рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Знак зодіаку ваги дати початку і кінця

  1. Знак зодіаку ваги. Характеристика знака зодіаку Терези - який характер у Терезів
  2. Управитель знака зодіаку Терези - Венера
  3. Характеристика кар'єри знака зодіаку Терези. Професії, які найбільше підходять Терезам.
  4. Характеристика фінансової сфери знака зодіаку Терези. Ставлення Терезів до грошей.
  5. Чому потрібно навчитися знаку зодіаку Терези.
  6. Знак зодіаку ваги.
  7. Знак зодіаку Терези за періодами народження.
  8. Знаки зодіаку.
  9. Ваги Дати Народження
  10. Ваги Дати: 23, вересня - 23 жовтня
  11. ваги Працює
  12. Знак зодіаку ваги
  13. Астрологічна характеристика знака зодіаку Терези
  14. Ваша особистість Ваги
  15. "Терези" як один
  16. "Терези" як батько
  17. "Терези" як мати
  18. Погляд на декади
  19. Про людей подвійний природи - для народжених в дні зміни знаків
  20. Знайте, що для вас вдало:

Гороскоп сумісності: знак зодіаку ваги дати початку і кінця - найповніше опис, тільки доведені теорії, засновані на астрологічних спостереженнях декількох тисячоліть.

Знак зодіаку ваги. Характеристика знака зодіаку Терези - який характер у Терезів

Характеристика знака зодіаку Терези - який характер у Терезів

Ваги

це 7 знак зодіаку, чоловічий, кардинальний. Знак Ваги відноситься до стихії повітря. Сонце входить в знак зодіаку Терези 23 вересня. Дата (числа) початку і кінця знаку Терези 23.09 - 23.10. Сама виражена характеристика для всіх типових представників знака зодіаку Терези - це любов до гармонії у всьому, від відносин до побуту. Варто врахувати, що характеристика знаку Терези, описана в цій статті, буде більш яскраво виражена саме у типових Терезів, тобто якщо більшість особистих планет (Місяць, Меркурій, Венера, Марс) в індивідуальному гороскопі розташовані в знаку Терези.

Як правило, люди знака зодіаку Терези привітні і доброзичливі. Вони з легкістю знаходять спільну мову з оточуючими. Через свого прагнення до гармонії і рівноваги Ваги готові йти на компроміс. Але часто бажання Терезів зберегти мир і спокій за всяку ціну приносить їм самим багато неприємностей. Люди цього знаку поступаються більш сильним і рішучим знакам зодіаку, їм буває важко відстояти свої права. І через небажання йти на конфлікт Ваги можуть відступити і швидко здатися. Терези не терплять конкуренції і дух змагання їм чужий, їх воля досить слабка, що особливо важко для чоловіків даного знака.

Ваги ведені люди, їм необхідна підтримка і опора в житті, потрібен сильний партнер поруч, щоб відчувати себе впевнено. Їм хочеться жити в любові та злагоді, оточувати себе красивими речами і коханими людьми. Без партнера або розуміє людини поруч, Ваги відчувають себе самотніми і нещасними, особливо це стосується жінок. Терезам потрібен «штовхач», людина, яка не дасть їм занадто довго роздумувати, підбадьорить і вселить у них впевненість.

Найбільше бажання для людей знака зодіаку Терези - душевний спокій. Труднощі і ситуації вибору, коли потрібно швидко прийняти рішення вибивають Терезів з колії. Терезам потрібно досить багато часу, щоб зважитися на щось. Тут Ваги точно відповідають своєму символу - вони ретельно зважують кожен варіант, продумують всі можливі шляхи. Зате дана характеристика вберігає їх в життя від безлічі помилок, які властиві ризикованим знакам зодіаку.

Ваги дипломатичні і тактовні люди, але це їх поверхнева характеристика. Через бажання подобатися всім оточуючим Ваги намагаються бути з усіма ввічливими, навіть з тими людьми, які викликають у них неприязнь і роздратування. З цієї причини майже всі типові Терези лицеміри. І якщо людина знака зодіаку Терези посміхається вам, навіть можливо говорить компліменти, вам не варто думати, що ви для нього щось значите, просто Терези не можуть інакше, їм потрібен мир з усіма за всяку ціну.

Крик і лайка доставляють типовим Терезам біль навіть на фізичному рівні, Терези не можуть відповісти тим же своєму опонентові і постояти за себе. У ситуаціях конфлікту, коли на них чиниться тиск, Ваги губляться і починають здійснювати помилку за помилкою.

По відношенню до оточуючих людей Ваги терпимі, вони поблажливі до недоліків інших, легко йдуть на поступки, тому що вважають, що «поганий мир кращий за хорошу війну». Люди знаку зодіаку Терези частіше йдуть на примирення першими. Миролюбність Терезів допомагає їм прощати людей.

По відношенню до своїх рідних і близьким людям, Ваги піклуються, ласку і увагу. На багато проступки улюблених людей вони «закривають очі», часто ставляться до них необ'єктивно. Але ці характеристики більш властиві жінці знака зодіаку Терези, як охоронниці домашнього вогнища.

Ваги, як і інші повітряні знаки зодіаку, люблять спілкування і підтримують дружні стосунки з людьми. Вони можуть вислухати, дати мудру пораду і протягнути руку допомоги. Але прояви глибокої сердечної теплоти в дружбі від типових Терезів не варто чекати. Ваги при спілкуванні завжди тримають дистанцію, сприймають свого співрозмовника розумом і емоційно не залучаються в його проблеми. Ця характеристика властива всім повітряним знакам.

У людей знака зодіаку Терези вроджене почуття справедливості, і це допомагає їм визнавати власні помилки і вибачитися для Терезів не складає великих труднощів. При високому духовному розвитку Ваги об'єктивно оцінюють і себе і оточуючих людей. Недарма Богиня справедливості Феміда зображується з вагами в руках і з пов'язкою на очах, що символізує неупереджену оцінку. Навіть саме поняття справедливість означає неусвідомлене прагнення до гармонії у відносинах між людьми. А це як раз і є основна характеристика знака зодіаку Терезів.

Справедливість в астрології властива трьом знакам зодіаку - Терезам, Стрільця і ​​Водолія, але для кожного з цих знаків вона має на увазі різні речі. Для людей знака зодіаку Терези справедливість полягає в рівноправність членів будь-якої групи, будь то сім'я або робочий колектив - ніхто не повинен принижувати іншого, кричати, всі справи повинні вирішуватися мирно. Для Терезів важливо дотримуватися всіх норм етики, соціальні норми, закон. Через побоювання порушити гармонію, Ваги можуть і не сказати всієї правди, на відміну від Стрільців, для яких справедливість є синонімом правди, іноді безтактною і образливою. А для Водолія справедливість полягає в свободі особистості - кожен індивід вільний чинити так, як йому хочеться. Можна сказати, що справедливість для Водолія це свобода вибору. Водолій порушує суспільні норми і вважає це справедливим.

Справедливість, яку уособлює знак зодіаку Терези на рівні закону холодна і розумова. По суті, з людської справедливістю вона не має нічого спільного. Закон часто буває жорстокий до людей, тому що рішення приймаються формально, розумом, виключаючи все людські емоції і почуття. Це характеристика швидше відноситься не до самих якостям типових Терезів, а до поняття закону як такого, прийнятого в суспільстві (недарма планета Сатурн в Терезах знаходиться в екзальтації). Хоча при низькому розвитку людей знака зодіаку Терези такий вид справедливості може мати місце.

Терезам властиве почуття міри, вони не люблять крайнощів. Типові Ваги, на противагу Овна, знаку, який розташований в опозиції до них, ніколи не стануть ризикувати, їм не властива імпульсивність. У житті високо духовні Ваги завжди дотримуються «золотої середини».

Люди, народжені під знаком Терезів, здатні не тільки любити і цінувати твори мистецтва, а й самі мають творчими здібностями.

Управитель знака зодіаку Терези - Венера

Венера є управителем і Тельця і ​​Терезів і також дає Терезам любов до всього прекрасного, що є на Землі. Типові представники знака зодіаку Терези вміють насолоджуватися красою природи, музикою, поезією, живописом. Але на відміну від Тельця, Терезам важливо не стільки фізичне задоволення від зустрічі з прекрасним, скільки його естетична сторона. Ваги отримують величезне задоволення, відвідуючи різні виставки, театри і концерти. Ваги мають гарний смак. Вони одягаються красиво і елегантно.

Ваги більш інших знаків зодіаку орієнтовані на дотримання соціальних норм. Управитель Венера змушує Терезів оцінювати навколишній світ через свої етичні норми, які формуються в залежності від виховання, найближчого оточення і духовного рівня. Люди знаку зодіаку Терези залежні від громадської думки, бояться осуду і рідко виходять за рамки моралі. Управління Венери спонукає Ваги вести себе так, щоб завжди всім подобатися. Їм важливо залишити про себе гарне враження. Якраз ця характеристика і не дозволяє Терезам вступати в конфлікти, щоб не псувати відносини з оточуючими і залишатися для всіх хорошими.

Завдяки своєму управителеві Венері, Ваги привертають до себе увагу приємною зовнішністю і шармом. І чоловіки і жінки Терези дуже вміло використовують це «зброя» в повсякденному житті. Зробивши помилку або провинившись, вони відразу попросять вибачення, зачарують своєю посмішкою і тому на них неможливо довго сердитися. Як то кажуть, «винну голову, а меч не січе»! Але при низькому духовному розвитку Ваги можуть користуватися своєю чарівністю в корисливих цілях.

Характеристика кар'єри знака зодіаку Терези. Професії, які найбільше підходять Терезам.

Люди знаку зодіаку Терези не переносять суєту і поспіх, погано працюють, якщо їх підганяти, постійно критикувати. Терезам потрібна спокійна обстановка, щоб зосередитися і добре виконати доручене завдання.

Терезам краще працювати у співпраці, тому що проявляти ініціативу не в їхньому характері. Навіть якщо Терези будуть мати свою справу, то їм обов'язково потрібен діловий партнер, більш рішучий, який буде організатором, а Терези із задоволенням візьмуть на себе роль виконавця, оформлювача і займуться творчою частиною проекту.

Взагалі всі творчі професії підходять людям знака зодіаку Терези. Серед Терезів багато відомих акторів, музикантів, художників, письменників, поетів - актори Сергій Безруков і Олександр Михайлов, поети Сергій Єсенін і Михайло Лермонтов, художники Микола Реріх і Віктор Чижиков, автор олімпійського ведмедика, письменник Микола Островський, співак і музикант Джон Леннон, оперний співак Дмитро Хворостовський і т.д.

Вроджена почуття художнього смаку дозволяє людям знака зодіаку Терези, вибирати професії дизайнера, стиліста, візажиста, модельєра. Всім знайомий російський модельєр Валентин Юдашкін, народжений під знаком зодіаку Терези.

Уміння Терезів вирішувати конфлікти мирним шляхом, вести переговори, дає їм можливість працювати там, де потрібно проявити дипломатію. Через властивого Терезам почуття справедливості вони можуть вибрати професію адвоката або судді. А в політиці особиста чарівність Терезів допомагає їм заслужити довіру народу і авторитет. Яскравими прикладами політичних діячів знака зодіаку Терези є Володимир Путін і Маргарет Тетчер.

Характеристика фінансової сфери знака зодіаку Терези. Ставлення Терезів до грошей.

Типові Ваги намагаються розумно розпоряджатися своїми коштами. Хоча вони і з задоволенням витратять гроші на дорогі картини, витончені прикраси або на похід в театр, але Терези завжди порадяться зі своїми близькими людьми або партнером на що краще витратити гроші.

Типові Терези не схильні до накопичення, вони люблять робити подарунки своїм коханим, не шкодують грошей на рідних людей і дітей, на свій будинок. Якщо людина знака зодіаку Терези добре забезпечений, то він завжди займе або просто дасть грошей нужденним родичам. Типовим Терезам не властива жадібність.

Чому потрібно навчитися знаку зодіаку Терези.

Терезам потрібно постаратися не давати маніпулювати собою більш сильним знакам зодіаку. Через вічної готовності йти на компроміс Ваги готові багато чого пробачити, але іноді така риса характеру приносить Терезам засмучення і неприємності. Ваги намагаються оцінити себе через інших людей, але людям знака зодіаку Терези потрібно зрозуміти, що все на світі подобатися неможливо.

Через бажання догодити всім, Ваги можуть забувати про особисті потреби, завдаючи шкоду собі. Терезам потрібно теж думати про свої потреби і навчитися, хоча б іноді, говорити «ні» оточуючим.

Терезам потрібно теж думати про свої потреби і навчитися, хоча б іноді, говорити «ні» оточуючим

Автори Кокоріна Ольга, Кокоріна Наталя. Копіювання статті заборонено! При цитуванні статті обов'язкова вказівка ​​працює посилання на Taro-MyMagic.ru

Дата публікації статті "Характеристика Знак Зодіаку Терези" 05.07.2012

Характеристика енергії і життєздатності знака зодіаку Терези >> Марс у Терезах

Характеристика підсвідомості знака зодіаку Терези - який знак Терези внутрішньо >> Місяць у Терезах

Далі буде, скоро будуть опубліковані статті:

Які страхи бувають у знака зодіаку Терези

Характеристика жінка знака зодіаку Терези

Характеристика чоловік знака зодіаку Терези

Любовна характеристика знака зодіаку Терези - який знак Терези в любові, який знак Терези в сім'ї, які Ваги в шлюбі

Який знак Терези в діловому партнерстві

Характеристика здоров'я знака зодіаку Терези

Характеристика соціального життя знака зодіаку Терези

Характеристика інтелектуальних здібностей знака зодіаку Терези, який склад розуму у Терезів

Знак зодіаку ваги.

Знак зодіаку ваги

Знак зодіаку Терези за періодами народження.

Люди, народжені під знаком Терезів, прагнуть у всьому досягти рівноваги. Як правило, вони приємні в спілкуванні, доброзичливі, мають м'який і ясним розумом. Їх планета Венера наділяє Ваги елегантністю та вишуканістю, здатністю любити.

Ваги дуже інтелектуальні, але одночасно дивно наївні. Будучи активними, вони все роблять якісно, ​​без поспіху. Вони здатні працювати довго і наполегливо, а потім віддатися ліні. Відновивши сили, знову беруться за справу.

Ваги схильні до частої зміни настроїв. Їх недолік - всілякі зловживання: їжею, алкоголем, любов'ю.

Їм часто буває важко прийняти рішення. Обдумуючи різні аргументи "за" і "протів2, вони можуть довго перебувати в нерішучості.

Терези люблять гармонію звуків, поезію, квіти, все красиве. Це артистичні душі.

Вони не люблять крайнощів. Зима для них занадто холодна, літо - надто жарко, недарма вони народилися восени.

Характер Терезів суцільно складається з протиріч. Вони обожнюють сперечатися, причому з будь-якого приводу. І останнє слово в суперечці залишається, як правило, за ними.

У професійних справах Терези кристально чесні. Вони рідко помиляються, так як все ретельно обдумують. Вони здатні до глибокої концентрації, до осягнення серйозних проблем.

Знак зодіаку Терези за періодами народження

Народжені з 24 вересня по 2 жовтня.

Найбільший вплив при народженні на цих людей зробила Венера. Це лагідні, сповнені ніжної любові, доброзичливі і романтичні люди.

Числа, що сприяють щастя і удачі: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72.

Народжені з 3 по 13 жовтня.

Найбільший вплив при народженні на цих людей надав Сатурн. Вони розважливі, не прагнуть до багатства, спраги не знали популярності і почестей.

Числа, що сприяють щастя і удачі: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72.

Народжені з 14 по 23 жовтня.

Найбільший вплив при народженні на цих людей надав Юпітер. Обожнюють апетитно поїсти, урочисті обряди, жагучі, мають творчою натурою.

Числа, що сприяють щастя і удачі: 8, 10, 20, 30, 32, 40, 48, 50, 56, 60, 70, 74.

Знаки зодіаку.

Знаки зодіаку

Ваги Дати Народження

Зодіакальний знак Терезів починається 23-ого вересня, але ще протягом семи днів не входить в повній мірі в свої повноваження аж до 30-ого вересня. З цієї дати Ваги знаходяться в повній силі до 23-ого жовтня, тоді протягом семи днів поступово втрачають свій вплив через набирає силу знака Скорпіона.

Символ цього зодіакального знака - ваги, знак балансу і компромісу рішень. Природна любов Терезів до правосуддя, об'єднаному з потребою бути справедливим і неупередженим, вносить вклад в ту характерну складність, з якою люди цього знака зодіаку прибувають, зіштовхуючись обличчям до обличчя з необхідністю прийняття швидкого рішення.

Серед Терезів рідко зустрічаються ледачі люди, вони наполегливо працюють, і вимагають того ж від їх партнерів або співробітників. Вони мають сильне почуття справедливості і чесної гри, досить незвично для Терезів виявляти гнів, але коли доходить до цього - краще не стояти у них на шляху.

Ваги Дати: 23, вересня - 23 жовтня

Ваги надзвичайно впевнені в собі люди, практично у всьому, і в їхніх думках і діях. Їм притаманні такі якості як інтуїтивне чуття ситуації, передбачення. Їх страхи, зазвичай, знаходяться під контролем, типові представники Терезів виглядають спокійними, впевненими, зібраними і відповідальними за те, що відбувається людьми. Добродушні по природі вони обожнюють спілкуватися з людьми, і можуть також бути дуже уважними слухачами. Люди, народжені в цей час символізують "баланс", здається, що вони завжди намагаються подумки зрівноважити стан речей і дістатися до суті проблеми.

Вони часто знаходять себе в суспільному житті, перш за все через вродженого бажання змінити світ на краще. Ваги люб'язно приймають похвалу за їх досягнення і з задоволенням дають похвалу іншим, коли вони заслуговують на це. Ваги - знак товариства. енергія цих людей зосереджена на об'єднанні з іншими, вони знаходять свої найкращі проявах в особистих відносинах. Народжений під знаком Терезів, борються за баланс і гармонію і найщасливіші з них ті для кого навколишнє середовище виявляється безтурботною.

Ваги дуже гарні в науці, і часто витрачають їх ціле життя на дослідження або на розробку деякої конкретної теми, знову зважуючи і врівноважуючи кожну сторону питання в самій добросовісної манері. З цієї причини, з них найчастіше виходять прекрасні доктора наук. З іншого боку представники цього знака не найнадійніші люди, або в тому, що вони повинні зробити, або в їх наміри. Якщо копнути трохи нижче тієї чарівної зовнішності, нам відкриється справжня сутність цих людей, вони дуже саме зосереджені, і вперто наполягають тільки на своєму, як вони вважають, єдино правильному думці.

Ваги дійсно по справжньому успішні в справі знайомства, з легкістю утворюють нові зв'язки і заводять друзів, часто мають дуже велике коло спілкування. Як коханці, представники знака Терезів найбільш істотні романтики серед всіх знаків Зодіаку. Перебуваючи під впливом Венери, вони мають ідеалістичне уявлення про любов і близькості. Як тільки ці люди закохуються, вони починають думати про шлюб та подальшого спільного життя. З іншого боку ці Терези рідко заспокоюватися і знаходять щастя в шлюбі. В особистому прихильності вони, як і в усьому, намагаються зважити всі нюанси, врівноважують всі гострі моменти.

ваги Працює

ваги Працює

Знак зодіаку ваги

Знак зодіаку ваги

Характеристика людей, народжених під знаком зодіаку Терези. Характеристика Терезів. Таємниці щастя Терезів.

Дати народження Терезів: 24 вересня - 23 жовтня

Цей знак Зодіаку - знак великих коханих.

"Терези" народжені для любові, хоча часом і приходять в роздратування через тягот шлюбу і відповідальності - "ваги" дивляться на них як на "кайдани". Ви ніколи не зможете жити один і чахне по коханій людині. Ваше незвичайну чарівність притягує оточуючих вас людей. Часом це може викликати суперечки і сварки, проте ви чудово зберігаєте свої позиції, гідність і самовладання.

Ваше ставлення до сексу - тепле і позитивне, з тягою до нововведень і експериментів. Якщо справа зайде надто далеко, воно може зробити вас ненадійним і нестійким, а ваша щирість і ваші цілі будуть викликати сумніви і підозри людей. Часом вашого партнера по шлюбу можуть пригнічувати ревнощі і погані передчуття.

Астрологічна характеристика знака зодіаку Терези

Правляча планета Терезів: Венера.

Знак судді, посланника.

Характер володаря знаку Терези: дипломатичний, чарівний, веселий і життєрадісний, урівноважений, кілька нерішучий, неупереджений і справедливий, непостійний, насторожений і спритний.

Позитивні якості Терезів: витонченість і витонченість, справедливість і врівноваженість, дипломатичність, чарівність, пильність і розум.

Негативні якості Терезів: безпечність і безтурботність, часом - лінь, нерішучість, егоїзм і мінливість, байдужість, нещирість і схильність до коливань.

Ваша особистість Ваги

Ваш знак - сьомий знак Зодіаку, що символізує одночасно шлюб і війну - воістину дивне поєднання! Ваша агресивність проявляється більш на інтелектуальному плані або ж в областях міжнародних відносин, суспільного добробуту і управління державою. Шлюб задовольняє притаманну вам потреба в гармонії.

Ви розумні і відрізняєтеся надзвичайно привабливими манерами, причому ваш блиск - не просто видимість: вам необхідна взаємодія, прямі контакти з людьми, це дозволяє вам проявити себе. У той же час властива "ваг" любов до рівноваги і гармонії як правило породжує в вас велику неупередженість. Між іншим, в цьому причина, по якій представникам вашого знака часто не вдається сформувати близьких і тривалих взаємин. Пройшовши певний етап в своїй дружній прихильності, ви також прагнете віддалитися. Ви непоганий, хоча не обов'язково ідеальний друг.

Як зазначалося раніше, основну частку вашої уваги привертає взаємодія з людьми - адже ви здатні до непересічної тактовності, переконливості і дипломатичності. Ви виявляєте чималу тверезість і егоїстичність, необхідні для укладення успішних угод. Часом вам важко сказати тверде "ні". Ви повинні приборкувати вашу схильність до непостійності, вчитися бути більш визначеним і наполегливим - в іншому випадку ви можете опинитися в нелегкій ситуації. Вам може бракувати, також, сил боротися поодинці, нехтуючи в важких ситуаціях суспільством інших людей.

Вам може бути важко знайти свою нішу в діловому світі. Існує дуже багато речей, які ви б хотіли робити, і можете робити добре. Однак в основному ви вважаєте за краще працювати з людьми, а не поодинці. Також ви не схильні до занадто наполегливій роботі. Багато астрологи вже досить сказали про добродушного і веселому характері "ваг".

Ви любите похвалу, визнання, лестощі, підтримуєте прекрасні стосунки з протилежною статтю. Ви насолоджуєтеся схваленням людей і в таких ситуаціях робите найкраще, на що здатні. Зауважимо, що це робить вас надмірно довірливим, а іноді - податливим на лестощі.

"Терези" як один

Нерідко ви тримаєтеся досить відсторонення, хоча ви не байдужі. Ви блискучі в компанії, можете бути непоганим другом, але не любите зайвих зобов'язань, що накладаються дружбою. Ваші поради завжди сумлінні, зважені і нерідко корисні, навіть якщо і висловлені в безпристрасно манері. Ви володієте тонкістю і витонченістю і прекрасно згладжуєте всі протиріччя людських взаємин.

"Терези" як батько

Ви добрі, великодушні і легко піддаєтеся впливу. Ваше ставлення до дітей - м'яке, і ті можуть спробувати отримати вигоду з вашої "слабкості" до них. Вам не слід дозволяти дітям "сідати вам на голову" - це може погіршити їх характер. Однак вам притаманні свого роду наполегливість і бойовий дух (особливо при обмеженні прав - ваших або ваших дітей), а також любов до чесної гри.

"Терези" як мати

Мати "ваги" може по праву претендувати на приз за ввічливість по відношенню з своїм дітям. Вона піде на будь-які зусилля і жертви, щоб дати їм все найкраще, однак вимагає від них найвищих стандартів поведінки, часом використовуючи навіть загрози для поліпшення дисципліни. У більшості випадків вона більше свариться, ніж дійсно сердиться. У своєму будинку вона намагається підтримати дружні, гармонійні взаємини.

Погляд на декади

Якщо ви народилися між 24 вересня і 3 жовтня (перша декада), то ваша планета - Венера; краса і гармонія для вас - понад усе. Ви міротворен (par excellence), все, що вам потрібно - це любов. Ви обожнюєте справляти враження на людей, і за умови сприятливого оточення здатні на надзвичайні успіхи в роботі.

Якщо день вашого народження припав на період між 4 і 13 жовтня (друга декада), то вашими правителями є планети Сатурн і Уран, що робить вас малопередбачувані, але сильної і повної магнетизму особистістю. Ви великий поборник нових порядків, володар чудових сил і здібностей; ваша інтуїція здатна забрати вас дуже далеко.

Якщо ваше народження відбулося між 14 і 23 жовтня (третя декада), то ваша правляча планета - Меркурій, що дає вам незвичайну енергію і силу переконання. Відзначимо особливі здібності до письменницької праці, а також вчителювання, журналістиці, підприємництву, видавничої діяльності. Корисна порада: вчіться більшої акуратності і наполегливості.

Про людей подвійний природи - для народжених в дні зміни знаків

Якщо ви народилися між 21 і 24 вересня, ви народилися в момент переходу Діва / Ваги.

Ваш коло - діти і тварини. Так, існує певне протиріччя, розгалуження в вашому характері, поведінці, манері мислення. Ви бажали б подобатися і чинити тиск, лестити і критикувати в один і той же час. Це не завжди можливо і, отже, у вас можуть виникнути проблеми. В даному випадку дуже нерідкі гарна зовнішність, чарівність і зарозумілість, гармонія і грубість, що йдуть рука об руку один з одним; рідше зустрічаються здатності судити або оцінювати, бути письменником і критиком, юристом або суддею, дипломатом або танцюристом, психологом і новелістом, артистом і бухгалтером. Щасливими для вас квітами повинні бути синій, помаранчевий і жовтий.

Турбота про здоров'я може зажадати особливої ​​уваги до спини і шлунку. Слабкі місця організму - нирки, мочевиводяших тракт, товста кишка, кишечник, сонячне сплетіння, статеві органи, ступні; можлива висип.

Найважливіші роки: 5-6, 14-15, 23-24, 32-33, 41- 42, 50-51, 59-60. 68-69, 77-78, 86-87. Настійно необхідна фізична активність.

Якщо ви народилися в період 22-25 жовтня, то дата вашого народження припала на момент переходу Ваги / Скорпіон.

Витонченість і незручність, любов і ненависть злиті тут як в дивному тиглі: стародавні астрологи і алхіміки, що є загальні риси, червоною ниткою проходять через знаки Діви, Терезів і Скорпіона, і це недвозначно позначається на людях, які народилися на кордонах трьох цих знаків. Ця загальна нитка - цікавість і дослідницький талант. Все психічне та духовне невідворотно тягнуть вас.

Ваші захоплення будуть сильними і палкими. До вас повинен природним чином прийти прекрасний смак в областях книг, одягу, їжі, мистецтв, етикету, дизайну. З числа людей, подібних вам, виходять хороші лікарі, юристи, детективи, інспектора, санітари, страхові агенти, гірники, мисливці за скарбами, власники готелів, хіміки і аптекарі, хірурги, актори і художники, вчені-дослідники і фізики-ядерники, генетики , психіатри, навіть гуру. Ваші кольори - синій, червоний, яскраво-червоний, малиновий, пурпуровий.

У вашому випадку також слід звернути особливу увагу на статеві органи, кишечник, спину, сечовий тракт, проблеми дихання, пазухи носа, захворювання ніг (наприклад, вивих щиколотки або коліна, періодично дає про себе знати) - або ж, можливо, доведеться зіткнутися з наслідками вашої ж недбалості.

Народженим в ці дні приписують і дещицю хитрості, а також - щирість. Часто вони виявляються змушені прикидатися тим, ким не є - і в цьому перш за все - вина привхідних обставин (тут автор судить зовсім неупереджено: сам він народився не в дні зміни знаків). Іншими словами, сама доля спонукає їх грати якусь роль на сцені життя. Вони змушені підкорятися їй, і в потаємних глибинах свого серця вони розуміють це.

Наступні роки послужать ключем основних випадків і подій: 5, 6, 9, 23, 24, 32, 33, 36, 41, 42, 45, 50, 51, 54, 59, 60, 63, 68, 69, 72, 77 , 78, 81, 86, 87, 96.

Знайте, що для вас вдало:

- Щасливе число для Терезів: 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60 і т.д. (Серії шісток).

- Щасливий колір Терезів: синій і зелений (світлі повітряні тони).

- Щасливий день Терезів: п'ятниця.

- Щасливі квіти й трави Терезів: маргаритки, орхідеї, мак, троянда, плющ.

Оцінка 3.9 учасників: 14

Автор статті: Ірина Воронцова

Рада Вас бачити на нашому сайті. Я працюю астрологом вже 14 років і рада поділитися накопиченими знаннями і матеріалами. Даний ресурс був створений з метою об'єднати інформацію з усіх куточків інтернету в одному місці для економії часу наших читачів і структурування інформації. З усіх питань і пропозицій про роботу сайту, пишіть в контактну форму. Протягом 3 робочих днів, вам обов'язково дадуть відповідь.

Про мене Зворотній зв'язок

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com