рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

4 ради, як прибрати скоринки на голові у немовляти

  1. Себорейні скоринки у новонародженого: причини виникнення
  2. Причини виникнення рясної дитячої скоринки на голові
  3. Як прибрати скоринки на голові у немовляти
  4. Профілактичні заходи щодо виникнення скоринки на голові у немовлят

Будь-яка матуся, що побачила скоринки на голові у свого крихти, починає відчувати підвищене занепокоєння і гадати, як прибрати скоринки на голові у немовляти. Вам стануть радити зчісувати їх або навпаки, не чіпати і ін. Але, перш, ніж вирішити проблему, варто зрозуміти, звідки вона прийшла, що собою представляють скоринки на голові у новонародженого. Будь-яка матуся, що побачила скоринки на голові у свого крихти, починає відчувати підвищене занепокоєння і гадати, як прибрати скоринки на голові у немовляти

Себорейні скоринки у новонародженого: причини виникнення

Себорейними корочками прийнято називати жовті, білі або світло-коричневі лусочки, що утворюються на голівці крихти, через пару днів - тижнів після пологів. Іноді під густим пушком волосся ці скоринки зовсім не помітні. З першою дитиною, я практично не помітила їх, одне вичісування і миття голови і дрібні нещільні лусочки пропали. З другою дитиною все стало набагато серйозніше, на голові з'явився жовтий коростообразний наліт. Мені здавалося, що чим більше я від них намагаюся позбутися, тим більше їх висипає. Тому і вирішила розібратися з цим питанням і поділиться отриманою інформацією.

Чомусь ці скоринки називають себорейними, так би мовити себорейний дерматит. Хтось називає її молочної, дитячої скоринкою. В общем-то назв багато.

Суть в тому, що скоринки можуть утворюватися і у дітлахів з рясним волосяним покровом і у зовсім лисенький. Схожі на лупу, вони викликають негативні емоції, хоча абсолютно ніякого зв'язку хворобою немає. Себорейними їх називають виключно через схожість прояви з себореєю. Дитячі кірки цілком природні, і виникають насамперед через поки ще нестабільної роботи потових і сальних залоз, так шкіра немовляти пристосовується до поки ще чужорідним умов. Сальні залози активно виділяють шкірне сало, яке і покриває всю головку крихти, висихаючи воно перетворюється в скоринки. Суть в тому, що скоринки можуть утворюватися і у дітлахів з рясним волосяним покровом і у зовсім лисенький

Ніякої шкоди немовляті скоринки на голові не несуть і не так вже й турбують його, як ви думаєте. Не слухайте тих, хто скаже, що через це волосся погано будуть рости, адже шкіра головки не дихає. Якщо ви не допустите масштабного розростання, то все нормально. Як нормально запитаєте ви? Це природні процеси і ви нічого не зможете поміняти. Більше все го турбуються молоді матусі, вперше випробували радість материнства. Але це скоріше естетична проблема, пов'язана з непривабливістю малюка з корочками на голові, але ж так хочеться показати, що він у вас самий-самий. А тут, люди подумають, ніби ви погано доглядаєте за малюком. Адже так?

Фахівці розхожі на думці чи варто видаляти дитячі скоринки чи ні. Вони, як правило, пропадають до року.

До речі, ваші дії можуть тільки погіршити ситуацію, затягнувши процес зникнення.

Причини виникнення рясної дитячої скоринки на голові

Як ми вже з'ясували: нестабільна робота потових і сальних залоз в поєднанні з ніжною шкірою - основні ознаки виникнення дитячої скоринки. Однак, є чинники, які здатні погіршити ситуацію.

  1. Надмірне укутування немовляти. Ви чули про нестабільну терморегуляції немовлят, тому віддаєте перевагу тримати свого малюка в теплі, кутаючи його в теплі чепчики та комбезиків. Природно крихітка частіше потіє і скоринки починають активніше відокремляться від поверхні голови.
  2. Застосування косметичних засобів не за віком або поганої якості, зловживання дитячими шампунькі, милами і гелями. Ніжна шкіра малюка ще не має захисту, так що не старайтеся. Перші три місяці ви взагалі можете обійтися без миття голови милом або шампунем. Повірте, голова немовляти не настільки брудна, щоб кожен день її відмивати шампунем. Ви тільки можете пошкодити шкіру малюка і посилити розростання себорейной скоринки. А як прибрати скоринки на голові у немовляти, якщо не шампунем? Читайте далі.
  3. Неякісна або невідповідна побутова хімія. Треба пам'ятати, що шкіри немовляти стосуються не тільки косметичні засоби, а й речі, одяг, які можуть бути випрані неякісними порошками. Сама зіткнулася з ситуацією, коли популярна марка вітчизняного дитячого порошку викликала роздратування не тільки у дитини, а й у мене. Остерігайтеся підробок, виперіть спочатку свої речі в новому порошку, а вже потім і крихти. Наявність барвників, ароматизаторів і ароматів спровокують посилення скоринки на голові, навіть у малюків без алергії.
  4. Правильне харчування матері. Якщо малюк на грудному вигодовуванні, то зловживання мамою копчена та солона, активізує роботу сальних залоз у крихти.
  5. Діти - алергіки частіше страждають появою кірочок на голові, але тут їх поява йде, як супутній фактор іншими ознаками алергії.

Як прибрати скоринки на голові у немовляти

Навіть, якщо ви нічого не будете робити, скоринки зійдуть до 9-12 місяців, але багато матусь прагнуть, щоб цей процес завершився якомога раніше.

Ні в якому разі, не колупати нігтями і не відскрібати наріст без підготовки шкіри голови. По-перше, ви робите дитині боляче, а по-друге, травмуючи шкіру, можете занести, інфекцію.

  1. Розм'якшіть скоринки на голові за допомогою стерилізованого ростить. масла, масляного гелю або вазеліну. Нанесіть їх за півгодини-годину на головку і одягніть х / б чепчик до водних процедур.
  2. Зніміть очіпок, помасажуйте голівку і круговими рухами розчешіть головку крихти, робіть це без зусиль.
  3. Викупайте крихітку, змиваючи наріст з маслом за допомогою м'якої губки. Можете використовувати спеціальні шампуні від дитячих кірочок.
  4. Промокніть шкіру голови рушником і ще раз пройдіться масажною щіточкою для немовлят.

Деякі використовують гребені з дрібними зубами, я вважаю, що вони здатні травмувати шкіру малюка, так що масажні щіточки з натуральною щетиною - те, що потрібно.

Не треба часто проводити цю процедуру, 1-2 рази в тиждень достатньо. Природно буде потрібно не один сеанс.

Якщо скоринки не тільки не пропадають, а розростаються - йдіть за консультацією до лікаря.

Профілактичні заходи щодо виникнення скоринки на голові у немовлят

Профілактика виникнення дитячих кірочок здатна частково позбавити вас від проблем.

  • Підтримання комфортної температури і вологості в приміщенні, уникнення перегрівів.
  • Миття голову за допомогою шампунів не більше одного разу на тиждень.
  • Правильний підбір засобів побутової хімії.
  • Щоденний масаж голови щіточкою.

Тепер ви знаєте, як прибрати скоринки на голові у немовляти правильно. Головне - не нашкодити !!!

Головне - не нашкодити

Як нормально запитаєте ви?
Адже так?
А як прибрати скоринки на голові у немовляти, якщо не шампунем?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com