рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фотосесія на природі - Времена года

  1. осінь
  2. зима
  3. весна
  4. літо
  5. дощ

Ч об зробити свою фотосесію , Зовсім не обов'язково замикатися будинку, де обстановка істотно обмежує вас в фантазії і немає красивих задніх планів, все дуже по-домашньому. Інша справа - природа. До речі, щодо задніх планів, відразу варто обмовитися, постарайтеся, щоб на фотографії в основі були саме ви, інакше це вийде фотосесія не ваша, а задніх планів.

Тут вам попадуться лише слабкі намітки, ні в якому разі не обмежуйте свою уяву, тим, що побачите або прочитаєте, це лише каталізатор для вашої бурхливої ​​фантазії, так і тільки так. Вмістити всі варіанти і пропозиції в один текст нереально, вийде книга, фантазія не вміщується на папері, що не старайся. Пам'ятайте: все, що відбувається навколо, не повинно відображатися в кадрі.

Вам необхідний лише одну мить, і зловити його - ось головне завдання.

Куди піти - краще вирішити заздалегідь. Можливо, вас потягне в ліс, парк, до водойми, але необхідно врахувати час року, тому що в кожному є щось чарівне.

осінь

Наприклад, фотосесія восени, коли навколо багато опалого листя, можна трохи розвіяти загальну меланхолію і задума ось таким ось забавним варіантом:

Вийде досить мило і приємно оку, таку фотографію можна розмістити де завгодно і насолоджуватися позитивними відгуками. Якщо ви з компанією, нехай вони обсипають вас листю, самі перебуваючи поза кадром, тоді камера збереже вас в середині листопада.

Можна підійти і більш серйозно до фотосесії на природі: назбирати листя в купу і зробити кілька близьких знімків, лежачи на землі; головне - не валятися занадто довго, застудити. Цей варіант більше підійде для модельних зйомок, якщо ви формуєте собі портфоліо.

зима

У зимовій фотосесії головний акцент можна робити на природі, вкритої снігом, тому що він приховує чимало вад і відкриває велике поле для експериментів і фантазій. Можна обмежитися придумати образ ніжної снегрурочкі, без пустощі і руху, просто притулитися до засніженому об'єкту і посміхнутися в камеру.

Вас можна знімати як знизу, так і зверху, з дерева, з даху невисокого споруди. Можете самі туди забратися, лежите, сидите, борсається в снігу. Його білі пластівці будуть прекрасно виглядати на фотознімку, ви можете самі підняти снігову бурю або хтось Труснеш гілку, під якою ви стоїте. Зафіксуйте момент, коли вас обкидали сніжками або ви ліпіть сніговика. Фантазуйте, перед вами сніг і камера, творите.

Головне пам'ятати про те, як правильно фотографувати сніг і що правильно створити фото взимку - про це ми писали раніше.

весна

Навесні, коли природа розквітає і оживає, починає дихати, звільнившись від покриву снігу, настає час для прекрасних знімків. Дерева вже без білих шапок, але гілки ще не покрилися квітами і зеленим листям, відмінний фон для вас і для вашої весняної фотосесії.

Якщо ви просто подивіться на всі боки, ви здивуєтеся, як багато ідей для зйомок у вас з'являться, самі повсякденні місця можуть постати в новому світлі, якщо зловити момент.

літо

Влітку все цвіте, сонечко гріє, якщо звичайно ви не живете в регіоні, де ходять взимку в застебнутих фуфайках, а влітку - в розстебнутих. Тут для фотосесії можна позначити два головних напрямки - це пляж і природа.

У першому випадку, ваш вірний супутник - це пісок і вода; головне - запасіться кремом від засмаги, щоб не бути вареним раком на фотографіях, і номером в який-небудь гостинці Затоки - щоб можна було фотографуватися кілька днів.

Зауважте, на фото, яке нижче, немає нічого незвичайного або надприродного для будь-якої людини, просто правильно підібраний момент. Також відмінно підійде, якщо ви знімаєтеся для портфоліо. Візьміть книгу, красивий плед, кошик красивих фруктів, пару-трійку легких суконь, і у вас вийдуть відмінні літні фотографії.

Варіант природи нічого від вас не вимагає. Єдине, що можна порадити, це взяти в руки травинку, листочок або квітку, що, як би, долучить вас до навколишнього красі природи. Яскраві соковиті кольори-ось ваш головний супутник для хорошої фотографії, головне - не забудьте зробити акцент на собі, інакше так і заблукаєте в заростях.

дощ

дощ

І окремо хотілося б розповісти про дощ. У будь-який час року, крім, мабуть, зиму, в ваш образ може додатися красивий парасольку. Ви вільні самі направляти фотографію, задумливо дивлячись кудись у далечінь, ви можете пофарбувати її в меланхолійний відтінок, а весело посміхаючись або ж підставляючи обличчя краплях дощу, ви додасте фотографії радості і деякої безтурботності. Тільки не намочіть камеру!

Не бійтеся знімати, можливо, з 10 або 20 знімків вам сподобається тільки 1, але це не страшно, адже ви шукали той єдиний момент. Фантазуйте і потім, дивлячись на відмінні фотографії, здивуєтеся своєму успіху.

Хороших вам фотосесій на природі, в будь-який час року!

Приклад фотосесії на фоні природи від Ксенії Морозової :

Інші секрети фотозйомки:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com