рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поради від школи візажу: як змінити імідж дівчині

  1. Як змінити імідж дівчині: підбираємо макіяж
  2. Як поміняти імідж дівчині: займаємося волоссям

Почніть з очей.

Стилісти впевнені, що виглядати надзвичайно може абсолютно будь-яка жінка. Для цього їй просто потрібно підібрати відповідний образ. Змінити імідж дівчині простіше простого. Головне, на що при цьому слід звернути увагу, це волосся і макіяж. Саме вони перетворюють найсильніше. Але також потрібно подбати про те, щоб одяг відповідав модним трендам і була по фігурі.

У цій статті ми розповімо про те, як змінити свою зовнішність в кращу сторону. Сподіваємося, що матеріал буде цікавим і корисним для більшості милих дам.

Сподіваємося, що матеріал буде цікавим і корисним для більшості милих дам

Як змінити імідж дівчині: підбираємо макіяж

За допомогою сучасної косметики можна змінити на краще людини до невпізнання. Навіть якщо ви маєте невеликі недоліки - не біда. Хороший макіяж приховає обвислі повіки і зменшить вилиці. Все це можливо зробити буквально за годину.

1. Почніть з очей. Вони повинні бути виразними. Великі очі завжди звертають на себе увагу, їх власниці подобаються чоловікам і отримують найбільше компліментів. Щоб домогтися такого ефекту, пробуйте різні техніки макіяжу, але ні в якому разі не розмальовуйте себе всіма кольорами веселки.

Відмінний спосіб підкреслити очі - зробити довгі пухнасті вії. Існує спеціальна техніка їх фарбування, що дозволяє домогтися такого ефекту. Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні великою кількістю часу на такі маніпуляції, можна зробити нарощування.

2. Підкоригує форму брів. Даним дією можна повністю змінити вираз обличчя. Якщо ви не можете зробити це самостійно, зверніться до фахівця. Він намітить правильні контури брів, а корекцію ви потім вже легко зробите самі.

Пам'ятайте, що геометрично правильні силуети виглядають неприродно. Також не будуть гарними вугільно чорні брови при каштановому кольорі волосся.

3. Зробіть контурування. Саме завдяки йому ховається більшість недоліків або моментів, які не можна назвати вадами, але вони з якоїсь причини не подобаються дівчині. У косметичних магазинах ви знайдете дуже багато скульптурірующій засобів. З їх допомогою вдасться затемнити одні ділянки обличчя і зробити світлішими інші.

Пам'ятайте, що остаточний образ повинен виглядати природно. Використовуючи різноманітні бронзери, шіммери і коректори, не перестарайтеся. Не варто створювати на обличчі непроникну маску.

4. Підкресліть контури губ. Ця частина тіла найбільше приваблює чоловіків, тому не варто її ігнорувати. Якщо раніше ви взагалі не використовували помаду або застосовували продукцію ніжних пастельних тонів, спробуйте перейти на яскраві відтінки. При цьому не потрібно робити це за принципом «Що-небудь, аби привертало увагу». Все яскраве добре в міру.

У макіяжі слід робити правильні акценти. Подбайте про те, щоб всі елементи виглядали гармонійно. Яскравість в усьому виглядає вульгарною, вона розпорошує увагу, не даючи оці ні за що зачепитися.

Цікаво, що в Америці і європейських країнах дизайнери практично не дотримуються теорії цветотипов. Тут дуже багато експериментують, шукають нові незвичні поєднання. Якщо раптом виявиться, що кольори макіяжу не підходять до шкіри або очей, все буде відкориговано за допомогою пудри, рум'ян і лінз. Благо можливостей сучасної косметології для цього достатньо.

Вигідніше за все робити макіяж самостійно. У разі відсутності навичок можна закінчити відповідні курси - дізнатися детально, що пропонує школа візажу http://videoforme.ru/faculty/styleschool-ekaterinburg . Навчившись, ви зможете створювати красиві образи для себе і подружок в будь-який зручний час.

Як поміняти імідж дівчині: займаємося волоссям

Локони швидко відростають, тому з ними можна сміливо експериментувати. Якщо вам не сподобається результат, ви виправите його вже через кілька місяців.

Для зміни іміджу фахівці рекомендують стрижки та фарбування волосся. З чого почати? Мабуть, насамперед потрібно сформувати зачіску. Зверніться для цього до хорошого фахівця, який підбере оптимальну модель стрижки. Вона повинна бути не тільки красивою, але і зручною. Спочатку подумайте про те, чи не будуть вам заважати окремі пасма, підберіть комфортну довжину волосся.

Вдала зачіска повинна бути легкою в укладанні. Ви можете вийти з перукарні принцесою, але який в цьому толк, якщо вже після першого миття голови ваші волосся буде нагадувати стіг сіна?

Якщо ви не готові до такого кардинального вирішення, як стрижка, можливо, варто просто трохи змінити зачіску. Якщо ви весь час ходили з чубчиком, спробуйте її красиво заколоти. Також можна поекспериментувати з косами. Красиве плетіння завжди в моді. Воно йде багатьом дівчатам.

Велика кількість нових цікавих зачісок ви можете знайти в інтернеті. Дивіться відео, експериментуйте і радійте вдалим результатами.

Переходимо до фарбування. Відразу слід зазначити, що міняти колір волосся краще в спеціалізованому на цьому салоні. Хороший майстер швидко визначить, який відтінок вам йде, а який навпаки старить або підкреслює недоліки шкіри. Важливо, щоб людина, до якого ви звернулися, відмінно знав технологію фарбування волосся і точно їй слідував. Це виключить можливість отримання під час процедури опіків або роздратування.

Це виключить можливість отримання під час процедури опіків або роздратування

Новий колір підбирайте поступово. Спробуйте зробити волосся на кілька тонів світліше або темніше. Також можна застосувати балаяж.

Будьте обережні з темно-коричневим. Він сильно підкреслює всі недоліки шкіри обличчя. Перефарбовуватися в цей колір потрібно лише в разі, якщо ви володієте ідеальними покривами.

Іноді найкраще виглядає природний відтінок волосся. В такому випадку зовсім немає потреби його змінювати, можна обмежитися стрижкою і хорошим макіяжем.

Крім цього, слід подумати і про оновлення гардеробу. Ви можете придбати одяг, яка вам завжди вам подобалася, але ви соромилися її одягати. Чому ви повинні відмовлятися від того, що вам імпонує? Життя одне, виглядаєте красивою, і будьте щасливі. Сподіваємося, що наша стаття була корисною для вас.

З чого почати?
Ви можете вийти з перукарні принцесою, але який в цьому толк, якщо вже після першого миття голови ваші волосся буде нагадувати стіг сіна?
Чому ви повинні відмовлятися від того, що вам імпонує?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com