рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняний манікюр з шелаком: фото та ідеї, дизайн манікюру

  1. ніжне омбре
  2. калейдоскоп
  3. розцвіло
  4. На хвилі
  5. Два в одному
  6. Райдужний френч
  7. сонячні квіти
  8. На кінчиках пальців
  9. соковитий глиттер
  10. У синьому кольорі
  11. На прозорому тлі
  12. акварель
  13. З посмішкою
  14. гусяча лапка
  15. пастельний марблінг

Шелак ні в чому не поступається звичайним лакам в процесі створення нейл-арту. Навпаки, це - можливість зберегти дизайн на нігтях якомога довше! Які ідеї можна втілити в манікюрі з шелаком навесні?

ніжне омбре

Весняним можна зробити будь-який варіант манікюру. Досить правильно підібрати кольори! Наприклад, якщо мова йде про нейл-арте з ефектом омбре , Беріть пастельний шелак і приступайте до створення м'яких, ніжних переходів з одного кольору в інший.

Наприклад, якщо мова йде про нейл-арте з ефектом   омбре   , Беріть пастельний шелак і приступайте до створення м'яких, ніжних переходів з одного кольору в інший

© karengnails

калейдоскоп

Чи не можете визначитися з кольором свого весняного манікюру? Вибирайте відразу кілька. І малюйте ними, як художник - на полотні: широкими мазками. Це простий варіант нейл-арту, який можна виконати швидко навіть за допомогою шелаку.

Це простий варіант нейл-арту, який можна виконати швидко навіть за допомогою шелаку

© missladyfinger

розцвіло

У відмові від улюбленого чорного лаку навесні потреби немає. Все, що потрібно, - прикрасити похмурий фон квітковим малюнком. Тим, кого не бентежать блискітки, можна доповнити дизайн стразами, як на фото, але обійтися можна і звичайним глітером.

Тим, кого не бентежать блискітки, можна доповнити дизайн стразами, як на фото, але обійтися можна і звичайним глітером

© jessicawashick

На хвилі

Вже на початку весни всі думки - тільки про літо? Значить, цей варіант дизайну точно підійде. Поверх двох шарів блакитного лаку потрібно нанести один шар синього і, поки він не висох, прикласти до поверхні нігтів шматочок зім'ятої харчової плівки. Залишиться лише посушити результат під лампою , Щоб нігті прикрасив ефект мерехтіння на воді.

Залишиться лише посушити результат під   лампою   , Щоб нігті прикрасив ефект мерехтіння на воді

© stephstonenails

Два в одному

Яскраве омбре в відтінках фуксії плюс місячний манікюр білого кольору - чому б не об'єднати їх? Два дизайну в одному і піднімають настрій, і радують око, і привертають увагу.

Два дизайну в одному і піднімають настрій, і радують око, і привертають увагу

© jessicawashick

Райдужний френч

Вдихнути весняний настрій в класичний френч зовсім нескладно. Для цього, по-перше, прикрасьте кінчики нігтів райдужними квітами, «перетікають» один в інший. По-друге, відмовтеся від строгих ліній - нехай відтінки «сповзають» вниз.

По-друге, відмовтеся від строгих ліній - нехай відтінки «сповзають» вниз

© strawbrie

сонячні квіти

В одному малюнку - і сонце з яскравими променями, і ніжні весняні квіти. Ними прикрашайте такий же ніжний за кольором пастельний фон, щоб вийшов легкий і життєрадісний варіант весняного манікюру.

Ними прикрашайте такий же ніжний за кольором пастельний фон, щоб вийшов легкий і життєрадісний варіант весняного манікюру

© kaitlinferland

На кінчиках пальців

Інша весняна інтерпретація френча - з рожевою основою і ніжно-блакитними смужками на кінцях. Додаткова «прошарок» з дрібним глітером зробить такий манікюр більш цікавим - з «іскоркою».

Додаткова «прошарок» з дрібним глітером зробить такий манікюр більш цікавим - з «іскоркою»

© kaitlinferland

соковитий глиттер

Манікюр з глітером роблять, як правило, з нагоди свята або ж, наприклад, для вечірки у вихідні. Як зробити його по-весняному свіжим і яскравим? Нехай в хід йдуть великі блискітки яскраво-рожевого відтінку (наносите їх спонжем) - на нігтях такої глиттер буде виглядати немов стигла малина.

Нехай в хід йдуть великі блискітки яскраво-рожевого відтінку (наносите їх спонжем) - на нігтях такої глиттер буде виглядати немов стигла малина

© jessicawashick

У синьому кольорі

Фантазій на квіткову тему може бути безліч. Ось ще одна з них - в виразною темно-синій гамі. З таким квітковим візерунком впорається будь-яка: бутони в цьому дизайні «зібрані» з точок, поставити які можна звичайною зубочисткою.

З таким квітковим візерунком впорається будь-яка: бутони в цьому дизайні «зібрані» з точок, поставити які можна звичайною зубочисткою

© missladyfinger

На прозорому тлі

Самий нейтральний з усіх варіантів манікюру створюють за допомогою прозорого шелаку. Але навіть ті, хто за максимальну природність в манікюрі, навесні не будуть проти такого нейл-арту - нейтральний фон з квітковими малюнками виглядає все-таки стримано і скромно.

Але навіть ті, хто за максимальну природність в манікюрі, навесні не будуть проти такого нейл-арту - нейтральний фон з   квітковими малюнками   виглядає все-таки стримано і скромно

© jessicawashick

акварель

Напівпрозорі акварельні розлучення на кінчиках нігтів - для тих, хто не хоче робити свій весняний манікюр яскравим акцентом в образі. Кілька «мазків» пензлем від шелаку і прозоре фінішне покриття зверху - ось і все, що потрібно для створення такого нейл-арту.

Кілька «мазків» пензлем від шелаку і прозоре фінішне покриття зверху - ось і все, що потрібно для створення такого нейл-арту

© chelseaqueen

З посмішкою

Цей усміхнений манікюр з жовтими смайликами - для любителів мінімалізму: нічим, крім прозорого фону, улюблені емодзі з клавіатури смартфона доповнювати не потрібно. Виконаний за допомогою шелаку, такий нейл-арт буде радувати не менш двох тижнів.

Виконаний за допомогою шелаку, такий нейл-арт буде радувати не менш двох тижнів

© mpnails

гусяча лапка

Ще одна ідея, як наповнити класику весняним настроєм: використовуючи яскраві кольори, прикрасити нігті візерунком або орнаментом - таким, як модна «гусяча лапка».

Ще одна ідея, як наповнити класику весняним настроєм: використовуючи яскраві кольори, прикрасити нігті візерунком або орнаментом - таким, як модна «гусяча лапка»

© chelseaqueen

пастельний марблінг

мармуровий візерунок на нігтях вже став варіантом дизайну на всі часи і випадки життя. Як зробити його весняним? По-перше, вибрати в якості фонового пастельний відтінок, по-друге, для створення «прожилок» використовувати контрастні кольори. Якщо додати ще трохи лаку з ефектом металік, вийде і зовсім твір мистецтва, а не нейл-арт.

Якщо додати ще трохи лаку з ефектом металік, вийде і зовсім твір мистецтва, а не нейл-арт

© chelseaqueen

Який з цих весняних ідей для манікюру ви б випробували? Напишіть коментар.

Які ідеї можна втілити в манікюрі з шелаком навесні?
Як зробити його по-весняному свіжим і яскравим?
Як зробити його весняним?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com