рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зшити грецьке плаття: форма сукні у грецькому стилі .. Обговорення на LiveInternet

Зшити плаття в грецькому стилі пропонує Анна Герасимова в своєму майстер-класі, в якому також є і форма грецького сукні. Вільний фасон сукні і легкий матеріал стануть порятунком в жаркий літню спеку, а специфічний крій дозволить підкреслити краси жіночої фігури і приховати недоліки.

форма

Найбільш підходящий матеріал для грецького сукні є батист, але не варто зациклюватися тільки на ньому. Цілком можна використовувати будь-які м'які тканини, серед яких варто назвати віскозний штапель, натуральний шовк і т. Д.

Д

Отже, як зшити грецьке плаття власними руками. Для цієї моделі знадобиться близько трьох метрів шістдесяти сантиметрів тканини, ширина якої один метр сорок сантиметрів. Також знадобиться підкладкова тканину, в якості якої відмінно виглядатиме однотонний батист. Його слід взяти близько двох з половиною метрів. Крім того підготувати слід еластичну тасьму, флізелін і кілька гудзиків.
Представлена ​​форма грецького сукні, розрахована на сорок другий розмір. При необхідності розміри можна змінювати в ту чи іншу сторону.

Викроює чотири деталі передньої частини виробу, дві деталі задньої, мають згин, дві деталі Подолу зі згином, чотири деталі бейки для пройм і горловини (86х4 см), коса бейка для навісних петель (36 см), дві деталі для пояса (60х10 см) , а також з підкладки дві деталі подолу зі згином.
Обов'язково додаємо припуски на шви в розмірі півтора сантиметрів, а пройми і горловину обов'язково відразу ж проклеюють флизелином.
Процес шиття починається з верхньої частини сукні або ліфа. Для цього виконують плечові шви на основному матеріалі і підкладковий. Потім всі деталі верхньої частини сукні слід з'єднати один з одним виворотом назовні і прострочити вздовж пройм і горловини. Для кращого облягання слід припуски надсечь, деталь вивернути і гарненько розгладити.

Переходимо до Бейко, для чого по двом їх краях прокладаємо строчку і прісбариваем їх. Бейку слід пришити до країв пройм і горловини на відстані двох сантиметрів від краю, прикладаючи до сукні виворітного стороною вгору. Після того як бейки пришиті, їхні краї зшивають на спині.
Другий край бейки слід підігнути на виворітну сторону вироби пришити, використовуючи ручний шов.
Приступаємо до передньої частини сукні. В даному випадку мова йде про навісних завісах з косою бейки, які в кількості шести штук будуть розташовані на правій поличці. Зшиваємо шов по центру, а припуск слід розгладити в сторону правого деталі. В даному випадку вийде імітація застібки, яку по ідеї можна і не робити.
Для нижньої частини сукні край подолу слід призібрати по верхньому його краю до розміру ширина нижнього краю ліфа. Також підкладочну частина Подолу слід пришити до внутрішніх деталей верхньої частини виробу. Всі бокові шви повинні залишитися відкритими.
Далі на місце з'єднання Подолу і ліфа слід настрочити декоративну тасьму або ж можна зробити рядок зі шпульній гумкою.
Для завершення процесу залишилося тільки зшити пояс, що слід почати з обробки деталей по краях. Потім деталі пояса слід вкладе в бокові шви вироби в районі збірок і пришити. Також слід зшити бічні краї подолу основного і підкладкового матеріалу, але робити це необхідно окремо.
Залишилося обробити поділ нижній частині сукні і воно готове до примірці!

джерело: http://rukadelkino.ru/vykroyki-i-shite/vykroyki-zh...platya-v-grecheskom-stile.html

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com