рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ремонт принтерів

  1. Основні етапи ремонту принтерів:
  2. Основні несправності струменевих принтерів.
  3. - Несправності пов'язані із захопленням паперу.
  4. - Несправності вузла очищення головки.
  5. -Несправність в зв'язку з забрудненням чорнилом.
  6. Несправності лазерних принтерів.
  7. - Принтер «зажёвивает» аркуші паперу.
  8. - Нехарактерні звуки при друку.
  9. - Джем паперу всередині принтера.
  10. - Змазане зображення під час друку.
  11. - Пристрій не друкує.
  12. - Комп'ютер не виявляє принтер.

Місто Харків є центром скупчення великої кількість офісів і організацій з надання послуг. Жодна з таких організацій не може обійтися без друкувального пристрою, тобто принтера або МФУ.

На деяких підприємствах це роздруківка раз в тиждень, а для інших робота пристрою без відпочинку. У будь-якому з цих випадків рано чи пізно техніка виходить з ладу і їй потрібний ремонт. Поломка принтера або МФУ може виникнути в результаті виходу з експлуатації будь-якої деталі в зв'язку з тривалим терміном використання пристрою або надмірне навантаження якої ставлять під принтер. Так само можливо принтеру просто вимагає заправка, відновлення або ремонт картриджа. Як би там не було але бігти в магазин за покупкою нової техніки немає необхідності. Будь-який дефект вашого принтера можуть усунути фахівці нашого сервісного центру в Харкові «Мегакомп».

Основні етапи ремонту принтерів:

Місто Харків є центром скупчення великої кількість офісів і організацій з надання послуг

  1. Діагностика. На цьому етапі майстер визначає характер поломки і повідомляє про неї власнику.
    Правильна діагностика несправності - це запорука успішного ремонту. У тому випадку, якщо принтер підлягає ремонту оператор сервісного центру зв'язується із замовником і повідомляє які деталі необхідно замінити або роботи провести. Узгоджується вартість ремонту.
  2. Ремонт. Проводиться відповідний ремонт: заміна деталей, чистка, все раніше узгоджені роботи.
  3. Профілактичне обслуговування. Так само під час проведення обумовлених робіт наш майстер проведе чистку від пилу, мастило деталей, і інші профілактичні дії пов'язані з подальшою якісною і надійною роботою принтера або МФУ. Так само буде проведений огляд всіх витратних матеріалів і дані подальші рекомендації щодо використання.

Хочемо звернути вашу увагу, що принтери бувають струменеві та лазерні. Струменеві принтери або МФУ більш поширені в домашньому користуванні, їх плюсом є кольоровий друк, простота заправки, компактність техніки і зручність в експлуатації навіть недосвідченим користувачем, низька вартість. Лазерний принтер більше підходить для офісного використання в зв'язку з високою швидкістю друку, витримує великі навантаження, ідеальний для друку тексту.

Несправності таких принтерів має ряд істотних відмінностей.

Основні несправності струменевих принтерів.

- Несправність пов'язана з друкуючої головкою або картриджами.

Найчастіше виникає після тривалих простоїв техніки, тому що в струменевих принтерах використовується чорнило і воно має властивість підсихати.

Рада нашого фахівця, робити друк хоча б 1 сторінки в тиждень, що запобіжить засихання.

У разі якщо принтер працює, чорнило заправлені правильно, а лист білий не потрібно самостійно пробувати оживити принтер, краще звернутися до нашого фахівця сервісного центру в місті Харків. Так як у випадку пошкодження друкуючої головки ремонт може відповідати ціні нового принтера.

- Несправності пов'язані із захопленням паперу.

Найчастіше це пов'язано з забрудненням, попаданням сторонніх предметів, використанням невідповідної паперу, іноді виходять з ладу технічні деталі.

Рада нашого фахівця, якщо ваш принтер відмовляється приймати папір, вимкніть його, акуратно від'єднайте від мережі, переверніть і злегка потрясіть. Часто в таких випадках з пристрою випадають скріпки, різні затискачі, якась пил і навіть ручки. Якщо цього не відбулося, викликайте нашого фахівця який оцінить масштаби поломки.

- Несправності вузла очищення головки.

Виникають при частій прочищення голівки принтера. При зміні картриджа, заправці чорнила, при засиханні чорнила користувач робить процедуру очищення голівки, занадто часте використання цієї функції може нашкодити і навіть в деяких випадках відбувається поломка механічних частин пристрою.

-Несправність в зв'язку з забрудненням чорнилом.

Часто чорнило починають підтікати, в слідстві чого забруднюється не тільки папір, на якій проводиться друк, але і пристрій в середині. У таких випадках потрібно проводити профілактичну чистку техніки і усувати причину підтікання, якщо цього не зробити вчасно з ладу можуть вийти різні механічні вузли.

Якщо ви власник струменевого принтера або МФУ і у вас виникли перераховані або інші несправності, які не вдалося самостійно усунути дотримуючись наших порад, негайно звертайтеся до фахівців сервісного центру «Мегакомп», ми подбаємо про відновлення працездатність вашої техніки і зробимо профілактику всіх механічних вузлів, що б надалі у вас не виникало проблем з печаткою.

Несправності лазерних принтерів.

- Принтер не включається.

Таке може статися в декількох випадках:

  • проблема пов'язана з напругою в мережі;
  • дефект в ланцюзі харчування принтера;
  • несправність плати в пристрої, яка відповідає за формування і розподіл струмів.

Усунути ці проблеми без належних знань дуже складно, тому при появі такої несправності варто віднести принтер до фахівців, які розберуться в суті проблеми і відновлять працездатність пристрою.

- Чи не захоплює папір.

Така несправність пов'язана з пошкодженням лота для паперу. Швидше за все через тріщин порушений контакт пружини з реверсним механізмом. Повністю усуне проблему - заміна лотка. Варіант відремонтувати лоток ви можете розглянути, але це дію врятує не на довго, в подальшому все одно доведеться зробити заміну лотка для паперу.

У тому випадку, якщо ваш принтер не втягує папір, при цьому видає дивні скрегіт, нехарактерний тріск, то велика ймовірність виходу з ладу шестерні двигуна. Несправність усувається за допомогою заміни цієї деталі. Цей процес не трудомісткий при наявності необхідних запчастин.

- Принтер «зажёвивает» аркуші паперу.

Варіантів поломки може бути кілька.

  • Існує несправність в подає ролику, він може бути забруднений або пошкоджений. Відповідно до неполадками його потрібно почистити або замінити на новий.
  • Пошкодження направляючої планки або роликів. Необхідно їх замінити.
  • Проблема в блоці видачі паперу, листи можуть виходити перекошені або пом'яті. У такому випадку потрібно розглядати ремонт чи заміну направляючої планки або роликів в блоці який пов'язаний з видачею паперу.

- Нехарактерні звуки при друку.

Якщо під час друку ваш принтер почав видавати різні нехарактерні для нього звуки, такі як скрегіт, скрипи, тріск, то найімовірніше присутній забруднення ролика подачі паперу. Якщо ви правильно діагностували цю проблему, то її можна легко вирішити за допомогою нанесення спеціальної рідини, яку можна придбати в спеціалізованих магазинах міста.

У разі, якщо проблема залишилась можливо висохли або закінчився служби експлуатації прокладки на платі шестерень мотора. Заміну цієї деталі можна зробити самостійно, але в нашому місті досить сервісних центрів, фахівці яких допоможуть вам у вирішенні цих та інших питань пов'язаних з ремонтом оргтехніки.

Ще одним джерелом нехарактерних звуків може бути картридж, в цьому випадку потрібно буде під час заправки зробити профілактику або відновлення картриджа, в залежності від ступеня пошкодження.

- Джем паперу всередині принтера.

При правильної діагностики ремонт досить простий. Швидше за все в таких випадках виникає проблема з датчиком виходу паперу або шторкою. Можливо просто зробити профілактику або при більш серйозних пошкодженнях замінити ці деталі.

- Змазане зображення під час друку.

Цей дефект необхідно усувати професіоналам, тому що рядовий користувач без відповідних знань навряд чи зможе замінити термоелементи або термоплівка.

- Пристрій не друкує.

В цьому випадку можна розглянути кілька варіантів неполадки. У першому випадку перевірити роботу з технічного боку, якщо поломок не виявлено, тоді необхідно шукати і усувати програмну помилку, яка найімовірніше пов'язана з драйверами принтера .

- Комп'ютер не виявляє принтер.

Часто проблема полягає в пошкодженні usb кабелю, в такому випадку його потрібно просто замінити на справний. Якщо ж кабель цілий або заміна не привела до працездатності принтера, слід перевірити чи правильно встановлені драйвера, і якщо це необхідно переустановити їх. Далі бажано перезавантажити ваш комп'ютер, якщо все зроблено правильно принтер запрацює.

Якщо у вас виникли будь-які з перерахованих проблем з принтерами та МФУ фірм Canon, Epson, HP, Samsung, Xerox і ви хочете довірити ремонт своєї техніки професіоналам звертайтеся в наш сервісний центр «Мегакомп». Наші сервісні інженери проведуть безкоштовну діагностику, виявлять проблему, наш оператор погодить з вами варіанти ремонту та їх вартість і після вашої згоди буде проведений відповідний ремонт.

Так само ви можете звернутися до нас в сервіс для профілактики оргтехніки, заправлення і відновлення картриджів і заміни інших витратних матеріалів. Довіряйте свою техніку професіоналам.

Принтер Найменування роботи Ціна, грн. Безкоштовна діагностика 0 Видача технічного висновку 70 Заміна втулок гумового валу 90 - 240 Заміна втулок тефлонового вала 90 - 245 Заміна термоплівки 120 - 330 Заміна \ відновлення блоку харчування 100 - 250 Заміна \ відновлення ролика захоплення папери і \ або гальмівної площадки в принтері 140 - 360 заміна \ відновлення системної плати 290 - 740 заміна \ відновлення вузла закріплення (грубки) в лазерному принтері 140 - 360 Модифікація програмного забезпечення 350 - 870 Загальна діагностика 145 Розбирання \ збірка принтера 85 - 210 Регулювання окремих вузлів 90 - 245 Чи стка і мастило механічних вузлів і деталей 90 - 240 Відновлення працездатності струменевого принтера після тривалого простою 240-450

Примітка: Ціна зазначена за окремо взяту роботу і не включає в себе вартість комплектуючих, що вимагають заміни; розбирання / збірка пристрою є окремою роботою; конкретна вартість роботи залежить від складності її виконання.

Ваш Сервісний Центр Мегакомп.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com