рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Dome 100108 A set of coffee cups

Рубрика: схеми вишивки Опубліковано 22.09.2014 · Коментарі: 16 · На читання: 2 хв · Перегляди:

Post Views: 1 298

Доброго часу доби!

Нещодавно одна моя знайома попросила знайти схеми вишивки для кухні, які підійдуть на підставки для чашок, прихватки, серветки або навіть рушники. Оскільки я не фанат таких дрібниць для вишивки - по мені, якщо вишивати, то справжню велику картину Нещодавно одна моя знайома попросила знайти схеми вишивки для кухні, які підійдуть на підставки для чашок, прихватки, серветки або навіть рушники , То довелося зайнятися пошуком.

Головним орієнтиром для пошуку була вказана найрізноманітніша посуд - чашки з блюдцями, тарілки, заварні чайнички і т.д.

Ви не уявляєте, СКІЛЬКИ і найголовніше ЯКИХ НАЙКРАСИВІШИХ мені вдалося виявити схем ... хи-хи ... на своєму комп'ютері !!! Ви не уявляєте, СКІЛЬКИ і найголовніше ЯКИХ НАЙКРАСИВІШИХ мені вдалося виявити схем Чесно, я була в шоці! І всі вони гідні бути представлені вашій увазі! Просто хоч починай публікувати за схемою в день ... і думаю, що навіть в рік ми не вкладемося ...

Які шикарні чашечки ... всіх не описати, але повірте, знайти можна на будь-який смак - в будь-якій кольоровій гамі, з візерунком і без, разом стопкою або одна поруч з іншою, які відмінно підійдуть для цілої серії! І заварні чайнички не підкачали!

До речі, якщо пам'ятаєте, я вже викладала схеми вишивки посуду фірми DMC . Тому ... продовжуємо! До речі, якщо пам'ятаєте, я вже викладала схеми вишивки   посуду фірми DMC

Складно було на чомусь зупинитися, очі настільки розбігалися, що самій захотілося вишити щось подібне на кухню, тому вирішила почати зі своєї улюбленої фірми Dome 100108 A set of coffee cups

Dome 100108 A set of coffee cups

Шалено красиві чашечки - така вишивка бездоганно впишеться в інтер'єр будь-якої кухні, навіть елітної, внісши нотку свіжості і підкресливши вишуканість обстановки.

Чи не надумали починати прикрашати свою кухню? Чи не надумали починати прикрашати свою кухню Завантажити схему вишивки Dome 100108 A set of coffee cups ви зможете ТУТ . В архіві і графіка, і перенабор для програми Pattern Maker.

Успішної творчості!

З найкращими побажаннями, Олена Юдіна

Post Views: 1 298

Чи не надумали починати прикрашати свою кухню?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com