рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нові надходження в бібліотеці з вишивання


Новини
бібліотека
посилання
Про сайт




(Види вишивання / Філе-гіпюр) 1 963 Тазова Н.А. Ручне і філейне плетіння і філейну-гіпюрного вишивка У книзі описані прийоми плетіння ручних філейні сіток і ручної вишивки по ним, а також дані візерунки філейну-гіпюрного виробів і пояснення їх виконання. Книга може служити посібником для широкого кола читачів, які цікавляться рукоділлям.


(Вишивальне обладнання, Спосіб вишивання / Машинна вишивка) Тисячу дев'ятсот дев'яносто один Філатов В.М., Батаршіна А.Г. Вишивальне виробництво. довідник Розглянуто питання розширення асортименту і поліпшення якості вишитих виробів на основі удосконалення технологічного процесу, використання принципово нового вишивального обладнання, застосування нових матеріалів і ниток. Висвітлено питання підготовки тканини і пряжі до вишивання, класифікації автоматів, дана методика нормування витрат сировини на вишиті вироби. Для інженерно-технічних працівників швейної та трикотажної промисловості.


(Види вишивання / Вишивка гладдю, Види вишивання / Аплікація, Вибір і нанесення малюнка, Догляд за вишитими виробами) 1989 Красичкова Є.І., Дубовицька Л.П. Вчимося вишивати Автори послідовно викладають методику технічних і художніх прийомів вишивання, знайомлять з історією цього ремесла. Книга розрахована як на бажаючих долучитися до цього виду рукоділля, так і на тих, хто володіє елементарними навичками, але прагне освоїти техніку більш складних декоративно-художніх композицій. Адресується любителям рукоділля.


(Види вишивання / Вишивка хрестом, Види вишивання / Вишивка напівхрестом, Види вишивання / Вишивка гладдю, Види вишивання / Вишивка бісером, Історія) Тисячу дев'ятсот дев'яносто один Литвинець Е.Н., Конопльова Н.П. Зроби сам (Вчіться вишивати. Друге життя речей (про шкіру)) У брошурі описуються основні прийоми вишивання рахунковими і вільними швами, розповідається про аплікації і обробці виробів бісером. Читачі дізнаються також, що навіть з маленьких, нікчемних обрізків шкіри можна отримати багато користі.


(Заняття в гуртку вишивання, Національні види вишивки, Спосіб вишивання / Ручна вишивка) Тисяча дев'ятсот вісімдесят п'ять Сорокіна Л.М. Вишивка. Випуск другої. Альбом з ігровими завданнями для дошкільного та молодшого шкільного віку Книжки серії видань "Вишивка 'пропонуються дівчаткам, які бажають оволодіти секретами вишивання. У першому випуску йшлося про створення рослинного орнаменту. На сторінках цієї книжки показано, як створюються рослинно-геометризовані орнаменти, як вони виконуються українськими народними швами: хрестиком, качалочками, двосторонньої штапівкою і іншими. Основу рослинно-геометрізованних орнаментів складають справжні квіти, стеблинки, листя, бутони. На сторінках цієї книжки подано послідовність створення орнаментів: замальовка рослини в його природному вигляді, потім спрощена форма квітів, ягід, листя і бутонів і, нарешті, їх геометризация. Показано також техніку виконання швів і зразки візерунків для вишивання.


(Види вишивання / Тамбурні вишивка, Вишивальне обладнання, Вишиті вироби) Тисячу дев'ятсот сімдесят-шість Наумова О.М. тамбурні вишивка Тамбурні вишивку здавна використовували для прикраси текстильних виробів. У книзі розміщено короткий опис і технічна характеристика тамбурному машини, а також види тамбурних швів і налагодження машини на їх виконання.


(Види вишивання / Тамбурні вишивка, Вишивальне обладнання, Спосіб вишивання / Машинна вишивка) Тисячу дев'ятсот дев'яносто один Філатов В.М., Батаршіна А.Г. Вишивальне виробництво: Довідник Розглянуто питання розширення асортименту і поліпшення якості вишитих виробів на основі удосконалення технологічного процесу, використання принципово нового вишивального обладнання, застосування нових матеріалів і ниток. Висвітлено питання підготовки тканини і пряжі до вишивання, класифікації автоматів, дана методика нормування витрат сировини на вишиті вироби. Для інженерно-технічних працівників швейної та трикотажної промисловості.


(Види вишивання / Вишивка хрестом, Види вишивання / Вишивка напівхрестом, Види вишивання / Вишивка гладдю, Види вишивання / Філе-гіпюр, Вишиті вироби, Спосіб вишивання / Ручна вишивка) 1959 Рубен Е. Рукоділля У книзі дані 258 зразків вишивки в'язання гачком, малюнків для килимів, скатертин, серветок, одягу, постільної білизни і багато чого іншого. Книга містить велику кількість кольорових і чорно-білих ілюстрацій.


(Види вишивання / Мережка, Види вишивання / Філе-гіпюр, Заняття в гуртку вишивання) 1960 Петрова-Горбатова А.А. Вишивання філе-гіпюр Автор написав цю книгу виходячи з досвіду, отриманого в якості викладача рукоділля. У книзі розглянуті готові роботи, опис філе сітки, шви, фони і фігури для вишивання. Філе-гіпюр - вид жіночого рукоділля, коли по пов'язаної заздалегідь сітці вишивається візерунок.


(Види вишивання / Вишивка синелью, Види вишивання / Вишивка шовком, Види вишивання / Вишивка золотом, Види вишивання / Аплікація, Вишиті вироби, Національні види вишивки) 1977 - Французька вишивка XVIII століття Набір з 16 листівок з французької вишивкою XVIII століття з Державного Ермітажу.




Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com