рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

З чим носити футболку: 9 стильних варіантів

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Сьогодні просто неможливо уявити базовий жіночий гардероб без футболки. По універсальності і популярності цей елемент одягу може сперечатися хіба що з джинсами. Звичайно, стара добра класика - біла бавовняна футболка. Але щороку на хвилю популярності піднімаються різні її варіанти. Наприклад, 2018, звичайно ж, рік футболки трохи oversize c малюнком в області грудей. Як довели модниці всього світу, вона нітрохи не менше універсальна класичної моделі. Як носити футболку в 2018 році, щоб виглядати актуально, в нашому матеріалі.

1

У 2018 року найбільший актуальний варіант носіння футболки, звичайно ж, разом з жакетом! Трендовий жакет в клітку «виші», футболка з яскравим малюнком, джинси ... І ваш образ не поступиться тим, в яких «блищать» модні редактори. До речі, якщо ви виберете взуття, тон-в-тон збігається з одним з квітів футболки, це композиційно «об'єднає» образ і допоможе виглядати стрункіше.

2

Замінити класичну сорочку на футболку з малюнком або написами в діловому образі - відмінна ідея для робочої п'ятниці (якщо, звичайно, вам дозволяє дрес-код). З іншого боку, популярність брючних костюмів зараз так велика, що ви можете надіти подібний «аутфіт», навіть якщо не маєте ніякого відношення до офісу.

3

Як сама базова з речей, футболка вимагає додати до неї щось дуже складне. Якщо ви не знаєте, з чим ще можна надіти яскраву жакардову спідницю довжини максі, не ризикуючи зробити образ маскарадних, то відповідь на ваше запитання - футболка! Як сама базова з речей, футболка вимагає додати до неї щось дуже складне

4

Француженки грають за своїми правилами. Горезвісний французький шик диктує поєднувати непоєднуване в образі. На протилежному полюсі від футболки з не дуже пристойним малюнком знаходиться жіночна спідниця, яку одягла б ваша бабуся і такі ж туфельки і сумка. Подібний контраст виглядає дуже в стилі «рок-н-рол» і дуже по-французьки.

5

Хочете надіти футболку разом з міні-спідницею? Відмінно! Тільки пам'ятайте, що ні футболка, ні спідниця не повинні «сидіти» впритул, щоб не перевести образ в розряд вульгарних. Залишайте «повітря» між тілом і одягом. Наприклад, спідниця-трапеція і свободноватая футболка відмінно допоможуть вирішити поставлену задачу.

6

Якщо вам хочеться надіти штани в яскраву клітку, громіздку біжутерію, забавні туфлі і не виглядати при цьому так, ніби ви провели цілий ранок перед дзеркалом, просто додайте до всього вищепереліченого білу футболку. Повірте, спрацює на «ура»!

7

Цікава ідея! Чому б не надіти трохи завелику подовжену футболку поверх штанів «кльош»? Але пам'ятайте! Цей прийом може візуально вкоротити ноги, так що не забувайте про взуття на підборах.

8

Одягти на футболку плаття, на перший погляд, варіант для сміливих модниць. З іншого боку, що ще залишається робити, якщо ви хочете «вигуляти» улюблене вечірнє плаття днем ​​або вас бентежить надмірно глибоке декольте?

9

Носити футболку з джинсами зовсім не так легко, як всі думають! Якщо ви вирішили поєднати в одному образі дві такі базові речі, то приділіть максимум уваги аксесуарам. Незвичайні туфельки, червона помада і помітний кулон врятують ситуацію.

Незвичайні туфельки, червона помада і помітний кулон врятують ситуацію

схоже

Хочете надіти футболку разом з міні-спідницею?
Чому б не надіти трохи завелику подовжену футболку поверх штанів «кльош»?
З іншого боку, що ще залишається робити, якщо ви хочете «вигуляти» улюблене вечірнє плаття днем ​​або вас бентежить надмірно глибоке декольте?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com