рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Школяр "заборонив" п'яним сідати за кермо

Школяр винайшов "блокіратор" для п'яних водіїв. фото nn-files.ru

Винахід учня одинадцятого класу житомирського колегіуму Вадима Химича на Всеукраїнській виставці молодіжних інновацій було відзначено столичними науковцями. Школяр винайшов "блокіратор" який дозволить п'яному водієві сісти за кермо. Алкотестер, який реагує на запах спиртного, кріпиться до замка запалювання.

- Перш ніж завести автомобіль, потрібно дути в спеціальний мундштук, - пояснює Вадим. - Якщо водій випив чарку горілки, то датчик, який вимірює вміст спиртного в диханні людини, зафіксує перевищення алкоголю і машина не заведеться.

Датчик, який розміром в сірникову коробку, можна налаштовувати на певну кількість алкоголю. У нас, наприклад, дозволено 0,2 проміле.

Юний винахідник запевняє, що його прилад коштує всього лише 400 гривень. А якщо його запустити масово в виробництво, то обійдеться в два рази дешевше.

співробітників ДАІ винахід зацікавило, проте вони радять школяреві вдосконалити свій прилад.

- Наприклад, за кермо може сісти твереза ​​людина, яка подує, а потім пересяде п'яний водій і спокійно собі поїде, - каже заступник начальника УДАІ в Житомирській області Ростислав Андрощук. - А якщо знадобитися машину десятки разів завести в день, наприклад, таксистам. Далеко не кожен водій погодитися постійно дути в трубку. Ось якби прилад міг автоматично відчути запах спиртного ...

Юний винахідник пообіцяв, що удосконалить свій прилад і незабаром віддасть його на випробування.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: факти

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com