рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Звіт 30 вересня 2011 Scorpions в Донецьку

03.10.2011

В останній день вересня - 30 вересня - в Донецьку пройшов концерт групи "Scorpions" в РСК «Олімпійський». Концерт легендарних «Скорпіонс» пройшов в Донецьку в рамках прощального турне групи під назвою «Get your sting and Blackout». Прощальне турне групи "Scorpions" стартувало ще навесні минулого року. Гастрольні тури "Scorpions" триватимуть цілих 3 роки, адже в планах групи "Scorpions" відвідати 5 континентів.

Подивитися на знаменитих музикантів на РСК «Олімпійський» прийшли і старі й малі, за різними джерелами, 10 - 11 тисяч чоловік.
Концерт групи "Scorpions" в Донецьку - неймовірна подія в житті міста, яке доставило задоволення тисячам шанувальників легендарних Скорпіонів.
Музиканти групи "Scorpions" перед початком концерту в Донецьку приділили достатньо уваги своїм фанатам, роздаючи автографи і приймаючи подарунки та сувеніри. Легенди світового року "Scorpions" не залишили байдужих нікого.
Перед виступом "Scorpions" на концерті в Донецьку виступив Кузьма Скрябін, який розігрівав публіку своїми композиціями «Ті менi не даєш» і піснею про маршрутку.
Після виступу Кузьми глядачі годину спостерігали за тим, як готувалася сцена для виступу легендарних "Scorpions", адже в Донецьк «Скорпіонс» привезли з собою понад сорок тонн апаратури і техніки. Зате таке очікування було приємним, адже після всіх глядачів ожили аж дві години концерту "Scorpions", який закінчився піснями на «Біс».

Музиканти подарували глядачам двогодинне шоу і старі добрі хіти, які добре відомі багатьом меломанам з пострадянських країн. Такі пісні, як «Wind of Change», «Still Loving You», «Big City Nights», «Rock You Like Hurricane» не залишають байдужим вже не одне покоління слухачів. А ветерани року, які як і раніше повні енергії, зарядили своїх фанатів масою позитивних емоцій.
На концерт приїхали люди з різних регіонів України, з Росії (зокрема, з Казані і Сибіру), Білорусії, Польщі. Чехії та навіть було 5 чоловік, які прилетіли з Канади.
Як було написано на плакаті у одного з фанатів групи "Scorpions" в Донецьку - "Заради такої події варто жити!".

Сет-лист виступу:

  1. Sting In The Tail
  2. Make It Real
  3. Bad Boys Running Wild
  4. The Zoo
  5. Coast To Coast
  6. Loving You Sunday Morning
  7. Living For Tomorrow
  8. The Best Is Yet To Come
  9. Send Me An Angel
  10. Holiday
  11. Raised on Rock
  12. Tease Me Please Me
  13. Dynamite
  14. Kottak Attack
  15. Blackout
  16. Six String Sting
  17. Big City Nights


Encore:
18. Still Loving You
19. Wind Of Change
20. Rock You Like A Hurricane

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com