рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Завоювати серце чоловіка-Козерога: місія здійсненна

  1. Як завоювати увагу чоловіка козерога

Чоловік, народжений в сузір'ї Козерога, відрізняється стриманістю, практичністю, цілеспрямованістю і працьовитістю. Багато представників цього знака справляють враження черствих і замкнутих людей. Насправді ж за маскою холодності Козероги ховають вразливу і тонко почуває душу, розглянути яку вдається лише одиницям. Звичайно, ця хитра тактика створює чимало проблем дівчатам, які замислюються над тим, як завоювати чоловіка козерога! Але це не означає, що потрібно відмовитися від своєї любові! Іди до кінця і вір в те, що він буде переможним! А ми допоможемо тобі своїми корисними порадами.

як завоювати чоловіка козерога

Чоловіки, народжені під цим знаком, відносяться до категорії ідеалістів. Вони точно знають, якими зовнішніми даними і рисами характеру повинна володіти їх обраниця, і протягом довгих років старанно шукають цей ідеал в своєму оточенні. Але, як це часто буває, дійсність виявляється набагато прозаїчніше, ніж юнацькі мрії. Тому якщо ви не зовсім підходите під той портрет, який намалював собі Козеріг, наберіться терпіння і чекайте. Рано чи пізно йому доведеться переглянути свої погляди, а ви за цей час встигнете виховати в собі ті якості, які Козеріг цінує понад усе.

Як завоювати увагу чоловіка козерога

Ну що, готові змінюватися? Тоді почнемо прямо зараз! Перед вами своєрідне керівництво до дії, над яким працювали десятки професійних астрологів. З його допомогою ви легко досягнете бажаного результату.

  1. Зовнішність. Не можна сказати, що зовнішня краса для Козерога стоїть на першому місці. Швидше навпаки, легковажна сексапільна красуня, оточена натовпом прихильників і флірт з кожним зустрічним, ніколи не притягне його увагу. Чоловіки-Козероги віддають перевагу благородної краси і вишуканості, елегантності і граціозності, доброго смаку і витонченим манерам. У жінки повинен бути свій індивідуальний стиль, навіяний немодно показами і глянцевими журналами, а власними переконаннями.
  2. Розум. Однією лише зовнішністю Козерога не візьмеш! Його обраниця повинна володіти неабиякими інтелектуальними здібностями, бути цікавою співбесідницею, ні в чому йому не поступатися, але і не бути вище. Згадайте гасло дідуся Леніна і вчіться всьому, станьте начитаною і всебічно розвиненою особистістю.
  3. Характер. Козеріг не встоїть перед милою, поступливою і доброзичливою дівчиною зі спокійним і рівним вдачею. Вона повинна стати не тільки коханкою, а й надійним соратником, який не залишить в скрутну хвилину і завжди підставить своє плече, не вимагаючи нічого натомість.

Обраниця Козерога просто зобов'язана:

- постійно підбадьорювати і хвалити його;

- підтримувати всі його починання;

- цікавитися його роботою і зрідка дуже ненав'язливо давати корисні рекомендації;

- показувати, як високо вона цінує все досягнення свого благовірного.

Віддавши першість чоловікові, що не принижуйте себе і не втрачайте почуття власної гідності. Козеріг це напевно оцінить!

  1. Почуття і емоції. Яким би безглуздим вам це не здалося, постарайтеся уникати надмірних виявлений своїх почуттів і емоцій, причому це стосується не тільки негативною, але і позитивною сторони питання. Запам'ятайте, Козероги терпіти не можуть ниття і жіночих сліз, а також бурхливих зізнань у любові і прихильності. Навчіться контролювати свої почуття, станьте практичною, дивіться на світ тверезо і виважено, якщо, звичайно, ви все ще думаєте про те, як завоювати чоловіка козерога!
  2. Побут. Козероги найбільше цінують зручність і комфорт. Станьте дбайливою господинею і вмілої майстринею, навчитеся смачно готувати і пекти пироги. Мало того, у вас повинно залишатися достатньо часу для роботи і спілкування. Загалом, перетворитеся на супер жінку!
  3. Інтимні стосунки. Якщо ви розраховуєте на те, що зможете купити Козерога віртуозним сексом, поспішаємо вас розчарувати! Звичайно, чоловік оцінить вашу сексуальність і хороший інтим, але не більше того. Козероги далекі від любовних пригод, їх по-справжньому сильно збуджують лише ті жінки, до яких вони відчувають емоційну прихильність.

Що люблять чоловіки-козероги

Щоб зміцнити свої позиції, запросіть Козерога на яке-небудь інтелектуальне або розважальний захід. Це може бути концерт, виставка, шаховий турнір і т. Д. Спільні походи дадуть вам нові теми для обговорень і розмов, а Козеріг з великим задоволенням обговорить з вами все побачене.

До речі, тут слід бути дуже обережною! Справа в тому, що приземленого Козерога можуть злякати нестандартні і відірвані від реальності думки. Все, що не вкладається в його картину життя, тут же відмітається!

Хочете піднести Козерогу подарунок? Не поспішайте, дочекайтеся відповідного приводу. Що стосується самого презенту, віддайте перевагу стильною, красивою і практичною речі. Вона повинна бути не найдешевшою, але і не занадто дорогою. В іншому випадку ви ризикуєте уславитися небаченої марнотратом, а Козеріг ніколи не пов'яже своє життя з жінкою, що не вміє рахувати гроші!

І на останок! Твердо вирішивши завоювати чоловіка, народженого під знаком Козерога, станьте добросовісної і пунктуальною. Ви більше не маєте права навіть на ті горезвісні 15 хвилин, які даються жінці для запізнення.

Складно? Ще б! Ми сподіваємося, ці поради допоможуть тобі розбити стіну неприступності, яку звів навколо себе представник цього вимогливого знака, і завоювати його довіру і любов. Залишається лише побажати тобі терпіння, терпіння і ще раз терпіння!

Хочете піднести Козерогу подарунок?
Складно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com