рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дизайн і декор маленької кухні, інтер'єр, декор стін на маленькій кухні: фото, купити по акції, ціни зі знижкою, ідеї від WESTWING

  1. Планування
  2. схеми
  3. забарвлення стін
  4. Шпалери і плитка
  5. оформлення стелі
  6. Підлога для маленької кухні
  7. Штори для малогабаритної кухні
  8. Як вибрати меблі для маленької кухні
  9. Поради щодо вибору стилю оформлення

Ретельно вивірений дизайн маленької кухні може перетворити її інтер'єр в компактний, затишний і стильний куточок, де буде не тільки зручно готувати, але і приємно проводити час сімейним колом і в компанії друзів. Тонко спланована розстановка меблів і кухонного обладнання, практичне функціональне зонування з чітким виділенням робочої і обідньої зони, а також вірно підібрана стилістика і колірна схема - фактори, принципово впливають на ступінь комфортності і гармонійність сприйняття кухні невеликої площі.

Тонко спланована розстановка меблів і кухонного обладнання, практичне функціональне зонування з чітким виділенням робочої і обідньої зони, а також вірно підібрана стилістика і колірна схема - фактори, принципово впливають на ступінь комфортності і гармонійність сприйняття кухні невеликої площі

Планування

Основою дизайну маленької кухні завжди виступає планувальне рішення з продуманою розміщенням меблів і функціональним розмежуванням простору. В першу чергу, необхідно правильно визначити місце вершин кухонного робочого трикутника: холодильника, раковини, плити. Щоб на кухні було зручно господарювати, рекомендують розставляти меблі відповідно до технологічним ланцюжком приготування їжі: вилучення продуктів з холодильника, сортування перед миттям, мийка, нарізка і підготовка до приготування гарячих страв, гаряча обробка, сервіровка. Виходячи з даної послідовності, між ключовими точками трикутника передбачають робочі площині.

Однак через обмежений простір маленької кухні не завжди вдається повністю дотримуватися рекомендованої схеми розміщення меблів. Коли кухня вкрай мала, обходяться однією робочою площиною довжиною від 40 до 80 см, розміщуючи її між мийкою і плитою. Побачивши в глянцевих журналах фото маленьких кухонь з острівним розміщенням меблів, багато хто намагається впровадити цю ідею у себе вдома, не підозрюючи, що таке планувальне рішення не зовсім вдало. Кухня-острів вимагає кругового обходу, а при невеликій площі приміщення реалізувати його майже нереально, хіба що на шкоду вільному простору.

Як можна оптимізувати використання площі кухні? Спочатку прийміть рішення - розстановка кухонних меблів буде лінеарна, Г-або П-образна, з огляду на інтенсивність приготувань і кількість начиння, якою ви користуєтеся. Після цього визначте місце розташування мийки, холодильника та конфорка. при лінійної плануванні кухні всі елементи розміщуються в ряд згідно з технологічною схемою - тут все просто. При інших варіантах можна передбачити кутове розташування раковини або плити - не забувайте при цьому аналізувати кількість Ваших переміщень, а також не надто віддаляйте чашу мийки від каналізаційного стояка.

При інших варіантах можна передбачити кутове розташування раковини або плити - не забувайте при цьому аналізувати кількість Ваших переміщень, а також не надто віддаляйте чашу мийки від каналізаційного стояка

Для зручності проживання, наприклад, в хрущовці, маленьку кухню поєднують з вітальні, вирізавши арочний отвір в перегородці, в будинках чеського проекту - поєднавши з балконом. Використовуючи компактні варильні поверхні на 2-3 конфорки і вузькі раковини з шириною 40-50 см, Ви зможете розширити площу стільниці, призначену для приготувань. Ще трохи місця вивільниться, якщо обладнати приміщення складаються обіднім столом-трансформером , Змонтованим до стіни або висувається з-під стільниці.

Ще трохи місця вивільниться, якщо обладнати приміщення складаються обіднім   столом-трансформером   , Змонтованим до стіни або висувається з-під стільниці

схеми

Дизайн маленької кухні найкраще побудувати на сполученнях світлих і нейтральних тонів, які будуть візуально розширювати простір приміщення. Найпростіше рішення - це зробити маленьку кухню в білій, а виразності інтер'єрної композиції досягти за допомогою яскравих акцентів, наприклад, контрастного декору на фартусі або мініатюрних вставок на керамічному покритті підлоги. Якщо хочеться, щоб кухня була суворою, основний білий колір можна розбавити світло-сірим, а для контрастних плям застосувати чорний. Чорно-біла комбінація в дизайні маленької кухні непогано виглядає, коли фасади нижніх шафок виконані з чорного глянсового МДФ, а верхніх - з білого МДФ або матованого скла.

Незмінним шармом володіють маленькі кухні, дизайн яких базується на палітрі світло-бежевих відтінків: кремовому, перлинно-бежевому, ванільному, молочно-кавовому, персиковому. З таким фоном гармонійно поєднуються салатові, бузкові, коричневі фарби, які можуть бути присутніми в кольорі фасадів або стільниці, текстилю або підлогового покриття. З гарячими тонами (помаранчевим, жовтим, червоним) в інтер'єрі малогабаритних приміщень слід звертатися з обережністю, так як вони оптично звузять і без того обмежений простір.

Оформляти невеликі кухні рекомендується в прохолодних і повітряних відтінках. Якщо Вам імпонує синій колір, то застосуєте блакитний. Віддаєте перевагу зеленим фарбам - використовуйте фісташковий або блідо-оливковий, любите червоні кольори - введіть в колористичну схему теплий рожевий або ніжно-кораловий. Хочете більше деревних тонів - придивіться до породам світлої гами: ясеня, бука, берези, клену або Белень дубу.

Хочете більше деревних тонів - придивіться до породам світлої гами: ясеня, бука, берези, клену або Белень дубу

забарвлення стін

Інтер'єр маленької кухні складається з багатьох складових, але обробка стін нарівні з виконанням фасадів меблів відіграє вирішальну роль. Стіни найчастіше забарвлюють однотонними світлими фарбами, що володіють вологостійкістю і легким шовковистим відблиском, який створює ілюзію більш просторої кімнати. Фарба хороша тим, що існує величезний вибір відтінків і текстур ЛФМ, а через пару років її можна з легкістю відновити.

Шпалери і плитка

Кухонні стіни нерідко обклеюють миються вініловими шпалерами світлого кольору, якщо хочеться ввести в декорування інтер'єру якесь різноманіття в вигляді малюнка, рельєфною фактури або імітації натуральної поверхні: дерева, металу, штукатурки, тканини. Однак в дизайні маленьких кухонь не рекомендується застосовувати шпалери з надмірно фактурною поверхнею або великим принтом - вони будуть візуально наближати, а не віддаляти стіни, нівелюючи всі Ваші старання, спрямовані на ілюзорне розширення меж приміщення.

На багатьох фото дизайну маленьких кухонь Ви можете зустріти оформлення акцентної стіни приміщення фотошпалерами. З одного боку, такий прийом створює ефект «прориву простору» і «розсовує» стіни, але в умовах дуже маленької кімнати працює погано, так як вимагає сприйняття з відстані. Об'ємні зображення невеликого формату найкраще впровадити в інтер'єр маленької кухні як декоративні елементи на поверхні робочої стінки, облицьованої кахлем. Бажано, щоб формат керамічної плитки був невеликий, форма - квадратна, «під цеглу» або «під плінфу», а текстура - гладка і глянсова.

оформлення стелі

У дизайні маленької кухні не останнє місце відводиться обробці стелі, що володіє в більшості випадків невеликою висотою. У приміщеннях з низькими стелями досить виграшно виглядають лакові натяжні стелі, мають дзеркальний ефект і формують оптичну ілюзію «підйому» площині.

Поширена рішення - комбінування натяжних і гіпсокартонних конструкцій, коли над робочою поверхнею кухонних меблів облаштовують короб і заправляють в його товщу вбудовані світильники (іноді поворотні джерела спрямованого світла). Решту площі стелі декорують плівкою, зафіксованої в направляючих. При подібному асиметричному дизайні стелі кухонну люстру основного освітлення зміщують до обідній зоні, розміщуючи по осі столу.

При подібному асиметричному дизайні стелі кухонну люстру основного освітлення зміщують до обідній зоні, розміщуючи по осі столу

Підлога для маленької кухні

Істотну роль в концепції дизайну маленьких кухонь грає підлогове покриття, яке може бути облаштовано за допомогою керамічної плитки, ламінату, лінолеуму або паркету. Оптимальною зносостійкість має керамічний підлогу, особливо, якщо застосувати керамограніт, що поєднує в собі естетику керамічної плитки і міцність каменю. Завжди красиві дерев'яні паркетні підлоги, а також їх імітації вигляді ламінату та паркетної дошки. Для малогабаритної кухні бажано вибрати підлоговий матеріал світлого відтінку - так сонячні промені, які падають на підлогу з вікна, будуть краще відображатися, полегшуючи простір.

Штори для малогабаритної кухні

Підбираючи портьєри для декорування вікна невеликої кухні, зверніть увагу на повітряні напівпрозорі тканини: тюль, органзу, вуаль, батист, поліестер білих і близьких до нього відтінків. При маленьких габаритах приміщення кухонні фіранки можуть бути не тільки однотонними і світлими, а й візерунковими - за допомогою віконного текстилю Ви введете в дизайн маленької кухні необхідні акценти. Але фасон завіс повинен бути досить простим: спадаючим до статі, у вигляді римських або рулонних штор, в стилі «кафе» до підвіконня - без вигадливих фалд, ламбрекенів і кистей.

Ідей дизайну маленької кухні безліч - всі тонкощі облаштування невеликих приміщень і підбору інтер'єрних аксесуарів Ви зможете дізнатися на сторінках шопінг-клубу WESTWING - тут же Вам надається унікальна можливість придбати елітні речі для дому за акційною ціною.

Як вибрати меблі для маленької кухні

Невелика кімната може бути зручною і функціональною, але лише за умови раціонального використання простору. Перш ніж вирушити в магазин на пошуки меблевого гарнітура, визначитеся з набором побутової техніки, яку вирішили вписати в інтер'єр. Врахуйте необхідність облаштування робочого простору, місць зберігання і їдальнею зони.

У пошуках керуйтеся необхідністю раціонально використовувати кожен квадратний сантиметр. Якщо серед готових кухонних гарнітурів не знайшлося відповідного варіанту, запитаєте про можливість придбання окремих секцій.

Якщо серед готових кухонних гарнітурів не знайшлося відповідного варіанту, запитаєте про можливість придбання окремих секцій

Придбання секційних меблів дає кілька суттєвих переваг: по-перше, це можливість вибрати з представленого набору предметів виключно цікавлять, по-друге - можливість комбінувати ці предмети згідно плануванні і своїм уявленням про красу. До того ж, елементи секційних комплектів часто випускаються в декількох розмірах, вибір мінімальних параметрів дозволить заощадити простір.

Зверніть увагу на кутові шафи, в них достатньо місця для зберігання. Вам потрібно передбачити можливість облаштування місця зберігання кухонного начиння, елементів сервіровки, ємностей з сипучими продуктами і спеціями.

Поради щодо вибору стилю оформлення

Маленька кухня може бути стильною, сучасною та функціональною. При бажанні можна втілити в ній ідею створення інтер'єру еко, відтворити атмосферу мінімалістичного японського стилю або урбаністічним настрою стилю лофт.

Органічно вписати в скромні параметри розкіш стилів рококо або ампір не вдасться, тому заважають особливості планування. Строкатий і ошатний стиль кантрі також вимагає простору, властиве стилю різнобарвності, велика кількість декоративних деталей в невеликому пространстеа виглядає недоречно, гнітюче.

Дизайнери рекомендують в оформленні маленьких кухонь прагнути до мінімалізму, вибирати меблі лаконічної форми, ергономічні і компактну. Серед різноманіття забарвлень і текстур, виділіть для себе світлу гаму і блискучі ламіновані площині. Використовуйте такий тандем в оформленні фасадів меблів, поверхонь стільниць, а також в обробці «фартуха».

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com