рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ідеї ​​для весняного декору квартири, будинки і дачі. Кольори, деталі, настрій!

  1. Звільняємо простір квартири напередодні весни
  2. Колірна гамма весняного декору квартири
  3. Квітковий світ весняного декору
  4. Можна зробити самим ось такий мобіль з метеликами:
  5. Різні приємні дрібниці для весняного декору
  6. Весняний декор дачі

Зима крок за кроком здає свої позиції весни. Скоро почнуть набухати бруньки на деревах, зажурчат струмочки, заспівають птиці ... А жителі міста бачать тільки бруд і сльота. А як хочеться відчути в своєму будинку весну!
Які відчуття викликає цей час року? Свіжість, простір, запах оновленої землі і яскравого сонця ... Але ж все це можна використовувати в створенні домашнього інтер'єру. Зима крок за кроком здає свої позиції весни

Оновлюємо будинок до весни - квіти, принти, текстиль та інші ідеї весняного декору

Звільняємо простір квартири напередодні весни

Спочатку потрібно позбутися від непотрібних речей, що з'явилися за час зими. Прибирання не тільки звільнить приміщення від мотлоху, але й підніме життєвий тонус - шлях до оновлення почався, і нехай разом з пилом зникнуть всі неприємності!

Прибирання не тільки звільнить приміщення від мотлоху, але й підніме життєвий тонус - шлях до оновлення почався, і нехай разом з пилом зникнуть всі неприємності

Більше світла і вільного простору в інтер'єрі Більше світла і вільного простору в інтер'єрі   рожеві весняний інтер'єр фото рожеві весняний інтер'єр фото

Колірна гамма весняного декору квартири

Будинок повинен бути обов'язково відкритий для сонця. Темні штори треба забрати подалі, а натомість повісити різнокольорові, невагомі моделі, які додадуть приміщенню весняний настрій.

Темні штори треба забрати подалі, а натомість повісити різнокольорові, невагомі моделі, які додадуть приміщенню весняний настрій

Яскраві квіткові штори для створення весняного настрою Яскраві квіткові штори для створення весняного настрою   Кольорові штори для весняного декору Кольорові штори для весняного декору

Якщо говорити про весну, то відразу ж згадуються квітучі дерева, квіти на клумбах, що біжать струмочки і буйство фарб. У весняному декорі інтер'єру правильно підібраний колір особливо важливий, тому що він створює настрій. Рекомендується в якості головних кольорів підбирати світлі - білі, бежеві, блакитні, рожеві. Це відноситься і до підлоги, стелі, шпалер на стінах, і до меблів.

Основні кольори для весняного декору квартири

При цьому треба враховувати, що приміщення, повністю витримане в світлих відтінках, буде виглядати нудним. Тому абсолютно необхідно розбавити його яскравими мазками - картинами, квітами, подушками теплою забарвлення. Найкраще підійдуть жовті, помаранчеві і персикові відтінки.

Гумові чоботи як ваза для квітів і яскрава деталь Гумові чоботи як ваза для квітів і яскрава деталь   Зелений помаранчевий - весняні кольори в нейтральному інтер'єрі Зелений помаранчевий - весняні кольори в нейтральному інтер'єрі

Блакитні тони, що нагадують про тане сніг і весняних струмочках, додадуть відчуття свіжості. Зелений колір заспокоює, освіжає, нагадуючи про початок нового життя. Найчастіше його використовують в інтер'єрі за допомогою кімнатних рослин. У цю пору року такі квіти особливо актуальні при декоруванні весняного інтер'єру, особливо якщо їх помістити в незвичайну тару.

Кольори весни в інтер'єрі фото Кольори весни в інтер'єрі фото   Всі відтінки в одному весняному інтер'єрі   Яскраві деталі в весняних відтінках кольору Всі відтінки в одному весняному інтер'єрі Яскраві деталі в весняних відтінках кольору

Квітковий світ весняного декору

Квіткові мотиви використовуються і в оббивці меблів, картинах, подушках. І це будуть не тільки садові троянди, але й польові кульбаби.

І це будуть не тільки садові троянди, але й польові кульбаби

Постільна білизна з квітами - простий спосіб додати яскравих фарб у будинок

Весняний інтер'єр вдома не буде завершеним без квітів, тому зрізані або горшкові рослини повинні бути присутніми обов'язково.

Квіти у вазах - головна прикраса інтер'єру Квіти у вазах - головна прикраса інтер'єру   Весняні нарциси можна виростити вдома в будь-який час року Весняні нарциси можна виростити вдома в будь-який час року

На початку весни з'являються і птиці, які повернулися з теплих країв. Тому використання симпатичних муляжів буде вельми до речі. Це можна віднести і до метеликам - в формі вишивок або виконані з підручних матеріалів, вони прикрасять будь-який будинок.

Прикрашаємо метеликами вашу квартиру

Можна зробити самим ось такий мобіль з метеликами:

Мобілі-метелики своїми руками

Інструкція для мобіль-метелики - майстер-клас , Як зробити цей елемент своїми руками

Кімнатний фонтанчик також буде асоціюватися з настанням весни. Його тихе дзюрчання нагадає про талих водах і наближенні тепла.

Його тихе дзюрчання нагадає про талих водах і наближенні тепла

Весняний кімнатний фонтан з живими рослинами

Різні приємні дрібниці для весняного декору

У скляну вазочку з водою можна помістити різнокольорові гудзики і поставити туди квіти. Квіти можуть бути живі. А можуть бути зроблені зі стрічок, гудзичків і трубочок для води. Головне - створити кольорова пляма, відповідне для даного інтер'єру.

Головне - створити кольорова пляма, відповідне для даного інтер'єру

Зелень в прозорих колбах в декорі на фото Зелень в прозорих колбах в декорі на фото   Яскраві вазочки з живими квітами Яскраві вазочки з живими квітами

Наступним кроком буде покупка яскравих подушок. Вони можуть бути одного кольору або з різнокольоровими малюнками. Потім можна зайнятися стінами, вибравши місце для картини квітучої сакури або придбати картину весняної тематики.

Весняні подушки з квітами і метеликами Весняні подушки з квітами і метеликами   Яскраві подушки в весняному декорі квартири Яскраві подушки в весняному декорі квартири

Весняне декорування будинку обов'язково включає в себе безліч «квітучих» елементів, наприклад, зображення дерев у цвіту. Тому на стінах можна розмістити стікери з картинами квітів або дерев.

Квітуча сакура з паперу та гілочок

Крім цього, в будинку треба розставити квіткові горщики яскравих відтінків або вази. Весняну нотку можна внести в приміщення за допомогою кашпо, вінків, а також привабливого килимка при вході.

Елементи весняного декору будинку

Потрібні зміни? Вони неодмінно з'являться, оновлюючи все навколо. Адже існує ж приказка: «Хочеш змінити світ, почни з себе!». Якщо хочеться щось змінити в житті, треба змінити зачіску, стиль одягу, інтер'єр. Міняти і перетворювати можна все, було б бажання.

Ідеї ​​декору квартири до весни фото

Весняний декор дачі

Дачу, як і квартиру, теж можна підготувати до приходу весни. Ось кілька фотоідей весняного декору для дачі. Повісьте на двері яскравий вінок зі свіжих квітів і гілочок верби - одного із символів весни. Як варіант, можна прикрашати дачну двері не вінком, а лійкою або парасолькою з квітами - виглядає ще більш позитивно і оригінально.

Як варіант, можна прикрашати дачну двері не вінком, а лійкою або парасолькою з квітами - виглядає ще більш позитивно і оригінально

Весняний декор дачі: лійка з квітами Весняний декор дачі: лійка з квітами   Дачний весняний декор: парасольку з тюльпанами   Декор двері на дачі квітами і гілочками верби Дачний весняний декор: парасольку з тюльпанами Декор двері на дачі квітами і гілочками верби

А трохи пізніше, коли стане зовсім тепло, можна декорувати по-весняному і ваш сад за допомогою свіжих квітів, текстилю з квітковим принтом яскравих відтінок і інших приємних дрібниць.

Дачний декор до весни з кульками і кольоровими стрічками Дачний декор до весни з кульками і кольоровими стрічками   Весняний декор дачі і саду фото Сподобалася стаття Весняний декор дачі і саду фото Сподобалася стаття? Поділися в соцмережах!

Які відчуття викликає цей час року?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com