рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити мобіль своїми руками для дитячого ліжечка?

  1. Купити або зробити?
  2. Яким повинен бути мобіль?
  3. Матеріали для мобіля
  4. викрійки підвісок
  5. Як зшити підвіску на мобіль?
  6. На що кріпити підвіски для мобіля?
  7. незвичайні мобілі

Малюка потрібно розвивати з найперших днів життя. Лежачи в колисці, немовля поступово починає бачити світ навколо. Батьки повинні допомогти йому, зробити дитячу цікавої, цікавою. Наприклад, мобіль, своїми руками зроблений мамою або татом і встановлений над ліжечком, стане частиною величезного світу, з яким малюк починає знайомитися з перших днів життя.

Купити або зробити?

Індустрія товарів для дітей огоромное, вона пропонує потенційним покупцям така різноманітність товарів для дітей, що зробити певний вибір дуже складно. Мобілів для ліжечок, колясок, розвиваючих куточків і килимків дуже багато. Вони ізготавляіваются із пластику, тканини, дерева. Але, думається, що мобіль для новонароджених, своїми руками зроблений люблячими батьками, стане справжньою окрасою світу малюка. До того ж оточуючі немовляти предмети повинні бути безпечні в усіх сенсах. Але ж ніколи точно не знаєш, чи безпечні ті іграшки, які купуються в магазині.

Але ж ніколи точно не знаєш, чи безпечні ті іграшки, які купуються в магазині

Яким повинен бути мобіль?

Всі предмети, які оточують дитину, допомагають йому гармонійно розвиватися і повинні мати такі властивості:

    Бути абсолютно безпечними. Всі частини іграшок, предметів для дітей повинні бути надійними, безпечними. Малюк може їх хапати ручками, пхати в рот, смикати і тріпати, але жодна запчастина не повинна відвалитися, відірватися або відламати, інакше біди не ізбежать.Екологіческі безпечними повинні бути матеріали і фарби, з яких виготовлені ті чи інші предмети для малюка. Багато діток зараз страждають від алергії, до того ж деякі хімічні речовини, пластики і барвники можуть викликати серйозні проблеми зі здоров'ям. Так ось для дитини все предмети повинні бути гіпоалергенними, ні в якому разі не виділяти токсичних веществ.Ребенок вчиться бачити навколишній світ, тому йому потрібні яскраві фарби в іграшках і предметах. Мобіль, своїми руками виготовлений, повинен допомогти малюкові навчитися фокуссіровать погляд на яскравих деталях, стежити за їх рухом.

Матеріали для мобіля

Мобіль - це підвісна конструкція, забезпечена яскравими іграшками, виготовленими з різних матеріалів, що сприяє розвитку дитини. Мобілі, придбані в магазинах, найчастіше мають музичний і обертові механізми. Якщо є бажання зробити дитячий мобіль своїми руками, то ці механізми, вбудовані в каркас мобіля, можна використовувати.

Іграшки на мобіль повинні бути безпечними. На покупних пристроях вони в абсолютній більшості випадків пластмасові. А ось вдома можна зробити такі іграшки з різних матеріалів. Наприклад, з натурального дерева, якщо хтось із домочадців вміє працювати на токарному верстаті або лобзиком. Можна виготовити іграшки-амигуруми, якщо мама чи бабуся вміють в'язати гачком. А можна зробити мобіль своїми руками, виготовивши підвіски з тканини. Бавовна, льон - універсальні матеріали, з яких іграшки діткам виготовлялися з давніх часів. І мобіль з фетру своїми руками зробити також можливо.

Фетр - унікальний матеріал. Він не сиплеться, добре обробляється, м'який, але в той же час досить міцний. Зараз можна придбати відрізи фетру всіх кольорів веселки, що дозволить виявити фантазію при виготовленні підвіски. Мобіль своїми руками в дитяче ліжечко виготовити не так вже й складно.

Мобіль своїми руками в дитяче ліжечко виготовити не так вже й складно

викрійки підвісок

Підвіски на мобіль, своїми руками зшиті, можуть бути самими різними: тварини, іграшки, предмети побуту, космічні тіла і навіть природні явища стануть цікавими для малюка, якщо зроблені з любов'ю з яскравого, безпечного матеріалу. Викрійки для таких підвісок можна знайти на сторінках видань, присвячених материнству або ж рукоділлю. Для малюка світ починається з ліжечка, в якій підвішений мобіль, своїми руками викрійки для підвісок до нього зробити нескладно: вони все контурні, з примітивними елементами. Від руки можна намалювати хмарка, сонечко, наприклад, а потім додати точками очки і носик. Це просто - на листку паперу намалювати нескладний контур того, що хочеться побачити як підвіски на мобіль. Своїми руками промальовувати іграшку, продумавши її схематичне позначення, приділивши увагу лише значущим деталей.

Своїми руками промальовувати іграшку, продумавши її схематичне позначення, приділивши увагу лише значущим деталей

Як зшити підвіску на мобіль?

Чим унікальні підвіски для мобіля? Вони плоскі, не потрібно робити складні витачние викрійки. Обсяг таким іграшками надає невеликий шматочок синтепону, вкладений всередину при шиття. Готові викрійки перевести на фетр, не забувши другу частину намалювати в дзеркальному відображенні, перевернувши викрійку навиворіт. На шматочках фетру іншого кольору намалювати деталі, які важливі в конкретній іграшці, а потім всю підвіску зібрати за допомогою ниток в тон або контрастних, використовуючи шов "вперед голку" або "через край". Збираючи підвіски, не потрібно забувати про тасьмі або шнурі, на якому вони будуть підвішені до основи. Місце кріплення тасьми слід прошити в кілька стібків, щоб підвіска не обірвалася.

Місце кріплення тасьми слід прошити в кілька стібків, щоб підвіска не обірвалася

На що кріпити підвіски для мобіля?

Зробити дитячий мобліль своїми руками можна, використовуючи тільки безпечні матеріали. В якості основи для кріплення підвісок можна використовувати тільки те, що не зламається під невеликий вагою фетрових іграшок. Можна скористатися каркасом від мобіля, купленого в магазині. Не зайвим буде застосувати дерев'яні п'яльці для вишивки. Закріпити тасьму від підвісок на внутрішньому кільці, потім притиснути зовнішнім кільцем. П'яльці можна щільно обмотати стрічкою або тієї ж тасьмою або шнуром, закріпивши кінці у вузлик і прошив їх, щоб вони не розв'язалися. Можна використовувати дерев'яні палички, купивши їх в Магаин будматеріалів і закріпивши в спеціально виточені кріпленні. Деякі рекомендації з приводу використання медичних дерев'яних шпателів, щоб зробити мобіль своїми руками, краще ігнорувати - це не найнадійніший матеріал для утримання кількох підвісок над дитячим ліжечком.

Деякі рекомендації з приводу використання медичних дерев'яних шпателів, щоб зробити мобіль своїми руками, краще ігнорувати - це не найнадійніший матеріал для утримання кількох підвісок над дитячим ліжечком

незвичайні мобілі

Як зробити мобіль своїми руками, щоб і дитину здивувати і себе порадувати? Наприклад, можна в кожну іграшку-підвіску покласти маленький дзвіночок - вони продаються в магазинах для творчості. В цьому випадку додавати синтепон не потрібно, інакше дзвіночка буде зовсім не чути.

Мобіль, своїми руками зроблений будинку, - це не обов'язково конструкція, закріплена зверху над ліжечком. Цікаве розміщення такої іграшки з підвісками - по верхньому бортику ліжечка. Основа такого мобіля - велика пружина, зшита з тканини, наповнена синтепоном і зі вставленої всередину міцної дротом. На готову основу пришиваються підвіски, а сам мобіль закручується зверху перильця ліжечка. Подібна іграшка доставить багато радості малюкові, який вже вміє сидіти, особливо якщо зробити іграшки з різною тканини: м'якою, слизькою, ворсистої або гладкою, використовувати брязкальця, не забуваючи про безпеку крихти.

Унікальне пристосування в дитяче ліжечко - мобіль, своїми руками виготовлений люблячими дорослими, дозволить дитині гармонійно розвиватися, а батькам - пишатися малюком і своєю працею.

джерело

Купити або зробити?
Яким повинен бути мобіль?
На що кріпити підвіски для мобіля?
Купити або зробити?
Яким повинен бути мобіль?
Як зшити підвіску на мобіль?
Чим унікальні підвіски для мобіля?
На що кріпити підвіски для мобіля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com