рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сценарій весілля без тамади для найближчих і рідних

  1. Поради домашньому сценаристу
  2. Базовий сценарій маленької весілля
  3. оригінальні варіанти
  4. весілля будинку
  5. Конкурси на весілля без тамади
  6. Чи знаєш ти свою наречену
  7. Вгадай улюблену
  8. відмінний чоловік
  9. Освідчення в коханні
  10. Крадіжка нареченої або туфельки
  11. Випробування для нареченої
  12. Обери мене
  13. викрадення нареченої
  14. розіграш
  15. кегельбан
  16. Конкурси для свідків
  17. Вгадай-ка
  18. прищіпки
  19. Хрестики нолики
  20. Весільні конкурси для гостей
  21. хто досвідченішим
  22. мотузочок
  23. Одягай-ка

Зміст:

  1. Поради домашньому сценаристу
  2. Базовий сценарій маленької весілля
  3. оригінальні варіанти
  4. весілля будинку
  5. Конкурси на весілля без тамади
  6. Випробування для нареченої
  7. Весільні конкурси для гостей

Якою б не була весілля - традиційна або незвичайна, з розмахом або скромна, важливо ретельно продумати її організацію. Скласти докупи всі пазли весільного торжества допоможе сценарій весілля.

Найчастіше на весіллі збирається публіка не тільки зі студентів або аристократів - різношерста компанія з родичів і колег, батьків і друзів може бути взагалі між собою не знайома. Швидко знайти спільну мову їм допоможуть не тільки тости, але і конкурси. Так само як банкет, подарунки або наряди, весільний сценарій готують заздалегідь, і основа його - розважальна програма.

Сценарій весілля без тамади, як і для будь-якого художнього фільму, промальовує кожну сцену в деталях Сценарій весілля без тамади, як і для будь-якого художнього фільму, промальовує кожну сцену в деталях. Є на весіллях моменти загальні - викуп нареченої , Реєстрація шлюбу, вінчання , Прогулянка по пам'ятних місцях та визначним пам'яткам міста, банкет в ресторані, але одного на всіх сценарію немає, адже кожна пара (а, значить, і весілля) неповторні.

Поради домашньому сценаристу

  1. Як і наряд для весілля, сценарій не варто брати напрокат, його потрібно складати під конкретних молодят.
  2. Якщо все ж за основу взяти чужий симпатичний вам текст, то адаптувати під своїх гостей його потрібно обов'язково, з урахуванням їх смаків, інтересів, культури і поглядів.
  3. Залучайте до роботи над сценарієм як досвідчених професіоналів, так і креативних друзів і родичів.
  4. Щоб конкурси були цікавими і здатними всіх перезнайомити і задіяти, зберіть інформацію про молодят, батьків, родичів: дні народження, розміри взуття і одягу, зріст, вага, дані про місце навчання або роботи.

Розробляючи ігрову програму застілля і сценарій свята, перш за все треба врахувати:

  • кількість запрошених;
  • вікові категорії;
  • статус гостей;
  • менталітет (погляди, традиції);
  • побажання молодят.

Базовий сценарій маленької весілля

  1. Варіант сценарію весілля для невеликої компанії без тамади передбачає традиційну зустріч молодих. Перед початком свята біля входу батьки вітають молодят. Всі гості вибудовуються коридором з двох сторін. Майбутня свекруха на рушнику підносить хліб-сіль, а майбутня теща - зерна пшениці. Ведучий зустрічає молодих і проводжає до батьків. Звучить урочиста музика.
  2. Наречений і наречена кланяються, відламують або відкушують коровай . Теща посипає молодят пшеницею. Свідки ведуть молодих до гостей і саджають всіх за столи. Першим дають слово батька і матері нареченої, потім - вступне слово батьків нареченого. Далі вітання і тости вимовляють інші гості, в залежності від ступеня споріднення: спочатку сестри - брати, бабусі - хресні і т.д.
  3. Коли запрошені гості дійшли до певної кондиції і налаштувалися на святкову хвилю, починають розважальну програму: гри , Конкурси, змагання. Важливо правильно розподілити час для ігор і застілля, щоб ніхто не нудьгував, розважаючи себе спиртним, і не втомлювався від занадто активних ігор. Важливий момент - перший танець молодят , Коли краще його оголошувати - орієнтуйтеся на настрій пари.
  4. Завершує святковий вечір дискотека, але музику для танців треба підбирати з урахуванням всіх вікових категорій гостей. Щоб кожен відчував себе комфортно і не засинав після ситної вечері, час танцювального вечора треба розбити на блоки. Крім танців відмінно підходять і пісенні конкурси - караоке або змагання поколінь у виконанні якогось легендарного хіта.
  5. коли весільний торт розрізаний і майже знищений (перший шматок можна продати з аукціону), влаштовують прощання молодих з їх холостяцьким життям. Мами знімають з нареченої фату, а з нареченого бутоньєрку, свідки надягають фартухи. Молоде подружжя проходять через зал і вибирають собі пару для танцю. Під веселу музику обидві пари танцюють завершальний вальс або танго.

оригінальні варіанти

Кожна пара намагається зробити своє весілля неповторною і такою, що запам'ятовується, тому для початку визначтеся з тим, яким ви бачите ваше весільне торжество. Зберіть військова рада з найкреативніших друзів для розробки стратегії, познайомтеся з потенційними варіантамі.Сценарій весілля без тамади і свідків все одно передбачає наявність якогось ведучого. Зазвичай цю роль беруть на себе активні друзі і родичі з організаторськими здібностями.

Весілля на природі . Мова йде не тільки про виїзний весіллі в міському парку, а й про торжество в більш екстремальних умовах.

  • Весілля на вершині гори з усіма альпіністськими атрибутами можна влаштувати, якщо ви і ваші друзі захоплюєтеся альпінізмом. Гості без спортивної підготовки можуть чекати біля підніжжя гори.
  • Весілля на морі з аквалангами для любителів дайвінгу можна організувати, причепивши до сукні нареченої солідний вантаж, щоб не спливала. Правда, поцілуватися молодятам в такому режимі навряд чи вдасться.
  • Одружитися і на небесах, вірніше, в повітрі, стрибаючи з коханою з парашутом, також не забороняється. І навіть якщо ви не спортсмени або взагалі «чайники» - це не означає, що потрібно зраджувати свою мрію. Якщо взяти кілька уроків у тренера-професіонала, то все пройде в найкращих традиціях.
  • Весілля на воді - доступніше і менш екстремально, якщо, звичайно, молодята і гості не страждають морською хворобою. Шум хвиль і легкий бриз, чайки, музика і красива наречена - таке не забувається.
  • Весілля під відкритим небом передбачає ще менше обмежень: можна влаштувати свято на пляжі або футбольному полі, в саду заміського будинку, в лісі або на озері. Якщо ви складаєте сценарій весілля на природі без тамади для невеликої компанії, то цей варіант ідеальний. Коли гостей багато, треба вирішувати питання з доставкою продуктів, підвозом і розвезенням гостей.

Будь-який з запропонованих варіантів в більшій чи меншій мірі виллється вам в копієчку. Саме бюджетне торжество - весілля будинку. Таке свято теж має свої переваги. Якість їжі і процес приготування завжди можна проконтролювати. Можна, можливо влаштувати фуршет , І нечисленні гості з задоволенням будуть себе обслуговувати.

Якщо розміри квартири дозволяють, зручно в одній кімнаті організувати фуршетний зал, а в іншій - танцпол.

Ось приблизний сценарій для маленької весілля без тамади.

весілля будинку

  1. Вручення короваю. Після зустрічі молодих (як і в базовому сценарії), виходить свідок з бубликом і пропонує вибрати тимчасового голову сім'ї, на один день. Молодята розламують бублик і визначають головнокомандувача на святі. Свідок просить всіх побажати молодим завжди мати в будинку бублик, щоб була можливість кожен день вибирати чергового главу сім'ї.
  2. Запрошення до столу. Ведучий: «Всі ми сьогодні зібралися на цьому банкеті, щоб відзначити найщасливіший день у житті зароджується сім'ї - Павла та Єлизавети. За безкрайньому життєвому морю відправляється ще один сімейний корабель. Нехай не боїться він Дев'ятого вала, що не зустрічає на своєму шляху Бермудський трикутник і піратський наліт. Шлях їм має бути довгий на нескінченних просторах житейського моря, і він обов'язково буде щасливим! ».
  3. Вибір боцмана. Ведучий: «За порядком на кораблі стежить боцман. Хто у нас буде боцманом? Дорогі гості, перевірте кожен свій стілець. Якщо у вас під сидінням прикріплений скотчем свисток, будете давати сигнал перед кожним тостом, закликаючи гостей до тиші і порядку! ».
  4. Правила весілля. Ведучий: «А тепер познайомимося з правилами сьогоднішнього торжества. Увага, перша команда «Гірко!» А перший поцілунок - найдорожчий, причому у всіх сенсах цього слова. Кому не шкода своїх кровних, тому і присвячують наші винуватці торжества свій перший поцілунок. Призначається стартова ціна. Помічники йдуть з підносом по колу, збирають пропоновані суми. Остання виграшна сума і визначає кількість поцілунків в честь переможця аукціону. Виручені гроші передають молодим, заявляючи, що гості будуть не в образі, якщо ми поповнимо їх сімейний бюджет, адже перший поцілунок воістину безцінний. ».
  5. Ведучий: «Будуть в житті радості і біди, Все ще доведеться випробувати ... Але тримайте курс лише на перемогу! «Гірко» вам, і смутку не знати! ».
  6. Ведучий оголошує тост за батьків.
  7. Сьогодні головний тост у нас - «Рада вам так любов», А я хочу сказати про тих, хто дав вам плоть і кровь.Кто, не шкодуючи сил своїх, вставав до ліжечка вашей.І з домовленостями, люблячи, годував вас манною кашею. Чи не спав ночей, переживав, вболіваючи з вами вместе.І молоко завжди вам грів - все було в нашому дитинстві! Хто в сад возив на край землі, навчався з вами разом, І поруч був, коли ви йшли на перше побачення, хто вам дарував все своє життя любов, тепло, увагу - Батько і Мати - ось на Землі два найвищих званья! Від усіх уклін найнижчий вам і все слова признання!

    Від усіх уклін найнижчий вам і все слова признання

  8. Оголошують тост за батьків і надають їм слово: «Разом ви чимало років, дайте добрий їм раду!»
  9. Право на вітання і поздоровлення надається гостям: «Давайте разом поповнимо банківський рахунок Ваганова, причому, кожен дарувальник, передаючи молодим свої заощадження, має право сам вибрати статтю витрат. Свідки обходять всіх гостей з величезною, спеціально приготованою іменний ощадкнижкою, з кишенями і написами: «На коляску», «Весільний круїз», «На квіти», На пиво »і т.д.
  10. Ведучий оголошує тост «За гостей!»: За молодих і батьків пили? (Всі відповідають: «Пили!»). Щоб стати всім ближче і рідніше, давайте вип'ємо за гостей!
  11. Перший танець. Ведучий: «Законна дружина з чоловіком весь день милуються один другом.Пора і всім поглянути на них, На перший танець молодих.».
  12. Оголошується півгодинної танцювальний перерву.
  13. Конкурс для молодят. «Пропонуємо молодим розтопити все льоди нерозуміння і непорозумінь своєю любов'ю. Хто ж швидше розтопить свій айсберг? (Вручають молодим по кубику льоду). Хто впорається першим - заслуговує на окрему тост, це означає, що любов його ніяких перешкод не знає. ».
  14. Ведучий: «Прийшов час дізнатися, якої статі буде перший малюк у молодих - хлопчик чи дівчинка? (Для голосування помічники обходять всіх гостей з двома носочками різного кольору - з рожевим і блакитним. Кожен, хто бажає хлопчика, кладе гроші в блакитний носок, хто дівчинку - в рожевий. Уже можна підбити підсумки голосування.) ».
  15. Ведучий: «Нам побажати молодим залишилося, Щоб діти щороку у них би народжувалися, А якщо двійня раптом прибуде, ніхто за це не засудить.».
  16. «Сьогодні наречений з нареченою отримали нові звання - дружини чоловіка! А щоб звання закріпити, треба терміново їх обмити. Далі проголошують Конституцію новонародженої сім'ї з пропозицією також її обмити. »
  17. Ведучий: «На адресу винуватців торжества прийшло сьогодні чимало привітань. (Зачитують все телеграми, СМС та інші послання і піднімають келихи за успішну передачу молодих в руки один одного). ».
  18. Ведучий: «Щоб сьогоднішнє свято залишився в пам'яті назавжди, ми даруємо нової сім'ї цей листок календаря в красивій папці, який стане для них історичним документом, що нагадує про цій урочистій події і про нашу дружній компанії. Прошу гостей залишити свої побажання молодим. (Папку залишають в доступному місці і гості по черзі пишуть). »

Конкурсна програма починається з нареченого і нареченої. Спочатку вони ворожать на ромашці, визначаючи свої сімейні обов'язки, потім наречений повинен зав'язати рушник так сильно, як він любить свою дружину і розв'язати його так швидко, як буде поспішати додому з роботи. Продовжить розважальну програму добірка конкурсів сценарію весілля без тамади, де кожен з гостей може повеселитися від душі.

Конкурси на весілля без тамади

Конкурси для нареченого

Ритуал викупу нареченої обійти в сценарії важко. Це допомагає зняти напругу перед реєстрацією, додати весіллі веселощів і колориту. Учасників обряду треба розділити на два табори - продавців і покупців. Продавці, як правило, подруги на чолі зі свідком. Другу команду складають друзі нареченого, очолювані свідком. Завдання продавців - продумати завдання, які наречений повинен виконати, щоб отримати наречену. Покупці намагаються роздобути бажаний трофей з мінімальним ризиком для гаманця. Але, тим не менш, гроші, цукерки, шампанське для оплати своїх проколів на всякий випадок повинні бути. Конкурсів для перевірки серйозності намірів нареченого не повинно бути занадто багато, а то можна і в загс спізнитися. Ритуал викупу нареченої обійти в сценарії важко

Чи знаєш ти свою наречену

Команда нареченої готує з паперу ромашку, на пелюстках якої числа, пов'язані з молодятами. Це може бути номер квартири, її фізичні параметри, дата знайомства і т. П. Відриваючи черговий пелюстка, наречений дає відповіді, помилки оплачує його команда. Якщо в будинку є сходи, можна ці числа і на сходинках написати, тоді з кожним кроком наречений розшифровує написи.

Вгадай улюблену

На аркушах заготовляють варіанти відбитків губ, намальованих долонь, збирають кілька жіночих туфель різного розміру. Наречений повинен знайти долоньку, ніжку і губки своєї звуженої.

відмінний чоловік

Цей конкурс зручніше проводити в будинку зі сходами. Піднімаючись сходами, наречений з кожним кроком розповідає всім гостям, яким він буде відмінним чоловіком, як буде допомагати дружині і її батькам по господарству.

Освідчення в коханні

На стрічці підв'язують яблуко, і подружки нареченої встромляють в нього сірники. Дістаючи з яблука по одному сірнику, наречений повинен говорити компліменти коханій. Якщо ласкаві слова повторюються, команда платить штраф. Закінчується випробування, коли наречений витягує з цього їжачка короткий сірник.

Крадіжка нареченої або туфельки

На викуп конкурси для нареченого не закінчуються. У найбільш несприятливий момент для нареченого гості наречену викрадають. Щоб повернути свою половинку, наречений проходить якісь випробування. Наприклад, танцює з дружками в спідничках танець маленьких лебедів. Якщо вкрали туфельку, нареченого можна попросити віджатися від підлоги, а свідка - поцілувати в щічку всіх присутніх дам.

Випробування для нареченої

Дізнайся чоловіка

Чоловіки разом з нареченим сидять на стільцях. Наречена повинна знайти свого судженого з зав'язаними очима по конкретному ознакою, наприклад, по носі.

Обери мене

Ще один варіант попереднього конкурсу. Всі чоловіки - учасники гри, закутують в покривала і надягають протигази. Наречена повинна дізнатися свого улюбленого по очах.

викрадення нареченої

У найнесподіваніший момент, коли друзі нареченого втратять пильність і гості сп'яніють, викрадачі відводять наречену, а на її місце вмощується один з них з відповідними коментарями. Свідки отримують карту з місцем знаходження пропажі і обмежений час, наприклад, 15 хвилин. Якщо пошуки затягуються, викрадачі вимагають у свідків викуп. Так можна повернути гроші, витрачені дружками на початку весілля.

розіграш

Нареченій одягають пов'язку на очі і повідомляють, що її будуть цілувати різні чоловіки, а їй потрібно визначити судженого. Цікаво, що крім самого нареченого ніхто наречену цілувати не буде. Але вона заздалегідь про це знати не повинна.

кегельбан

Для гри потрібні кеглі з написами усіх домашніх обов'язків. Збиваючи кеглі, наречена як би підтверджує, з якими обов'язками вона готова справлятися, а які ще не гарантовані.

Конкурси для свідків

За слов'янськими традиціями незаміжня родичка або подруга з одного боку і холостий друг з іншого стають свідками на весіллі. Крім того, що вони повинні мати залізну витримку, відмінне почуття гумору і організаторські здібності, щоб у всьому допомагати молодятам, їм на весіллі належить і розважатися.

Вгадай-ка

На двох стільцях розкласти по 4 характерних предмета, які можна дізнатися на дотик. Стільці накрити газетою і посадити на них свідків. Хто з них максимально точно і швидко визначить всі предмети під своєю газетою, той і отримує перемогу в конкурсі.

прищіпки

Обом свідкам зав'язують очі і чіпляють кожному на одяг по 5 прищіпок. Одночасно вони обмацують один одного, намагаючись зняти всі прищіпки. Кому вдається виявити всі прищіпки раніше, той і виграв.

Хрестики нолики

На ігровому полі з 9 клітин свідок маркером ставить хрест на безтурботного життя. Потім свідок малює нуль на безтурботних днях. Ведучий нагадує свідкам, що тепер їх почесний обов'язок - охороняти мир в зароджується сім'ї. Щоб подружжя зберігали вірність, наречений повинен поставити хрест на холостяцького життя (малюємо на поле хрестик), а коли молода дружина буде у від'їзді, свідок може допомогти молодому чоловікові по господарству (дружка ставить нулик в сітці). Коли чоловік ночами буде на роботі, свідок захоче молоду дружину відвести в бар або на дискотеку. Треба поставити на цьому бажанні хрест (малюють). Свідок ставить нулик, який свідчить про те, що вона не буде заводити своїх дітей раніше, ніж молодята. А дружок ставить хрест на всіх хворобах і невдачах молодих. Підводячи підсумки, один зі свідків отримує в подарунок пляшку шампанського з фотографією і автографами молодят.

Весільні конкурси для гостей

Щоб всі рідні і друзі по обидва боки швидко перезнайомилися і подружилися, для гостей організовують розважальну програму.

хто досвідченішим

Змагання проводяться між кількома парами, котрі прожили в щасливому шлюбі багато років, і молодятами. Спочатку дружини повинні швидко піднести чоловікові чарку горілки, накриту огірком, не проливши ні краплі. Потім чоловіки беруть дружин на руки і біжать з ними назад. Хто виявило найдосвідченішім, тієї и переміг.

мотузочок

З добровольців формують две командіровку по 5 осіб. Для гри треба приготувати дві довгі білизняні мотузки з прив'язаною ложкою на кінцях. За командою гості по черзі протягують ложку з мотузкою через свій одяг. Виграє команда, яка встигне нанизати всіх своїх швидше за іншу.

Одягай-ка

Досвід показує, що гостям дуже подобаються конкурси, пов'язані з переодяганням. Для цієї гри потрібні два халата на ґудзиках і дві пари рукавиць. Халати надягають жінки, а рукавиці - чоловіки. За командою вони повинні швидко застебнути на халаті своєї партнерки всі ґудзики. Виграє та пара, яка впорається із завданням першої.

Хто у нас буде боцманом?
»: За молодих і батьків пили?
Хто ж швидше розтопить свій айсберг?
Ведучий: «Прийшов час дізнатися, якої статі буде перший малюк у молодих - хлопчик чи дівчинка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com