рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модний одяг по цветотипу осінь-зима 2017-2018

  1. Мода по цветотипу осінь-зима 2017-2018
  2. Модний одяг по цветотипу літо фото новинки 2018
  3. Модний одяг по цветотипу весна
  4. Модний одяг по цветотипу осінь фото новинки 2017-2018
  5. Модний одяг по цветотипу зима фото новинки 2017-2018

Багато дівчат і жінки вибирають одяг для свого гардероба, слідуючи модним тенденціям або куди «очей ліг». Таким чином, часто виявляється, що річ не підходить кольору обличчя, підкреслюючи його недоліки, або не сполучається з іншими предметами гардеробу. Ці ознаки говорять тільки про одне - річ не сполучається з вашим цветотипом зовнішності. Колірний тип зовнішності - це сукупність відтінків волосся, шкіри та очей. Саме за цими відтінкам і визначається цветотип. Всього розрізняють чотири таких типу: зима, весна, літо, осінь.

Мода по цветотипу осінь-зима 2017-2018

Мода по цветотипу осінь-зима 2017-2018

В основі кожного сезону лежить колір. При цьому це не конкретну назву, а характеристика відтінку. Зима - інтенсивні, контрастні і холодні кольори. Весна - теплі і ясні фарби. Літо - приглушені, ніби в серпанку відтінки. Осінь - світяться, але при цьому землисті тону. Людина інтуїтивно вибирає ті кольори, які йому підходять, і відчуває до них тяжіння. Але часом не завжди нам підходить той відтінок, який дуже подобається або кольору того сезону, в який народилися - це взагалі не має ніякого значення. Тут не грає ролі, ні коли людина народилася, ні будь-яку пору року у нього найулюбленіше. Головне - фарби зовнішності.

Модний одяг по цветотипу літо фото новинки 2018

Що ж собою являє цветотип «літо»? Для цього потрібно згадати давно сформовані жіночі ідеали наших предків: світла шкіра, русяве або попелясте волосся, блакитні або сірі очі. Іноді невеликі веснянки. Взимку, як правило, у таких жінок сильний червоний рум'янець, більше схожий на почервоніння шкіри. Відня синього кольору, губи - оливкового. Це і є жінка цветотипа «літо».

Гардероб, найбільш підходящий за настроєм для цветотипа літо, повинен виглядати романтично. Однак дана ситуація є парадоксальною, тому що не всі жінки-літо сприймають такий стиль. Всьому виною невпинний ритм сучасного міського життя, намагається знайти компроміс з романтикою. Кращим варіантом в такому випадку буде вибір спокійного, м'якого і облягає силуету. Гардероб складається з дрібних візерунків, жіночних суконь, мереживних вставок і драпірування - це воістину сучасно і жіночно одночасно. Про ультрамодні і викликають моделі варто забути.

@highfashionfiles @highfashionfiles   @highfashionfiles @highfashionfiles

Власниці літнього типу зовнішності будуть виграшно виглядатиме з молочно-білими, сіро-блакитними, димчасто-коричневими, місячно-жовтими, винно-червоними, брусничними, бузковими і м'ятно-зеленими відтінками. Головне запам'ятати одне правило для цветотипа літо - ніяких оранжевих, чорних і будь-яких теплих кольорів в образі входить в гардероб. Замість чорного кольору можна взяти темно-сірий, темно-синій, а також відтінок гіркого шоколаду.

Модний одяг по цветотипу весна

Весняний тип зовнішності характеризується витонченістю, ніжною легкістю і світлими відтінками. Палітра відповідних цьому цветотипу фарб - переважно натуральні тони з яскравими вкрапленнями.

Розглянемо, як скласти базовий гардероб дівчатам, яких природа нагородила завидною зовнішністю чарівного цветотипа весна. Кольоротип Весна - це завжди теплі тони. Справжня дівчина-Весна буде виглядати по-весняному природно і по-весняному яскраво. Вона буде максимально ніжною, в міру романтичною і дуже привабливою. А домогтися всього цього можна лише правильно підібравши для себе образ.

А домогтися всього цього можна лише правильно підібравши для себе образ

Під цветотип Весна або будь-який інший, можна і потрібно підбирати абсолютно всі складові щоденного образу. Наприклад, одяг різних кольорів, аксесуари, колір волосся, макіяж і навіть аромати. Дівчата, які роблять правильний вибір, відразу ж відзначають, що починають виглядати абсолютно по-іншому, більш виграшно і гармонійно. Що стосується колірної палітри в одязі, то дизайнери і стилісти наполягають на тому, що представницям такого цветотипа потрібно вибирати речі ніжних і природних відтінків, які вже можна буде поєднувати з більш яскравими.

Модний одяг по цветотипу осінь фото новинки 2017-2018

Кольоротип Осінь випромінює особливу енергетику і ніколи не загубиться в натовпі. Цим жінкам можна позаздрити. Буйство теплих, соковитих фарб, властивих ранньої осені, додає зовнішності незвичайне чарівність. Щільна шкіра без вад, часто щедро прикрашена золотистими веснянками, яскраві очі найрізноманітніших відтінків не дозволяють Осені задовольнятися роллю сірої мишки.

Люди осіннього типу належать до категорії теплих тонів з зеленими півтонами; часто їм властива низька контрастність зовнішності. Не всі, але більшість карооких шатен відносяться до цієї категорії, так само як і більшість класичних рудих. Часто «осінь» дає загальне відчуття насиченою, спекотної колірної гами. Які кольори підходять цветоіпу осінь і не блякнуть на їх «рудому» тлі? Кращі кольори в одязі для цветотипа осінь - земляні та приглушені теплі відтінки: полум'яно-червоний, обпалені-рудий, болотно-зелений, темно-сливовий. Ваші нейтральні відтінки - кремовий і темно-шоколадний.

А волосся - особлива гордість. Саме по рудої шевелюрі, хоча вона може бути каштановою або русою, визначається приналежність до цього кольоротипу. Прикро, якщо природна краса зблякне під шаром невмілого макіяжу або одягу невластивою кольорової палітри. Тому, важливо знати базову палітру цього кольоротипу.

Прекрасні кольори одягу для цветотипа осінь - зелений мох, гороховий, оливковий, болотний, зеленого яблука. Апельсиновий, ніжно-абрикосовий, персиковий, золотистий, бронзовий і колір іржі. Кремовий, білий, колір яєчної шкаралупи, молока, ванілі. Колір зів'ялої троянди, колір лососини, інші теплі насичені рожеві тони. Томатно-червоний, каррі, колір герані, темно-Омарова, оранжево-червоний, коричнево-червоний, вишневий, бордо. Ліловий і фіолетовий, близькі до червоного, баклажановий.

Модний одяг по цветотипу зима фото новинки 2017-2018

Щоб навчитися створювати цілісні і гармонійні образи, необхідно правильно визначити цветотип своєї зовнішності. Так, володарки зимового типу вважаються досить яскравими й екстравагантними. Це й не дивно, адже вони мають гладку шкіру, красивий відтінок волосся і контрастний колір обличчя.

Люди зимового типу - «холодні», з блакитними півтонами шкіри; зазвичай відрізняються сильним контрастом між кольором волосся, шкіри та очей. Як правило, це темне волосся і світлі очі і шкіра. Їх цветотип можна охарактеризувати як ясний і пронизливий. Оптимальні кольору відповідні цветотіпу зима, - яскраві і глибокі відтінки (темно-синій, смарагдово-зелений, яскраво-рожевий, соковито-червоний). Нейтральні кольори: строгий білий, густо-чорний.

Нейтральні кольори: строгий білий, густо-чорний

Щоб завжди виглядати бездоганно, потрібно знати, як підкреслити свої достоїнства. Дівчата зимового кольоротипу мають досить яскравою і виразною зовнішністю. Тому так важливо навчитися правильно вибирати відтінки для створення цілісного і гармонійного образу. Для цього обов'язково слід враховувати колір очей, волосся і шкіри.

З дивовижною легкістю і простотою можна підбирати собі макіяж, відтінок волосся і одяг, знаючи цветотип своєї зовнішності. Щоб наблизитися до ідеалу, важливо точно визначити тип і підвид цветотипа. Однією з найяскравіших і контрастних є зовнішність «зима».

Представницям зимового кольоротипу дуже йде класичний стиль. Вони повинні вибирати прямі силуети, чисті тони і красиві тканини. Також прекрасно підходять гладкі тканини з відливом. Вони можуть бути однотонними або мати великі геометричні візерунки правильної форми.

А який цветотип у вас? З нетерпінням чекаємо ваших коментарів!

Читайте також: Тиждень моди в Мілані: колекція Gucci весна-літо 2018

Якщо Вам сподобалася стати я, збережіть до себе і поділіться з друзями!

За матеріалами: ira-moda.ru

Які кольори підходять цветоіпу осінь і не блякнуть на їх «рудому» тлі?
А який цветотип у вас?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com