рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

  1. 30 марта, пятница
  2. 31 березня, субота
  3. 1 квітня, неділя

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

Ще б пак недавно з миколаївської погодою жарт про білу спину, не була б жартом (сніг). Але ось з приходом квітня погода почала радувати теплом, промінчики сонця рятують землю від калюж і бруду, а попереду світлі і радісні вихідні від Podrobnosti.mk.ua.

30 марта, пятница

Фантастикою, екшеном в ці вихідні залучають кінотеатри Миколаєва: віртуальний світ, гра «Першому гравцеві приготуватися», мультфільм «Дикі предки», «Легенда Карпат», «Тихоокеанський рубіж 2 / Тихоокеанський рубіж: Повстання», «Кролик Пітер», «Розкрадачка гробниць : Лара Крофт »,« Шерлок Гномс »і« Викрадена принцеса: Руслан і Людмила »на екранах з 30 по 1.

Миколаївський академічний художній російський драматичний театр запрошує насолодитися комедією «Дванадцята ніч» (19:00), Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії чекає на спектаклях «Україна - ти пісня солов'їна» (18:00) та «Останній ацтек» (18: 00).

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

Яка вона тепер сучасна казкова країна? У кожній казці є частка сучасних тенденцій, які ховаються за вигаданими героями і нереальними місцями дії. І о 14:00 всім бажаючим відкриє свій світ письменниця Ангеліна Кріхелі. У Миколаївській обласній дитячій бібліотеці (вул. Спаська, 66) відбудеться презентація її аудіо-книги «Королівство діабет».

Перше українське гумор-шоу в Миколаєві. Відомі Вар'яти разом з Сергієм Притулою заглянуть в Обласний палац культури, щоб 19:00 з новою програмою підняти настрій кожному.

Конкурс кіноремейк Шведінг вітає всіх творчих особистостей, любителів знімати або хоча б раз тримали камеру в руках. Заглянути наперед - фільми про майбутнє, ось яка тема чекає кожну команду. Початок конкурсу буде о 19:00 в Міське кафе Felicita (готель "Континент" на вул. Соборній), а насолодиться результатами праць можна буде вже 1 квітня в 18:00 у торговому центрі «Кіт».

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

Бар Мертвий Кролик (вул. Адмірала Макарова, 60) о 20:00 запускає кращі хіти Руки в Брюки 50's rock-n-roll party. За свої 11 років творчої роботи вони випустили 5 альбомів і цей вечір стане хорошою можливістю повеселитися і потанцювати під рокабіллі, блюз і рок-н-рол, як в знаменитому фільмі «Стиляги».

31 березня, субота

Суботньої бродвейській п'єсою Леонарда Герша «Ці вільні метелики» о 17:00 порадує Миколаївський академічний художній російський драматичний театр. Комедією «Се ля ві» (17:00) та рок-оперою «Біла ворона» (17:00) розбавить цей день Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії.

На концерт камерного оркестру Ars Nova "Сем слів Спасителя на хресті» запрошуються всі бажаючі. Чарівна мелодія захопить за собою о 14:00 в Палаці культури будівельників (вул. Спаський спуск, 13).

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

Гаряча друга гра плей-офф МБК «Миколаїв» - «Будівельник» відбудеться в спортивному комплексі «Надія» о 16:00. Матч обіцяє бути захоплюючим.
З концертною програмою в Миколаїв також завітав Лісапетній батальйон. Новий альбом і все хіти прозвучать цього вечора о 19:00 зі сцени концерт-холу «Юність».

О 17:00 в Центральній міській бібліотеці ім. Кропивницького до всесвітнього Дня Дурня пройде благодійний концерт «Білої ворони». Пожертви збираються на операцію дніпровському організатору бард-фестивалю Олегу Попенко.

Пожертви збираються на операцію дніпровському організатору бард-фестивалю Олегу Попенко

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

Перший Дискурсний клуб почнеться зі знайомства з голлівудським режисером Беном Мозесом. Захід пройде о 15:00 готелі «Металург» (пр-т Богоявленський, 319а) і на ньому буде показ «I am a Ukrainian» з подальшим обговоренням разом з громадською активісткою Юлією Марушевская, Олександром Пронкевич і самим режисером.

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

1 квітня, неділя

День жартівників Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії пропонує провести за рок-оперою «Біла ворона» (17:00).

Хочете розслабитися і не завантажувати голову перед черговою робочим тижнем? Спеціально для вас о 14:00 Музичній школі №1 (Лютеранська, 18 (Кірова)) пройде концерт медитативної музики. Тільки спокій, тільки релакс.

Посміятися від душі в неділю можна буде на комедійному виставі за п'єсою Олександра Марданя і Олександра Тарасуль «Собачий вальс» о 18:00 в Обласному палаці культури. Душетрепещущая історія з палати інтенсивної терапії, де панує бажання прибрати до рук статки одного багатого бізнесмена.

Веселе кавер-шоу «Ляпіс'98 і Ленінград веселий концерт» чекає всіх. На одній сцені концерт-холу «Юність» о 19:00 з великим оркестром зберуться Ляпіс'98, Ленінград, Бі-2, Мумий Тролль, Лепріконси, Жуки, Сектор Газа і Земфіра.

Жартівлива афіша в Миколаєві на 30 березня - 1 квітня

Наталія Савінова



Хочете розслабитися і не завантажувати голову перед черговою робочим тижнем?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com