рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як швидко почистити часник

  1. Лезо ножа Почнемо з класики. Цим методом користуються багато професійні кухарі. Його суть полягає...
  2. Холодна вода
  3. Мікрохвильова піч
  4. Часниковий «девайс»

Лезо ножа

Почнемо з класики. Цим методом користуються багато професійні кухарі. Його суть полягає в тому, що зубчик часнику потрібно покласти на обробну дошку, а потім натиснути на нього за допомогою ножа з широким лезом. Після цього лушпиння легко відокремиться.

Після цього лушпиння легко відокремиться

Щоб при ударі не зламати ніж, розміщуйте часник ближче до рукоятки

Як розташовувати зубчики часнику і як орудувати ножем докладно розповідається в наступному відео.

Мінус цього способу полягає в тому, що часник виходить злегка сплющеним і починає виділяти сік. Якщо вам потрібні цільні зубчики, краще скористатися іншим методом.

струс

Якщо покласти зубчики в металеву миску, а зверху накрити ще однією поменше, і сильно-сильно потрясти, то за 10-20 секунд можна очистити очищений часник у великій кількості. Вам залишиться тільки вибрати зубчики з лушпиння і зрізати кінчики.

Ось, як це робиться.

Для прискорення процесу головку часнику рекомендується попередньо розділити на окремі зубчики. А замість металевого посуду можна використовувати звичайну скляну банку.

Мінуси методу: трясти потрібно інтенсивно, руки швидко втомлюються; часник може пом'яти. Крім того, щоб спосіб спрацював, часник повинен бути добре просушений. Якщо ви зберігаєте його в холодильнику, то у вас навряд чи що-небудь вийде.

Холодна вода

Даний спосіб підходить як раз-таки для очищення недостатнього сухого часнику. Головку потрібно розділити на зубчики і опустити їх в чашку з холодною водою на 10-20 хвилин.

Головку потрібно розділити на зубчики і опустити їх в чашку з холодною водою на 10-20 хвилин

Лушпиння розмокає і легко знімається

Недоліком способу можна назвати те, що для зняття тонких Полон з зубчиків зазвичай все одно доводиться використовувати ніж.

Є також метод, коли часник занурюють на кілька секунд в гарячу воду. Але він більш клопіткий і підходить тільки в тому випадку, якщо часник не потрібно різати і зубчики будуть цілком піддаватися термічній обробці. Наприклад, при заготівлі домашніх солінь .

Мікрохвильова піч

Щоб лушпиння легко відходила, часник можна також відправити на 15-20 секунд в мікрохвильовку.

Після цього часник можна буде чистити прямо руками. Плюс цього методу в тому, що не потрібно попередньо розділяти головку на зубчики, а мінус той же, що і з водою.

Часниковий «девайс»

На Aliexpress і в звичайних господарських магазинах продають ось такі силіконові Піллер для часнику .

Силіконовий Піллер для часнику Силіконовий Піллер для часнику

Принцип дії простий: закладаєте всередину кілька зубчиків часнику і з натисканням, як качалку, катаєте його об стіл або між долонями. На виході ви отримуєте часник з відокремилася від нього лушпинням.

Багато хто вважає цей «девайс» незамінним помічником у господарства. Його великий плюс в тому, що на руках не залишається часникового запаху. Він ідеальний, коли потрібно очистити пару-трійку зубчиків, а ось якщо часнику потрібно багато, доведеться повозитися. І в цьому мінус даного методу.

Тепер ви знаєте все Лайфхак з чищення часнику. Вибирайте метод по душі. Готуйте швидко і смачно!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com