це чудова можливість пустити в справу маленькі шматочки канви, що залишилися від великих проектів. Признавайтесь, ви їх не викидали і весь цей час дбайливо зберігали незрозуміло для чого.

2. Незвичайні нитки і основа
Працюємо ми зазвичай бавовняним муліне, але для святкових дизайнів використовуються різнокольоровий металік, що світиться в темряві і флуоресцентні нитки.
В якості основи для вишивки нерідко використовуються пластикова канва і перфоровані папір .

3. Оригінальні доповнення
Всіляко вітається використання, бісеру, підвісок, дзвіночків, гудзиків та іншої несерйозною нісенітниці, яку ми спонтанно купуємо, а потім сподіваємося, що вона одного разу стане в нагоді.
Багато виробників доповнюють свою новорічну продукцію будь-якої симпатичною нісенітницею, наприклад святкові набори для вишивання Dimensions відомі своїми особливими творчими знахідками.

4. Економія часу
Оскільки вишивки маленькі і вишиваються швидко, то скоріше за все і їх не доведеться прати . Економити час завжди приємно.

5. Незвичайним вишивкам - незвичайне оформлення
Якщо ви весь рік таємно зітхали, розглядаючи яскраві різнокольорові рамочки або предметом ваших мрій була блискуча рамка, абсолютно не вписується в інтер'єр будинку, то новорічна вишивка - як раз відмінний варіант здійснити свою мрію і розмістити вишиту роботу на самому видному місці. Нехай і не довго висітиме, але все одно чертовски приємно.

У наших іноземних колег з'явилося навіть спеціальне слово для позначення різдвяно-новорічної вишивальної лихоманки - stitchmas. Ми думаємо, що це поняття - стічмас - можна поширити не тільки на тематичні дизайни, але і на весь період підготовки до свята в цілому.

Ми раді повідомити вам, що відкриваємо окремий тематичний проект Stitchmas.Ru: новорічна вишивка хрестиком . Сподіваємося, ідеї і начерки, викладені на цьому сайті про вишивку, підштовхнуть вас до створення власних оригінальних творів, а схеми для вишивки нададуть в цьому всіляку допомогу!

Читайте також:   Пластикова канва і 3D-вишивка   перфорований папір   Різдво у вишивці хрестом   Стежки в часі: Жінка з Алкоа 27 років створює Санта-Клаусів   Різдвяні свята за вишиванням Читайте також:
Пластикова канва і 3D-вишивка
перфорований папір
Різдво у вишивці хрестом
Стежки в часі: Жінка з Алкоа 27 років створює Санта-Клаусів
Різдвяні свята за вишиванням

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com