рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дитячі святкові сукні, вишиті яскравим бісером.

  1. Значення колірної гами на заготовках для вишивки сукні бісером.
  2. Історичні символи на заготовках для вишивки сукні бісером.
  3. Заготовки для красивої вишивки сукні бісером.

У святкові, погожі дні, виходячи з дому, в Україні чоловіки одягають вишиванки, а жінки - вишиті сукні

У святкові, погожі дні, виходячи з дому, в Україні чоловіки одягають вишиванки, а жінки - вишиті сукні. Тенденція повернення до національних витоків диктується ідеєю об'єднання, відродження культури, і вишитий одяг посилює прагнення українців бути духовно багатим народом. Для улюблених дітей турботливі мами так само вишивають сукні та сорочки, адже спостерігаючи за дорослими, діткам хочеться одягатися в красиву вишитий одяг. Вишиті дитячі сукні бісером будуть чудовим сюрпризом для дівчаток, приводом з гордістю носити яскраві, що притягають погляд, ваблять іскорками сонячних відблисків на бісеринках, вишиті плаття в святкові дні.

Значення колірної гами на заготовках для вишивки сукні бісером.

У залучають, різнокольорових дитячих сукнях бісером , Часто використовують самобутні національні орнаменти, стилізовані зображення квітів, символи, що прийшли з глибини століть, виконані різними кольорами. Кожен колір так само має своє особливе значення.

  • Часто використовується в вишивках бісером на дитячих сукнях привабливий, насичений червоний колір символізує життєлюбність, радісний настрій, любов до близьких.
  • Чорний колір позначає годувальницю - землю.
  • Білий колір на заготовках для вшивки сукні бісером позначає чистоту помислів, непорочність, незаплямованість душі.
  • Синій колір закликає до захисту світлих, небесних сил.
  • Жовтий використовується для виділення на вишивці національного багатства - пшеничних колосків, так само цим кольором на дитячих сукнях бісером вишиваються небесні світила.
  • Зеленим кольором вишиваються листя, як символ нев'янучого життя, цей колір символізує весну.

Історичні символи на заготовках для вишивки сукні бісером.

Багато символічні зображення, що почалися в стрімкому потоці історії, використовуються у вишивці бісером на дитячому плаття в нинішній час Багато символічні зображення, що почалися в стрімкому потоці історії, використовуються у вишивці бісером на дитячому плаття в нинішній час.

  • Досить часто на дитячих сукнях бісером вишивають барвисті, привабливі, яскраві зображення квіток маку. Вони символізують молодість, привабливість юної краси. Вінок з червоних маків позначає необхідність захисту легкоранимої дитячої душі.
  • Калина - один з найяскравіших, постійних і загадкових символів українців. У давні часи вона символізувала небесні світила. Поступово її семантичне значення змістилося до краси духовного світу українського народу. Насичено - червоні плоди калини символізують безперервність і розвиток рада, а білі квіти - чистоту помислів.
  • Дубові плоди і листя символізують чоловічу силу, незламність духу, твердість характеру, прагнення до перемоги, до незалежності, до процвітання. На чоловічих вишиванках це символ невичерпної енергії. Сполучуваність калинових і дубових гілок іноді має на увазі міцність сімейних уз.

Заготовки для красивої вишивки сукні бісером.

Дитяче плаття бісером стане справжньою окрасою гардеробу вашої улюбленої дочки. Недорого в Україні: Одесі, Чернігові, Харкові, Сумах, Києві, Дніпропетровську, Львові, Запоріжжі, Чернігові купити схеми і заготовки для вишивки сукні бісером можна в інтернет - магазині «Моток». Детальні, докладні фото нададуть можливість розглянути привабливість вишивки бісером на дитячому плаття.

Пройшовши крізь століття, вишивка стала своєрідним символом українського народу, як би доповнюючи основний ряд національної символіки. вишивка бісером , В тому числі і на дитячому плаття, символічно відображає в багатьох аспектах внутрішній світ українців, їхнє прагнення до миру, їх працьовитість і наполегливість. Прикрасити заготовку вишивкою для святкового одягу - природне бажання для талановитих українських жінок. Дитячі сукні бісером стануть першим кроком для дівчаток до усвідомлення величі національної духовної спадщини.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com