рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Інтер'єр квартири в англійському стилі: квіткові принти і жіночне ретро

  1. перепланування
  2. Місця для зберігання
  3. ремонт
  4. Дизайн

Потрійне вікно у вітальні створює прекрасну інсоляцію і приємне відчуття загорода. Поєднання шовку і оксамиту відтіняє тонкий колорит штор і чохлів на подушки

Подружня пара придбала квартиру в районі станції метро «Сокіл». Всі вікна двушки дивляться на старий парк, а три витягнутих у висоту віконних прорізу кімнати, до якої примикає балкон, задають елегантний тон в зоні вітальні. Господарів влаштовувала існуюча планування, в тому числі і роздільний санвузол, а в естетиці вони віддали перевагу легкої класики з елементами інших гармоніюють стилів, багато в чому орієнтуючись на традицію англійської вікторіанського інтер'єру з його здатністю з'єднувати деталі з різних контекстів.

Правильно розраховані співвідношення великих колірних площин поєднуються з увагою до деталей, включаючи підзора диванного чохла з квітковим візерунком.

перепланування

Трохи витягнутий в ширину правильний обсяг квартири у своєму розпорядженні зручним плануванням: невеликий L-подібний коридор з'єднує всі кімнати, з далекої, нині відданої під вітальню-кабінет - вихід на балкон, зліва від входу на шляху до кухні - ванна і туалет. Зміни торкнулися лише розташування і розмірів дверних прорізів, що дозволило вписати в інтер'єри необхідні меблі: дещо змістився отвір у вітальню, поступаючись місцем бібліотеці, в спальні вхідний отвір тепер розташовується біля стіни, а правіше від нього спроектували нішу під вбудована шафа. В кухню двері зробили розсувний.

Виразні і легкі силуети консолі, бра, столу з опорами, що нагадують ліру, тонкі розкладки на дверних стеклах створюють образ елегантного будинку.

Місця для зберігання

Висока корпусні меблі в цій невеликій квартирі акуратно займає пристінні простору і ніші, завдяки чому інтер'єри просторі. Так, в передпокої, праворуч від дверей, розташовується шафа глибиною всього 45 см (як і бібліотека в вітальні), зате місткі шафи зліва - стандартної глибини (60 см), як і платтяна шафа в ніші при спальні. У ванній, в нішу між стояками, вбудували шафа до стелі для аксесуарів. затишний куточок відпочинку , Який перетворив кухню в малу вітальню з диваном, розмістили в вийшла між шафами ніші.

Квітковий візерунок бордюру, що розділяє стіни ванної по горизонталі, повторюється в настінного плитці, вносить відтінок жіночного ретро. Під умивальником встановили пральну машину, змістивши для цього вбудовану раковину

ремонт

У квартирі довелося поміняти стяжку і розлучитися з колишнім штучним паркетом, які прийшли в повну непридатність. На його місці в житлових кімнатах тепер інженерна дошка для підлоги з верхнім шаром з дуба, що відповідає естетиці англійського інтер'єру, в коридорі метлахская плитка, санвузли та кухня оброблені керамогранітом під дерево.

Економлячи кожен сантиметр невеликій площі, стіни вирівняли штукатуркою, в основному так само обійшлися з стелями, лише в санвузлах та прохідній зоні знизивши їх рівень значніше за допомогою гіпсокартону. Вікна замінили, палітурки ламіновані під світле дерево. Підвіконня виконали з мармуру, радіатори встановили в стилі ретро. Обидві кімнати обладнали спліт-системою кондиціонування. Балкон відреставрували, утеплили, засклили і влаштували там зону відпочинку, його розширений підвіконня служить барной стільницею.

Круглий стіл, стілець з мереживною спинкою, малюнок якої перегукується з візерунками повітряної фіранки, створюють в кухні настрій затишній вітальні

Дизайн

Зручна класична планування, м'яка і складна палітра (поєднання молочно-білого з неяскравими відтінками чайної троянди, приглушеного зеленого, від оливкової, болотного до кольору бронзовою патини, сіро-бежевого) створюють ефект м'якого занурення в затаєну природну тишу. вінтажна меблі з красиво прокресленими силуетами і елегантним декором, класичні розетки на стелях і молдинги на стінах, фільончасті двері і меблі, тонкі розкладки на балконних дверей і двостулкових в вітальню, текстиль з незвичайними поєднаннями природних фактур створили атмосферу, повну тепла і витонченості.

Всі мізансцени цієї маленької квартири з класичної плануванням зрежисовані з увагою до кожної «дрібниці», включаючи сервіровку витонченим фарфором.

Двомісний диван з високою спинкою, оббитий стебнованим текстилем, затишно вписана в нішу між шафами. Глибина простору підкреслена складними відтінками масивних меблів і сліпучою білизною їдальнею групи

Класичний і стилізований під ретро дизайн світильників, різноманітні настільні лампи дозволяють моделювати відтінки настрою для мізансцен в кожному затишному куточку простору.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com