рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Настрій на омолодження жінки

Дорогі мої, читачки

Дорогі мої, читачки! Хочу Вам запропонувати прослухати настрій на омолодження жінки. даний настрій створений і записаний мною на основі настроїв Г. Ситіна. Додані музика і відеоряд полегшують візуалізацію.

Російський вчений Георгій Миколайович Ситін створив більше двадцяти тисяч словесних настроїв, які перевірялися фахівцями МОЗ і показали свою ефективність.
Ситін і сам вилікувався своїми настроями. Під час Великої Вітчизняної війни він отримав дев'ять поранень і повернувся в мирне життя інвалідом першої групи. свій метод він відпрацьовував на собі, і в 1957 році був визнаний придатним до військової служби! Медики визнають, що в багатьох випадках методика Ситіна просто незамінна.

Факти з біографії

Холодним грудневого ранку 1943 рядовий Ситін разом зі своїм взводом піднявся в атаку. Одночасно спереду і ззаду розірвалися два снаряди, вибуховою хвилею солдата відкинуло на 20 метрів: від страшного удару об землю у нього виявився пошкоджений хребет, відбулося затиснення спинного мозку, відкрилася виразка 12-палої кишки ... Вирок лікарів був невтішним: довго не протягне. Через сім місяців безуспішного лікування інваліда 1-ї групи Ситіна виписали зі шпиталю, вручивши на дорогу стерилізатор, шприц і 149 ампул знеболюючого ...

Що залишалося двадцятирічному хлопчині? Доживати своє життя калікою? Він не міг, не хотів з цим змиритися. Але хто допоможе? Медицина розписалася в повному безсиллі. Залишалося сподіватися на диво. І раптом в одну з болісних безсонних ночей в пам'яті Ситіна спливла прочитана ще до війни тоненька брошурка академіка К. М. Корнілова. Видатний психолог стверджував, що за допомогою самовиховання, загартовування волі людина може здійснювати буквально чудеса.

І почалася виснажлива боротьба залізної волі і безпорадного організму. «У мене сильна, стійка пам'ять. У мене просто-таки приголомшлива пам'ять, - тисячу, десятки тисяч разів повторював сам себе Георгій Миколайович Ситін. - Все хвороби назавжди йдуть з мого тіла. Все моє тіло повністю оновлюється. Я народжуюся прекрасним і здоровим ... У мене нічого, нічогісінько не болить », - знову тисячі разів повторював він. І чим більше Ситін знаходив переконливих слів, чим ретельніше очищав текст від непотрібної лушпиння, тим рідше давали знати про себе рани. Потім вони і зовсім перестали хворіти. А в 1957 році військово-медична комісія Москви визнала інваліда 1-ї групи Ситіна придатним до стройової служби без обмежень.

20 років тому у нього з'явилися перші ознаки лисини, 10 років тому залишки волосся були білими, як сніг, зараз же розкішна шевелюра з кожним днем ​​стає все темніше і темніше - відновлюється колір волосся, який був в молодості.

Легше засвоювати настрій, якщо прослуховувати його в звукозапису. Незалежно від того, знає людина текст напам'ять чи ні, настрій засвоюється тільки в процесі його прослуховування або промовляння. Засвоювати настрій потрібно до тих пір, поки ваш стан не прийде в повну відповідність з вмістом настрою.

При засвоєнні настрою докладайте зусиль до запам'ятовування тексту. Це підвищує ефективність засвоєння. Ті фрагменти, які вам більше подобаються і мають особливе значення, корисно прослуховувати або промовляти по пам'яті більше число раз.

© 2012, студія Гермес . Всі права захищені.

Схожі статті

Що залишалося двадцятирічному хлопчині?
Доживати своє життя калікою?
Але хто допоможе?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com