рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

13 речей, які повинна робити справжня дівчина. Або не повинна?

  1. ... Завжди мати бездоганний манікюр
  2. ... І педикюр, особливо влітку
  3. ... Ходити на ділові зустрічі і в публічні місця тільки з тональним кремом на обличчі
  4. ... Бути ретельно проепілірованной. скрізь
  5. ... Не допускати відросло коріння волосся
  6. ... Мати при собі вологі серветки, голку з нитками, Таблетница
  7. ... Кожен (майже) день мити голову і робити укладку
  8. ... Змивати на ніч косметику
  9. ... Не носити білий бюстгальтер під білу сорочку (почерпнуто з коментарів)
  10. ... Йдучи в туалет в ресторані, транслювати: «Пішла припудрити носик»
  11. ... Стежити за акуратною формою брів
  12. ... Робити макіяж, який підкреслить «гідності» і приховає «недоліки»
  13. ... Лікувати акне, тому що ходити з ним - соромно


Будь-яка дівчина (дівчинка, жінка, хлопчик) нікому нічого не винна. Взагалі нічого. Ідеальний манікюр - в тому числі. Але у одних його відсутність викликає почуття провини. Схалтурив, слентяйнічал, профілоніл. Іншим - все одно. Кордон між нормальним і ганебним проходить по зоні комфорту кожного з нас, тому не видно. Але ми вирішили спробувати її провести. Нігті без лаку - ок? А з задирок - вже не ок?

Розповідаємо своє ставлення до популярних б'юті-кліше і розмірковуємо, які «гріхи" не спонсорують у нас почуття провини.

«Ти ж дівчина, ти повинна ...

... Завжди мати бездоганний манікюр

Маша: «Терпіти не можу облуплений лак на власних нігтях. Ось прямо бісить. Або ідеально нафарбований - або взагалі без лаку. Але це я про свої, до чужих мені байдуже ».

Юля: «Зустрічала точку зору, що манікюр - нібито гігієна. Серйозно? Відрізати себе захищає ніготь шкіру - гігієна? -) Але при всій моїй розслабленості на тему зовнішнього вигляду останні пару років я люблю, щоб руки, ноги і брови були зроблені майстром. Коли вони не в порядку, мене це дратує - приблизно як бардак в сумці або брудний посуд в раковині ».

Яна З.: «Не буду стверджувати, що нігті з облупленим лаком красивіше, ніж ідеальні. Але мені іноді (насправді - часто, ще більш насправді - майже завжди) тупо шкода витрачати час на манікюр. Це ж треба записуватися, дзвонити, їхати, сидіти, сохнути ... Скільки справ за ці три години можна переробити! Так що я можу тиждень ходити зі сколами і облупишамі. І наплювати, що там хто думає ».

Лена: «Відколи й облупиші - не страшно, але дивитися на« поповзла »форму і задирки - неприємно. Я, буває, ходжу і з тим, і з іншим. Відчуваю себе нечупарою, жахливо звинувачую: не конкретно в відсутності манікюру, а в загальному запустінні справ. Коли руки в порядку, на Еверест з проблем, що накопичилися дивишся по-іншому: «У мене багато під контролем, але, як співається в пісні:« I'm a human after all ». Мій ідеал - баланс, коли таймінг і бюджет дозволять ходити в салон раз в 1-2 тижні ».

Яна К .: «Тобто, якщо у мене сколовся лак, мені потрібно все кидати, скасовувати, та стрімголов мчати в салон за новим манікюром? А руку тоді, напевно, треба заховати в рукавичку. Не дай бог, хтось помітить ».

... І педикюр, особливо влітку

Яна К.: «Моє тіло - моє діло. І мої стопи - моя справа, і мої нігті теж ».

Оля: «Я роблю педикюр круглий рік, тому що мені це подобається».

Юля: «Нігті на ногах без лаку здаються мені якимись оголеними і беззахисними. Це моя особиста заморочка ».

Яна З.: «Педикюр (в даному випадку я не про те, щоб« фарбувати отрутою робочу площу нігтів »- взагалі-то не так естетична, скільки гігієнічна процедура, яку краще робити завжди. Мозолі там, натоптиші, врослі нігті, то се - це ускладнює ходу, а значить, і життя. Так що я його роблю завжди. і нафарбовані нігті на ногах мені подобаються більше ненафарбованих. а влітку - Нууу ... Якщо у вас дорогі нарядні босоніжки і зашкарублі п'яти - напрошується питання, на фіга вам такі босоніжки? Краще п'яти обробіть ».

Лена: «Є щось нелогічне в позиції:« Я нічого не винна, але дивитися на інших з недоглянутими руками-ногами-п'ятами мені неприємно ». Якщо дійсно все одно - розкажіть, де та дірка, в яку ви засовує почуття прекрасного?

У мене - проблемні п'яти, сухі і часто тріскаються. Обробляю два рази в тиждень, але до крутості дорогих ошатних босоніжок їм все одно далеко. Судячи з того, що я зараз виправдовуюсь перед собою - пункт «доглянуті ноги» в моїй системі координат все-таки має місце бути ».

Судячи з того, що я зараз виправдовуюсь перед собою - пункт «доглянуті ноги» в моїй системі координат все-таки має місце бути »

... Ходити на ділові зустрічі і в публічні місця тільки з тональним кремом на обличчі

Яна К .: «Приходиш така на роботу без тонального. І все такі: «О боже! У неї на обличчі ... шкіра ». Страшно уявити, еге ж? А не дай бог, там ще пори? Чорні точки? Якщо хтось такий нервовий, що не може бачити мене з «голим» особою - нехай підлікує нерви ».

Оля: «Я ходжу без тонального крему 99% часу. І на важливі зустрічі теж. Фарбуюся тільки на зйомки або коли потрібно щось протестувати. Поки ніхто не помер ».

Юля: «А що, правда є така думка? Я приходила на зустрічі після пілінгів, плазмоліфтінга і чищення! »

Лена: «Якби шкіра була хорошою - скажімо, як у Олі або Яни К., - теж не вирівнювала б тон перед зустрічами. Але вона, на жаль не така. А я не хочу виглядати і відчувати себе неохайною. Під час ПМС, коли рожа - червоно-пупирчатая, мені самій критично неприємно на неї дивитися. Замазую, навіть якщо збираюся просидіти весь день вдома ».

Яна З .: «Залежить від того, яка робота і які зустрічі. Мені, в цілому, пофіг - я теж, як Оля, не так вже й часто крашусь. Але є професії, де дрес-код (мейк-ап код) зобов'язує до мінімального макіяжу. І їх досить багато. Я за те, щоб не фрондувати не по справі ».

... Бути ретельно проепілірованной. скрізь

Оля: «Коли я росла, бути без волосся« всюди »вважалося єдино можливим варіантом. Скільки грошей за 25 років я витратила на їх видалення - Господи, та я б могла купити будинок біля моря! З басейном! Зараз часи змінилися, мода стала лояльніше - хтось раніше видаляє всі, хто-то вистригає акуратний газончик, а хтось користується перуками для інтимних місць. Ні, я не жартую. Ось будь ласка - інструкція, як прикріпити Меркин . Тепер ви теж будете знати, як це називається :)

Юля: «Багато думаю останнім часом про нав'язаних нам нормах, і як ці норми змінювалися. «Міф про красу» Наомі Вульф якраз читаю. Волосся під пахвами для мене, проте, все ще фу (ну незручно ж ?!). А решта - нехай собі ростуть. Хоча може це в мені фанат лазерної епіляції, у якого мало вже все залишилося, зараз говорить? »

Лена: «Вважаю перегином епіляцію рук, а в іншому - за».

Яна З .: «Волохаті пахви - звільніть, немає. Коли волосся стирчить з-під купальника самі-знаєте-де - теж немає. На гомілках у мене особисто ніякої рослинності не буває - з невідомої причини, чому я дуже рада :) Але взагалі вовняні ноги - теж немає. І це навіть не нав'язаний вчора стереотип - по-моєму, жінки на сході розважалися епіляцією ще за царя Давида. А ось руки обдирати - звільніть. На сонці у мене волосся вигорають, виходить така золота шерсть, мені нра ».

... Не допускати відросло коріння волосся

Яна З.: «Дивлячись що вважати відрослими корінням, і як це в цілому виглядає. (Іноді гармонійно, частіше - жахливо.) Ніколи не забуду цитату з твору однокласниці мого сина. Справа була в 2-му, здається, класі. Тема - «Моя мама». І дівчинка написала - дослівно - наступне: «Мама у мене дуже гарна. Волосся у неї жовті з чорними плямами ». Ось жовті волосся з чорними плямами - сорри, але немає. »

Яна К .: «Коріння, з мого досвіду, стають помітнішими через тижні півтори після фарбування. Якщо так часто фарбуватися, волосся відваляться разом зі скальпом. Та мені взагалі естетично й ідеологічно подобаються відросло коріння. Це гранж, це ставлення «так, я фарбую волосся, ну і що?», Це, врешті-решт, може бути просто красиво ».

Оля: «краш в блонд, а природний колір волосся у мене - темний-темний. Так що неподкрашенние коріння видно у мене практично постійно - ну і що? Вони додають зачісці об'єм ».

Юля: «Ну, я допускаю, що відросло коріння волосся. Вони у мене через три тижні після фарбування вже видно, разом з сивиною. Так як крашусь я в варіації свого кольору, не вважаю критичним походити з корінням якийсь час. Відросло коріння на інших людях мені не подобаються, коли вони дають загальну дисгармонію - і очевидно, що це не гранж, а, знову ж таки, бардак у людини на голові. Так само мені не сподобався б невдалий макіяж, наприклад ».

... Мати при собі вологі серветки, голку з нитками, Таблетница

Оля: «Є люди, яким треба все контролювати (а раптом війна? А раптом пронос?) І бути цілодобово готовим до будь-якого зомбі-апокаліпсису. Я так прожила більшу частину свого життя. А потім перестала працювати в офісі, сумка стала маленькою, а то і зовсім непотрібної: кредитку, ключі та телефон можу і в кишеню покласти. Дійшло до того, що вчора забула вдома зарядку від смартфона, і він відключився. Нічого, пішла гуляти далі без телефону! »

Маша: «Риється в рюкзаку: ноутбук, помада, блокнот, шоколадка, помада, дві зарядки, знову помада, спортивна форма, шампунь на тестування ..»

»

Юля: «Кілька років я з собою носила тільки таблетки, що зупиняють кровотечу - так мене проблема зі здоров'ям налякала одного разу. А так щоб від усього - е, навіщо? Аптеки всюди є. Предметом гострої необхідності на весну-літо вважаю тільки силіконові пластирі - але це питання виживання -) ».

Лена: «Нічого не хочу носити з собою, але - чи немає у вас вологої серветки? І таблетки від болю, а то раптом живіт тягне. Загалом, милі дівчини, які тримають ось це все при собі, на вас, рідних, тримається країна! Дайте поцілую ».

Яна З.: «Мама моя вважає, що носовичок у дівчини повинен бути завжди при собі. Я над цим сміюся. Але ні-ні та й - «Мам, у тебе ж є хустку?» Є в цих носових хустках щось дико зворушливе. Голки з нитками носили на випадок поїхали колготок в епоху тотального дефіциту, коли зашити їх було швидше, ніж купити нові. І можна було ходити з зашитими колготками. Хто пам'ятає такі часи, підніміть руки, я вас поцілую ».

... Кожен (майже) день мити голову і робити укладку

Маша: «У мене сухе волосся і вони не брудняться так швидко. А ось укладаю їх феном і гребінцем кожен раз. Подання про гарну зачіску у мене - і у мого волосся - розходиться. Так що, хлопці, що б ви там не думали, я вас причешу ».

Яна К.: «Я ось взагалі не навчився - не вмію і не люблю».

Оля: «Мою голову КОЖЕН день. А іноді і двічі в день - якщо у мене було тренування. Чи не оцінюю інших людей за свіжістю їх волосся, але мені комфортніше ось так ».

Юля: «Одного разу читала колонку одного американського редактора глянцю про те, що вона ні разу не мила голову сама вдома, завжди ходила в салон. Ось це клас! Моє волосся без укладання не лежать взагалі. І так було все життя. Половину цієї життя я проходила з хвостом, другу половину мені доводиться витягати волосся на брашінга після кожного миття, інакше вони стирчать, а не лежать, і це псує мені настрій ».

Лена К.: «У мене жирна шкіра голови, тому на другий день волосся виглядає засаленими. Ходити з такими - саме погане відчуття. Тому мою майже кожен день, але укладанням не переймаюсь. Я взагалі прийшла до формули: акуратний макіяж плюс творчий безлад на голові. Over-доглянутість - перший показник неврозу ».

Яна З.: «Поки людство не винайшло кератіновие випрямлення, я в 99% випадків мила голову в салонах. (Ніякий це не "клас», Юля, пекельний гимор насправді :) Тому що я ненавиджу себе з кучерявим волоссям. Ні, не так - я не відчуваю себе з ними собою. А витягнути їх самостійно я не могла. Зараз я раз в півроку роблю кератіновие випрямлення, і на укладку в салон ходжу рідко. Але - буває. Просто тому, наприклад, що з ранку не встигаю вимити голову, а перед важливою зустріччю мені потрібно, щоб волосся лежали, як годиться. Тоді шанси, що зустріч пройде успішно, виростають в рази ».

... Змивати на ніч косметику

Яна К.: «Ох. Якщо не хочете на ранок неприємних сюрпризів типу забитих пір і запалень - то так, доведеться. У мене, втім, не завжди виходить. Але хто тут без гріха, киньте в мене камінь ».

Оля: «Для мене це - the must, елементарна гігієна. Забивати собі пори, бруднити постільна білизна, вставати з очима панди - навіщо? Яна, ти питаєш, хто тут без гріха? Я. Жодного разу в житті не лягла спати, не змивши косметики ».

Юля: «О, так. Повинна. Але чому ж це так важко, що плакати хочеться ?!) »

Яна З.: «Я змиваю. Без цього немає відчуття чистоти, а без відчуття чистоти я жити не можу. І взагалі нічого важкого в цьому не бачу. Зуби почистив - вмився, тільки й того ».

... Не носити білий бюстгальтер під білу сорочку (почерпнуто з коментарів)

Не носити білий бюстгальтер під білу сорочку (почерпнуто з коментарів)

Яна К.: «Зазвичай ті, хто озвучує це правило, ще не забудуть повідомити, що якщо у вас з-під майки виглянула лямка бюстгальтера - все, кінець репутації».

Оля: «У мене лише одна біла сорочка (напівпрозора). Люблю, коли через неї просвічує білизна, зазвичай вибираю між рожевим і блакитним! А бежевих ліфчиків у мене немає - все без винятку здаються страшно некрасивими ».

Юля: «Білий бюстгальтер просвічує через білу блузку приблизно так само, як і білі труси крізь білі штани. Не вважаю це стильовим елементом -) Я за бежеве безшовна білизна в таких випадках ».

Лена: «Не можу знайти добре сидить білизна 65DD - а ви пропонуєте ще влаштувати вибірку за кольором. Ну-ну :)) Ще чула, що в якомусь світі існує безшовна білизна - явно не в моєму ».

Яна З.: «Не моветон, а просто ... еее ... не модно? Під білу майку я, скоріше, одягну чорний ліфчик. Або червоний. Ну, або так, тілесний ».

... Йдучи в туалет в ресторані, транслювати: «Пішла припудрити носик»

Юля: «Я тут на курсі з психосоматики почула шикарну фразу« Принцеси не писав і не какають, тому в них стільки гівна »-)). А ще, кажуть, є люди, які в гостях у туалеті воду включають, щоб не було чутно, як вони роблять свої справи. Це точно не я (та й пудри у мене немає! -)). У ресторанах я голосно питаю офіціантів, де у них тут туалет. Навіть за часів своєї сором'язливості робила так! »

Яна З.: «Один мій приятель настільки не терпів ось цих ось« пудрених носиків », що уточнював:« поссал, чи що, пішла? ». По-моєму, будь-які «непристойні» слова краще ось таких «красивих евфемізмів.»

»

... Стежити за акуратною формою брів

Оля: «Мене мої повністю влаштовують. Зайві волоски вискубую, тому що люблю робити Селфі, а їх потім замучить фотошоп ».

Маша: «І фарбую, і форму підправляти ... раз в півроку. В інший час укладаю тушшю. Але я розумію, як форма і колір брів змінюють обличчя - і тільки ваша справа, яке ви хочете ».

Юля: «Я - та людина, кому дуже йдуть доглянуті брови. Вони змінюють обличчя, роблять його більш контрастним і оформленим. В результаті мені, аххаха, простіше живеться. Брови і нігті - мій базис порядку в світі! »

Лена: «Броу-бари намагаються переконати нас в тому, що за бровами потрібно - як за хлібом. Постійно. Інакше ай-яй-яй. Вважаю, що істина десь посередині. Розрослися по сторонам брови - видовище непривабливе. Але ідеальний ідеал - не краща ».

Яна З.: «Ну, мені теж було б непогано. Але я забуваю, забиваю, і просто ношу довгу чубок ».

... Робити макіяж, який підкреслить «гідності» і приховає «недоліки»

Лена: «Це ж на обличчі повинна бути карта-розмітка« гідність-недолік »:)) Коли я дивлюся в дзеркало, то не відчуваю, кого тут приховувати (довгий ніс? Як? :)), а кого - виділяти (очі, губи - і так начебто ясно?). Але так чи інакше, ми несвідомо вибираємо відтінки і поєднання, які нам йдуть. Так що можна сказати, підкреслюємо, так. Чи буває навпаки? Можливо. Якщо окомір не сфокусовані в сторону класичної краси. Думаю, розглянути недоліки з несподіваного кута і звести їх до достоїнств може тільки відсторонений художній погляд. Оскар стиліста Тільди Свінтон, яка не намалював їй чорні стрілки і не приклеїв довгі вії. Браво ».

Яна З.: «Якщо комусь хочеться навпаки, підкреслити недоліки і приховати гідності - так заради Бога. Але щоб свої недоліки перетворити в свої достоїнства, потрібно мати потужний внутрішній стрижень і не витрачати час на те, щоб дізнаватися, що на вашу приводу думають інші люди ».

... Лікувати акне, тому що ходити з ним - соромно

Лікувати акне, тому що ходити з ним - соромно

Яна К.: «Акне - це хвороба. Хвороба сороміцької не може бути. А якщо лікувати, а воно не лікується? А якщо немає грошей на лікування? Соромно повинно бути тим, хто так вважає ».

Юля: «У мене в 34 роки до сих по акне і мені в глибині душі досі буває - так, соромно. Що ось, знову обсипало, і не приховаєш ніяк. У всьому винна нескінченна реклама «недосконалостей» і посил «треба бути ідеальною», які сиплеться на нас з кожного кута. А раз неідеальна - значить, недоженщіна якась - значить, невдаха. Приблизно з такої логіки сором виростає. Ідеал недосяжний, але від жінки потрібно вбити час, сили і ресурси, щоб до нього хоча б наблизитися. Це такий хрестовий похід за красу «Заслужи право називатися жінкою», збудований на неврозі. Я б'юті-блогер - але я проти ».

Лена: «Лечу, але не лікується. Продовжую відчувати себе ніяково, коли прокидаюся з коханим - а на обличчі війна. Можна, звичайно, як в комедії: нафарбуватися і бігом назад в ліжко # всятакаяпрекрасная. Іноді так і роблю. Вимотує, чесно. Чи не згодна з Юлею, що акне - історія про міфічних несовершествах і нав'язуваних ідеалах. Це - хвороба, а хвороба не може бути привабливою. І від почуття провини не сховаєшся за щільним тональним кремом ».

Яна З.: «Соромно? Маячня. Нікого не прикрашає? Так, не прикрашає. Можете вилікувати - лікуєте. Чи не можете - забийте ».

А як вам здається, чи повинні у дівчини бути манікюр-педикюр-укладка і ось це все? Переживаєте, коли не встигаєте зробити? Якщо не вважаєте їх відсутність «б'юті-гріхами», то що думаєте, побачивши чужих недоглянутих п'ят?

Ілюстрації: Гуля Халикова

Читайте також:

Нігті без лаку - ок?
А з задирок - вже не ок?
Серйозно?
Відрізати себе захищає ніготь шкіру - гігієна?
«Тобто, якщо у мене сколовся лак, мені потрібно все кидати, скасовувати, та стрімголов мчати в салон за новим манікюром?
Якщо у вас дорогі нарядні босоніжки і зашкарублі п'яти - напрошується питання, на фіга вам такі босоніжки?
Якщо дійсно все одно - розкажіть, де та дірка, в яку ви засовує почуття прекрасного?
Страшно уявити, еге ж?
А не дай бог, там ще пори?
Чорні точки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com