рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Красива вишивка хрестом маків, вишивка квітів хрестом з описом і фото.

2015-10-18T22: 03: 14 + 03: 00

Автор:

Фоминов Олексій Васильович

18.10.2015

Використання квіткових орнаментів і композицій в якості основного мотиву характерно вже не тільки для картин живопису, умільці теж дуже часто стосуються цих питань, особливо за рахунок того, що в них відточування своїх навиків відбувається легше. Квіти маку серед вишивальниць хрестом не менше популярні троянд, так що схеми таких картин вельми різноманітні і доступні. Причому трапляються такі незвичайні, як, наприклад, у вигляді полиптиха або, які виконуються на канві певного кольору.

Для будь-якого малюнка використання чорного фону - це додаткова ефектність Для будь-якого малюнка використання чорного фону - це додаткова ефектність. Основи колористики свідчать, що на чорному тлі вельми привабливо виглядають теплі відтінки червоного, жовтого і помаранчевого кольорів. Відповідно на такому тлі пелюстки маку червоного кольору привернуть більше уваги.

Варто зауважити, що втілення подібних ідей викликає певні складності, і перша з них - злиття переплетень ниток, при якому відстеження правильності побудови стібків утруднено. Початківці майстрині повинні в цьому випадку мати неквапливістю і копіткістю. Плюс до цього існує ряд нюансів, що варіюються від конкретної картини. Так, наприклад, квіти маку на чорному тлі за ескізами бренду «Ріоліс» необхідно вишивати в три нитки, причому потрібне використання більш щільних ниток з вовни, щоб результат був найбільш значним.

Так, наприклад, квіти маку на чорному тлі за ескізами бренду «Ріоліс» необхідно вишивати в три нитки, причому потрібне використання більш щільних ниток з вовни, щоб результат був найбільш значним

Користуючись шовкової ниткою, не призначеної для вишивок, але привертає чарівним блиском, будьте готові до того, що її потрібно буде скласти вчетверо. Кольори, якими виконано схема, до цієї гамою відтінків ніяк не пов'язані: правильна нумерація по DMC вказується поруч зі схемою. За твердженням досвідчених майстринь, найбільш привабливо така схема виглядає на канві, де чотири - п'ять хрестиків розташовуються на одному сантиметрі. Рекомендується взяти звичайну бавовняну модель К-4. Оскільки поглиблення для проколу на чорній канві чи помітно, досвідчені майстрині заздалегідь розкреслюють матеріал за допомогою білого олівця по клітинках 10х10 хрестиків. Можна також помітити головні елементи майбутніх квіточок, завдяки цьому ви будете мати хороші орієнтири.

Можна також помітити головні елементи майбутніх квіточок, завдяки цьому ви будете мати хороші орієнтири

Робота з темною канвою практично неможлива без яскравого освітлення, деякі навіть застосовують лупу. Частина рукодільниць користується підкладкою, на якій легко помітні отвори в тканині, що робить процес вишивки простішим і швидшим. Дуже важливо випрати темну канву до початку вишивки. Це робиться з тією метою, щоб дізнатися вилиняє чи тканину до того моменту, як ви завершите картину.

Це робиться з тією метою, щоб дізнатися вилиняє чи тканину до того моменту, як ви завершите картину

Спальні та вітальні все частіше оформляють великими картинами, причому популярним стає поділ зображення на ряд частин, які вішають на невеликій відстані один від одного. Така ж тенденція актуальна і для вишитих зображень, в зв'язку з чим з'явилися схеми в форматі полиптиха. Вони не тільки розділяють єдину картину, але і є автономними зображеннями. До таких можна віднести триптих «Маки», який може приймати вид напіврозкривши бутона або містити кожна квітка в різних положеннях. Вишивка такої картини не представляє особливих складнощів в порівнянні зі звичайною. Різниця тільки в розмірі, тому що більшість поліптіхом чималі.

Різниця тільки в розмірі, тому що більшість поліптіхом чималі

Однак можна зустріти і маленькі картини, наприклад, триптих RicoDesign, у кожній частині якого розмір всього лише 50х50 хрестиків, до того ж пропонується продублювати дані ескізи для отримання рамки з квітів маку. Подібні практики зустрічаються досить часто. Більшість рукодільниць не займається пошуком спеціальних схем для триптиха, а перетворюють в нього будь-яке зображення, розбиваючи його на три елементи. При цьому, найголовніше - зберегти ідеальні стики. У разі вишивки триптиха на одній головній канві, елементи якої розділені між собою парочкою вільних клітин, труднощів не повинно виникнути. Головне зберегти для окремих відрізів рівне натяг, щоб в процесі розміщення картин не вийшло нестиковка.

Головне зберегти для окремих відрізів рівне натяг, щоб в процесі розміщення картин не вийшло нестиковка

У той же час, розміри кожного елемента можуть бути і неоднаковими в місці стиковки. Триптих, у якого головне зображення велике, а зображення з боків набагато менше, і начебто знаходяться в тіні, тому що відводять дані елементи із загального фокуса, вельми популярні. Як правило, вишиваються подібні картини повним рахунковим хрестом, для якого характерні стежки, постійно дивляться в одному напрямку. Але використання інших технік, звичайно ж, не заборонено.

Але використання інших технік, звичайно ж, не заборонено

Прикладом тут може служити вишивка пелюсток в деяких триптиха «Маки» за допомогою закритих стібків, оскільки вони ідеальні для великих і цілісних частин. Більший ефект і обсяг при затіненні досягається за рахунок подвійного хреста. А ось для відблисків краще використання напівхрестиком, якими можна виконувати зовнішні зони для зняття фокусування з них.

Ось і все, що ми хотіли розповісти про красиве вишивці хрестом.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com