рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Козеріг - десятий знак зодіаку: Сонце в стихії землі, планета управитель Сатурн і Уран, господар десятого будинку гороскопу / ВГороскопе

  1. Козеріг - Сатурн - Десятий будинок
  2. символи Козерога
  3. Образ стихійної енергії Козерога
  4. Камінь-талісман Козерога
  5. Сумісність Козерога з іншими знаками зодіаку
  6. Планети в знаку зодіаку Козерога
  7. Асцендент в Козерозі (висхідний знак)
  8. Планета-покровитель Сатурн
  9. Ключові слова:
  10. Прояв Сатурна в гороскопі
  11. Десятий - X будинок
  12. Синтетичний знак Козеріг
  13. Алегорія для Козерога
  1. Головна
  2. Астрологія
  3. Козеріг
  4. Розповісти друзям

    Козеріг - Сатурн - Десятий будинок

    Козеріг - Capricorn. 22 грудня - 20 січня. десятий знак зодіаку . Його символ - голова і передня частина тулуба козла, а задня частина риб'яча. Міфологічно цей символ втілює уявлення про тритонах, дельфінів, "морських козлах". Все це символізує крайності висот і глибин; Космічний порядок, справедливість, поєднання індивідуального і загальнолюдського.

    символи Козерога

    Енергія інь. Час і ієрархія, структура Всесвіту.

    Ключ до Козерога: в допомоги здійсненні його цілей і планів.

    Девіз Козерога: «Я використовую».

    Образ стихійної енергії Козерога

    Скала, тверді і глибини, камінь і кристал.

    Камінь-талісман Козерога

    Гірський кришталь, синій аквамарин, гагат чорний, сапфір чорного або темного синього кольору, онікс.

    У подарунок Козерогу піднесіть камені і будь-які речі темно - синього і чорного, сніжно-білого кольору. Чорно-біла, класичний одяг.

    Сумісність Козерога з іншими знаками зодіаку

    Сумісність чоловіків і жінок сонячного знака Козеріг з іншими знаками зодіаку можна розглядати лише для додаткової деталізації відносин. Сумісність знаків зодіаку не грає важливої ​​ролі ні в любові, ні в дружбі, ні в роботі. Набагато важливіше значення в оцінці відносин для будь-яких знаків зодіаку має сумісність за датою народження .

    Козероги - це честолюбні, спрямовані, стійкі, витривалі і наполегливі люди в досягненні своєї мети. Здатні до великої концентрації свідомості, можуть робити довготривалу монотонну роботу, якщо відчувають позитивний результат від неї. У таких людей винятковий талант вписуватися в ієрархію, до обраним колам, користуватися соціальними благами.

    Для них весь світ - це ієрархія, де кожен повинен точно знати своє місце і виконувати свої обов'язки відповідно до законів і правил. Але ці люди не рішучі. Роблять тільки те, що добре вміють і що вписується в їх звички. Вони чітко ставлять межі у відносинах з іншими людьми. Лестощами їх не купиш. Це формалісти і педанти. У житті вони холодні і їм не потрібні душевні прихильності. Але, якщо намацати слабкі точки, то таку людину можна прив'язати до себе і він потребуватиме контакті.

    Переваги в характері - законослухняність і консервативність. Вони люблять все організовувати, не виносять непередбачуваності, різких змін, порушень правил. Для таких людей дуже важливо минуле - досвід свій та інших, навіть з авторитетних книг.

    Характерні самовідданість, здатність до подолання труднощів і до героїчній праці. Виражено завзятість і честолюбство, практичність, планування свого життя на довгі роки вперед, чітка пам'ять і ясність розуму, а також почуття обов'язку, відповідальність і чесність в роботі.

    Негативні риси при сильному пошкодженні Сонця проявляються в нездатності до прийняття рішень, в необгрунтованих страхах і побоюваннях. Характерний внутрішній песимізм і депресія (але на людях тримаються). Також можлива надмірна суворість, авторитарність, владність, зарозумілість, скнарість, гординя і підступність задумів, завищені запити, претензії на привілеї. Своєю поведінкою в групах вносять смуток і гальмування, сухість і холод, шукають жертву і використовують в своїх корисливих особистих цілях.

    Слабка сторона (вразливість) - почуття пригніченості життям, схильність до ниття, загострене реагування на критику, надмірна обережність і нерішучість.

    Планети в знаку зодіаку Козерога

    У вашій натальной карті можуть бути нижче перераховані планети: Місяць у Козерозі, Меркурій в Козерозі, Венера в Козерозі, Марс у Козерозі, Юпітер в Козерозі, Сатурн у Козерозі, Уран в Козерозі, Нептун в Козерозі, Плутон у Козерозі.

    Асцендент в Козерозі (висхідний знак)

    Інші бачать в Вас людини зрілого, серйозного, спокійного, розважливого і емоційно відстороненого. Вам не подобається слізлива сентиментальність, і Ви не будете виставляти напоказ свої почуття, особливо позитивні. Ви любите завжди виглядати урівноваженим, тримати себе в руках і ненавидите прояви слабкості, вразливості. Ви поважаєте традиції, то, що витримало перевірку часом, і відчуваєте, що можна багато чому навчитися у історії та у старших, більш досвідчених людей. Часто в житті Вами керує мудрий вчитель або батько.

    Планета-покровитель Сатурн

    Планета-покровитель Сатурн

    У фізичному світі Сатурну відповідає - структурність, обмеження і терпіння.

    • Управитель дня тижня - субота
    • Числа 3 і дають в сумі 3. Наприклад, 3,12,30,111,300 ...
    • Речовини - незаряджений нейтрон, алмаз, графіт, цинк свинець, кам'яне вугілля, деревина, штучна шкіра, скло.
    • Взаємодія і комбінації предметів - обмеження і підтримка стійкої форми, надійність і стабільність, гальмування і уповільнення

    Ключові слова:

    Дисципліна, дотримання правил, законів, вища честолюбство. Політика і соціальна економіка, все, що пов'язано з гірничою справою і великим виробництвом.

    Держустанови і служби, Держстрах, управлінський апарат влади, політекономія.

    Будівельні і архітектурні підприємства, точні науки.

    Вимірювальна техніка.

    Бізнес, пов'язаний з землею і будівництвом нерухомості, купівля-продаж землі, шкірна промисловість, вартовий і кришталевий бізнес.

    Важка фізична праця, непрестижна робота, сільське господарство.

    Прояв Сатурна в гороскопі

    Соціальна планета Сатурн - концентрація і розум.

    Функція Сатурна - обмеження, підтримка стійкої форми.

    Якості Сатурна - стійкість, міцність, надійність, потреба визнання, орієнтація на соціальне становище.

    Знаходження Сатурна в знаку Зодіаку показує, як людина бере на себе відповідальність і проявляє зрілість, дисципліну. Як людина прагне до задоволення свого честолюбства і намагається зарекомендувати себе в очах світу.

    Сатурна в будинках гороскопу - показує ті сфери діяльності, де у людини складнощі, труднощі, обмеження. Людина буде прагнути до стійкого положення саме з цього дому. Людина буде брати на себе відповідальність і розвивати почуття обов'язку в сферах цього будинку.

    Аспекти Сатурна з Сатурном, Сонцем, Місяцем, Меркурієм, Венерою, Марсом, Юпітером, Ураном, Нептуном, Плутоном, Раху, Ліліт.

    Десятий - X будинок

    MC - Середина неба. полудень

    Планети в Десятому будинку

    В особистому Гороскопі можуть бути планети в Деcятом будинку: Плутон, Нептун, Уран, Сатурн, Юпітер, Марс, Венера, Меркурій, Місяць, Сонце, Чорний Місяць .

    Десятий будинок тотожний знаку Козерога і планеті Сатурн.

    Десятий будинок в гороскопі Доля. Матеріальна і соціальна діяльність людини. Професія. Репутація в суспільстві, максимальне досягнення цілей, професійні переваги. Можлива популярність, зовнішній успіх або неуспіх. Прихильність правителів до людини. Можливість допомоги величезної кількості людей.

    Прагнення до завоювання авторитету, поваги, пошани і нагород, до професійного росту, до заступництва з боку начальства, старших за віком або положенню.

    Десятий будинок символізує професійну репутацію, кар'єру, соціальний успіх, керівні пости. Все, що стосується державних підприємств, реєстрації фірм, засновництва.

    Несприятливий 10 будинок: Проблема з дисципліною і увагою, умінням ставити практичні цілі і завдання, думка про те що ієрархія над людьми принесе успіх і сходження по кар'єрних сходах. Невміння підкорятися, керувати своїм внутрішнім стрижнем, гармонійно розуміти істинне призначення в соціальному світі. Честолюбство, гординя, диктаторство - ходьба по головах, може принести після стрімкого злету 100% падіння, після якого буде складно оговтається протягом багатьох років. Невдача в професійній сфері, немає стійких поглядів на світ, куди йти і що в ньому робити, як стати корисним через потребу в соціалізації.

    У матеріалі використовувалася концепція СПбАА.

    Синтетичний знак Козеріг

    Уже в ранньому віці стаєте людиною, навченим досвідом, навіть кілька цинічним. Ви прагматичні, проникливі, відмінний стратег, ретельно планує свої дії для досягнення максимальної ефективності та найкращого результату. Ви готові довго і наполегливо працювати для досягнення бажаного, хоча це і дається Вам нелегко. Ви не чекаєте, що хтось подбає про Вас, і іноді відкидаєте допомогу з боку або просто не шукайте її. Ви часто дуже честолюбні, але не виставляєте це напоказ, уникаєте всього яскравого, кидається в очі. Ви дуже відповідальні, надзвичайно стурбовані своїми обов'язками по відношенню до інших людей. Вам не подобається слізлива сентиментальність, і Ви не будете виставляти напоказ свої почуття. Витрачаєте гроші на якісні речі, які будуть служити довго, які можна вважати вигідним розташуванням капіталу, а не на легковажні розваги.
    Ваші недоліки: Ви можете бути людиною досить скупим, швидше за збираєте і бережете свої гроші і ресурси, не тринькати і не витрачаєте їх на задоволення.

    Алегорія для Козерога

    І був ранок, коли Бог встав перед своїми дванадцятьма дітьми і в кожного з них вклав насіння людського життя. Один за іншим кожна дитина виступав вперед, щоб отримати свій призначений дар

    «Від тебе, Козеріг, я прошу праці в поті чола, щоб ти міг навчити людей працювати. Твоя завдання не проста, тому що ти будеш відчувати всі зусилля людини на своїх плечах: але заради ярма твого тягаря я вкладаю Відповідальність людини в твої руки ».

    І Козеріг відступив назад на своє місце.

    Мартін Шульман з книги «Кармічні астрологія».

    Ключові слова в гороскопі для Козерога - Сатурну - Десятого будинку:

    Цілеспрямованість, кар'єра, влада, визнання заслуг, шана, вручення нагород, соціальне зростання, повага, політик, чиновник, начальник, роботодавець, керівник, засновник. Королівська комбінація в гороскопі.

    Розповісти друзям

    також читайте транзити
    транзити | Астрологія: транзити планет - поточний стан планет і інших об'єктів в гороскопі. Астрологічний прогноз по Юпітер в Овні
    Юпітер в Овні | Астрологія - планети в знаку: Юпітер в знаку приклад гороскопу
    Приклад аналізу Особистого гороскопу (комп'ютерний). Вплив асцендента (ASC) і дванадцяти сфер в гороскопі. Знаків зодіаку і планет в будинках гороскопу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com