рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Трендовий весняний макіяж: ідеї для створення

  1. Що характерно для весняного макіяжу
  2. Особа
  3. очі
  4. Колірна гамма весняного макіяжу
  5. Модні тенденції в весняному макіяжі
  6. Модні кольори
  7. Тренди в весняному макіяжі очей
  8. Весняний макіяж губ
  9. Весняні колекції макіяжу
  10. Уроки весняного макіяжу
  11. Весняний макіяж в сливових тонах
  12. Макіяж в сірій гамі

На зміну зимових холодів незмінно приходить весна, боязко пробуджує перші фарби природи. Настає дуже вдалий час для оновлення свого образу. Сьогодні ми розповімо вам про весняний макіяж, його особливості та модні тенденції і дамо кілька покрокових уроків макіяжу.

Що характерно для весняного макіяжу

Весняний макіяж відрізняє від інших сезонних макіяж делікатність і легкість. Настає пора поступово прощатися з щільними текстурами тональних засобів, так необхідними в зимовому макіяжі. Ніжні, свіжі кольори, легкі текстури, ненав'язливі фарби - все це входить в наше життя з приходом весни.

Давайте розберемо більш детально, як створити ідеальний весняний макіяж.

Особа

Шкірі обличчя навесні варто приділяти велику увагу, втім, як і в будь-який інший час року. Авітаміноз, вітер і перепади температури можуть негативно відбитися на стані епідермісу. Наші рекомендації допоможуть вам підтримати шкіру обличчя в повному порядку:

  • не забувайте про денні зволожуючі креми легкої гелеобразной структури - вони швидко вбираються в шкіру, не залишаючи слідів, і підживлюють її вологою. Наносити їх потрібно хоча б за 20 хвилин до виходу на вулицю;
  • колір обличчя навесні - світлий з легким здоровим сяйвом. До бронзового відтінку шкіри, властивого річному макіяжу , Все-таки ще далеко. Тому тональні засоби і пудру підбирайте більш світлих відтінків, а базу під макіяж можна придбати зі світловідбиваючими частинками;
  • якщо дуже хочеться додати бронзер в весняний макіяж, то обмежтеся нанесенням його під вилиці і на бічні поверхні чола;
  • текстура тони повинна бути легка, ненав'язлива. Флюїди, збиті креми, ВВ і СС кошти - ось те, чим можна поповнити вашу косметичку навесні;
  • рум'яна холодних рожевих тонів відмінно поєднуються зі світлою шкірою, надаючи йому візуально більш молодим і привабливим. Поряд з сухими текстурами рум'ян можна користуватися і кремовими, які додадуть щічках легкий природний блиск;
  • пам'ятайте, що навесні важливо використовувати засоби, які володіють УФ-захистом. Сонце ще не так жарко світить, але все одно впливає на шкіру.

очі

  • весняний макіяж очей припускає використання напівпрозорих тонів тіней, більш яскраві і насичені варіанти прибережіть на вечірній вихід;
  • текстура може бути будь-який на ваш вибір - сухі компактні, кремові, рідкі;
  • мерехтливі і гліттерние тіні можна міксувати з матовими і сатиновими фінішами.

губи

Після зимових холодів ваші губи потребують ретельного догляду:

  • суперстійкі помади сушать ніжну шкіру губ, а помади з досить великими перламутровими частинками можуть її травмувати, тому обов'язково користуйтеся живильними бальзамами і масками для губ;
  • перш, ніж фарбувати губи помадою, покрийте їх зволожуючим бальзамом і залиште його вбиратися на 15 хвилин.

Колірна гамма весняного макіяжу

Поточні тенденції весняного макіяжу очей транслюють нам використання рожевих, лілових, ніжних фіолетових відтінків тіней. Доречним стане присутність кольору ніжної зелені, а також природних тонів, таких, як пісочний, перлинні, бежеві, світло-коричневі. Яскравим акцентом можуть послужити акуратні стрілки синього, зеленого, золотистого кольорів.

Що стосується губ, то навесні стилісти рекомендують віддати перевагу карамельним, ніжно-рожевим, квітковим відтінкам помад або блисків, особливо актуальний колір фуксії.

Якщо у вас виникають труднощі з використанням тієї чи іншої колірної гами в макіяжі, то ви можете скористатися деякими загальними правилами підбору відтінків, виходячи з кольору ваших очей і волосся:

  • макіяж для карих очей має на увазі застосування ніжно-рожевих, світло-коричневих, шоколадних, лавандових, сливових, оливкових тонів, відтінків шампанського;
  • вугільно-сірий, перловий, темно-синій, сіро-блакитний, світло-фіолетовий, темно-баклажановий тони будуть мати гарний вигляд у макіяжі для сірих очей ;
  • хорошим вибором в макіяжі для зелених очей стане застосування молочно-білих, болотних, темно-фіолетових, блакитних, синіх, бежевих кольорів тіней;
  • макіяж для блакитних очей грунтується на бронзових, рожевих, коричневих, блакитних, м'яких зелених, бірюзових тонах;
  • блондинкам в макіяжі варто дотримуватися таких відтінків, як золотистий, сріблястий, ліловий, ніжно-рожевий;
  • пурпурні, бронзові, коричневі, сірі, сині, теракотові тіні - кращий вибір в макіяжі для брюнеток;
  • власницям русявого волосся рекомендують наносити тіні бежевих, холодних рожевих, бузкових, блакитних тонів;
  • макіяж для шатенок включає в себе сірі, темно-зелені, мідні, бронзові тіні;
  • оливкові, охристі, мідні, мускатні кольори, відтінки кориці і стали будуть гармонійними в макіяжі для рудих.

Модні тенденції в весняному макіяжі

Світові подіуми диктують свої правила весняного макіяжу, переплітаючи старі і нові образи в химерні тренди.

Модні кольори

Колекція модних відтінків весни за версією експертів інституту Pantone зображена на фото і включає в себе соковиті відтінки лайма, небесно-блакитні, коричнево-червоні, рожево-лавандові тони, відтінки морської хвилі, пурпура, бузку, приглушені сірі, темні сині та теплі коричневі кольори
Колекція модних відтінків весни за версією експертів інституту Pantone зображена на фото і включає в себе соковиті відтінки лайма, небесно-блакитні, коричнево-червоні, рожево-лавандові тони, відтінки морської хвилі, пурпура, бузку, приглушені сірі, темні сині та теплі коричневі кольори . Їх можна брати за основу, створювати яскраві акценти, міксувати між собою, причому не тільки в макіяжі, але і в одязі!

Тренди в весняному макіяжі очей

Сяяти навесні може не тільки особа, але і повіки. Глянцеві тіні підійдуть як для денного макіяжу в поєднанні з прозорим блиском для губ, так і для вечірнього виходу разом з яскравою помадою.

Виділитися на вечірці допоможуть тіні-гліттер. Ними можна скромно акцентувати центр століття або створити образ у стилі гранж, завдавши їх на верхню і нижню повіку.

Нестаріючий смоки айс навесні можна виконувати рідкими тінями з ефектом металік.

Стрілки теж не здають своїх позицій. Ви можете вибрати їх на свій смак - тонкі, широкі, подвійні, кольорові, чорні, білі, «котячі», по нижньому століттю, до скронь. Не обмежуйте свою фантазію!

Лялькові вії, схожі на павучі лапки, знову в тренді. Густо фарбувати вії можна і на верхньому, і на нижньому столітті.

На противагу попередньої тенденції деякі експерти пропонують залишати вії не пофарбованими. Особливо це стосується світловолосих панянок.

Промальовування слизової верхнього і нижнього століття, модна цієї весни, займає небагато часу, і знадобиться для цього лише м'який чорний або коричневий олівець.

Весняний макіяж губ

Розмиті губи без чіткого контуру захопили модні презентації, так що недбалість у нанесенні помади тільки вітається.

Якщо у вас немає часу на макіяж очей, накрасьте губи яскравою помадою, а все інше залиште недоторканим - і ви не промахнетеся!

Бунтарським натурам припаде до смаку весняний макіяж губ в готичному виконанні. Темна матова помада від сливових до графітових тонів приверне до себе загальну увагу.

Весняні колекції макіяжу

Кожен сезон провідні косметичні марки представляють свої нові колекції макіяжу. Давайте подивимося, що приготували імениті бренди для нас цієї весни:

Rouge Coco Collection Spring 2018 від Chanel. Нова весняна колекція макіяжу від Chanel містить в собі Тінто для щічок і губ, помади, блиски для губ і лаки для нігтів.

Makeup Collection Spring 2018

від Clarins. Оскільки навесні особливе місце займає догляд за шкірою, виробники бренду ввели в свою нову лінійку кольорові бази-коректори під макіяж. Також в колекції є яскрава палетка тіней Palette 4 Couleurs у відтінку №07 Lovely Rose і бальзами для губ. Glow Addict Makeup Collection Spring 2018 від Dior. Весняна колекція макіяжу від Dior на перше місце ставить рожевий колір, тому лінійка вийшла неймовірно жіночною. У неї входять палетки тіней, хайлайтери, рум'яна, туш для брів, лайнер для очей, губні помади і лаки для нігтів. Родзинкою колекції став бальзам для губ Lip Glow , Що виявляється в залежності від pH шкіри.

Material Luxury Makeup Collection Spring 2018 від Pupa. Назва лінійки уособлює велич і розкіш, вона базується на пастельних відтінках. Тіні для повік, запечені рум'яна, помади і блиски для губ порадують шанувальників бренду Pupa в їх весняної колекції макіяжу.

Meteorites Glow With Love Makeup Collection Spring 2018

від Guerlain. Колекція від Guerlain має обмежений тираж і цікаві рішення. Крім метеоритної пудри і кольорових коректорів вона містить губні помади у формі серця KissKiss Lipstick .

Один з нових продуктів колекції - Meteorites Heart Shape - якраз використовує в своєму відео Олена Кригіна:

Spring Colour Collection 2018 French Temptation від Lancome. Колекція натхненна французькими солодощами. У неї входять палетка яскравих тіней, кремові рум'яна, кушон, тіні-стики, Тінт для губ і лаки для нігтів.

Couture Outlines Makeup Collection Spring 2018

від Givenchy. В обмежену колекцію увійшли палетка тіней, за допомогою якої можна створювати різнопланові варіанти весняного макіяжу, матирующий стик, кушон-хайлайтер, консилер-хайлайтер, водостійкий золотий олівець для очей Khol Couture Waterproof у відтінку №07 Light Gold, губна помада і блиски для губ.

Уроки весняного макіяжу

Як зробити весняний макіяж самостійно? Дуже просто! Досить скористатися наступними покроковими уроками, і у вас вийде гармонійний образ для весни.

Весняний макіяж в сливових тонах

Даний майстер-клас допоможе вам у створенні трендового весняного макіяжу, як на фото.
Даний майстер-клас допоможе вам у створенні трендового весняного макіяжу, як на фото

  1. Нанесіть свій уходовой крем і бальзам для губ, дайте вбратися.
  2. Скористайтеся праймером під макіяж.
  3. Вирівняйте тон шкіри тональним засобом легкої текстури, в проблемних місцях і під очима використовуйте консилер.
  4. Зафіксуйте тон прозорою пудрою або пудрою світлого відтінку.
  5. На повіки нанесіть базу під тіні.
  6. Оформіть брови будь-яким засобом для брів. Це може бути олівець, тіні, гель, туш.
  7. Трохи вище складочки верхньої повіки нанесіть молочні сатинові тіні і розтушуйте їх під брову.
  8. На рухливе віко і в центр нижньої повіки покладіть рожево-лілові тіні.
  9. Сливовим відтінком тіней підкресліть зовнішній куточок верхнього і нижнього століття і розтушуйте його на складку століття до його середини і трохи до скроні.
  10. Виділіть внутрішній куточок молочними сатиновими тінями.
  11. Прокрасьте вії тушшю в кілька шарів, приділяючи особливу увагу прикореневій зоні.
  12. Хайлайтер виділіть вилиці, спинку носа і галочку над верхньою губою.
  13. Холодними рожевими рум'янами торкніться яблучок щік.
  14. Залежно від того, наскільки яскравим ви хочете бачити свій макіяж, покрийте губи покрийте ягідно-рожевої або сливової помадою або блиском для губ в карамельному кольорі.

Цей чудовий образ може бути взятий за основу для вашого шикарного макіяжу на 8 березня .

Макіяж в сірій гамі

Пропонуємо вам ще одне покрокове керівництво для тих, хто любить більш спокійні тони в макіяжі.
Пропонуємо вам ще одне покрокове керівництво для тих, хто любить більш спокійні тони в макіяжі

  1. Повторіть 6 перших кроків з попереднього уроку.
  2. Розподіліть по всьому рухомому століття і під нижніми віями пастельно-сірі тіні з ефектом металік.
  3. Під брову нанесіть блідо-рожевий тон.
  4. Зовнішній куточок ока виділіть темно-сірими тінями і ретельно їх розтушуйте.
  5. Вбиває рухами нанесіть в центр вінка сріблясті тіні.
  6. Нижні і верхні вії фарбуйте чорною тушшю.
  7. Рум'яна свіжого рожевого відтінку нанесіть на яблучка щік.
  8. Губи підкресліть ніжно-рожевого нюдовой помадою.
  9. Сухим хайлайтер додайте сяйва в область скул, на центр носа і над верхньою губою.

Ніжний весняний макіяж в дуже м'яких, приглушених тонах представлений в наступному відео:

Відео нижче містить урок, в якому покроково створюється дуже креативний весняний макіяж:

І наостанок кілька фото з різними варіаціями весняного макіяжу:

1 049

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com