рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Золоте плаття: яке вибрати, і з чим носити

  1. Золоте плаття: ще кілька цікавих фасонів
  2. Взуття під золоту сукню
  3. Сумка для золотого сукні
  4. Прикраси для золотого сукні
  5. макіяж

Я б ніколи не наважилася надіти золоте плаття, як повсякденний наряд. Якщо тільки в якості святкового вбрання. А ВИ? А ось цікаво, нареченої ... Ви одягли б золоте весільну сукню? Виглядає дуже незвично, такого точно ні у кого немає. Або для вечірки? Випускного? В театр? Куди б ви наділи золотисту сукню?

Якщо вам належить святковий вечір, і ви не вирішили, яку сукню вибрати, придивіться до золотого плаття. В такому шикарному платті ви будете виглядати стильно і ефектно. Однак приділіть увагу і макіяжу, і аксесуарам, і взуття, щоб органічно доповнити образ. При цьому пам'ятайте, що яким би простим ні крій, золоту сукню все одно буде виглядати святково і ідеально підійде для вечора, випускного, побачення, але не як повсякденний наряд. Ми приділили увагу золотого плаття, розповіли в нашому огляді, які моделі Вам варто звернути увагу?

Універсальність золотого сукні в тому, що в ньому шикарно виглядатимуть блондинки, пекучі брюнетки і шатенки. Погляньте, наскільки вдало і виграшно для виходу виглядає золоту сукню. Хоча, звичайно, обмеження є. Золоте плаття підійде тільки струнким дівчатам. І навіть в цьому випадку є шанс виглядати якось невдало, вульгарно.

Не вибирайте занадто відверті фасони золотого сукні, краще вибрати більш скромне плаття, ніж опинитися дурепою на святі. Чи не поєднуйте занадто багато аксесуарів, це буде дешевити весь ваш образ.


Золоте плаття: ще кілька цікавих фасонів

Чудовим варіантом буде, якщо ви оберете модне довге плаття в підлогу. Це може бути приталені плаття, плаття грецького силуету або стилю ампір. У довгій сукні жінка точно буде почувати себе елегантною. Але краще вибрати більш простий фасон, адже золоте плаття саме собі вже дуже яскраве. Чи не переграйте з яскравістю.

Ви можете вибрати золоту сукню футляр довжиною до коліна або навіть трохи нижче. Воно універсально і підійде будь-якій жінці. Уникайте великої кількості блискіток на сукні. Мінімалізм - ось, що так необхідно для даного сукні.

Футболка золотого кольору фото - з чим носити:

При цьому, щоб воно не було нудним, для довгої сукні або плаття міді золотого кольору, ви можете вибрати глибокий виріз для акценту на зоні декольте, драпірування в області грудей для тих, кому не вистачає обсягу, відкриту спину або пояс, які підкреслять талію. У будь-якому випадку уникайте якихось додаткових об'ємних декорованих елементів на золотій сукні.

Як матеріал для золотого сукні підійде атлас, шовк і навіть мереживо. Паєтки, стрази і камені припустимі лише для короткого сукні. Довга сукня такий матеріал робить позбавленим смаку і вульгарним.

Довга сукня такий матеріал робить позбавленим смаку і вульгарним

Взуття під золоту сукню

Якщо ви зважилися вибрати золоту сукню, будьте ласкаві підібрати взуття на підборах або найкраще на шпильці. Найкращим варіантом буде, якщо ви підберете туфлі / босоніжки тілесного або золотого кольору. Якщо плаття має вставки чорного кольору, то і у взутті можуть бути присутніми чорні елементи, а в деяких випадках підійде навіть абсолютно чорна взуття.

Сумка для золотого сукні

Виберіть для виходу в золотій сукні сумку-клатч, яка доповнить стильний образ. Форма може бути як квадратної, так і округлої. Допустимі сумки на ланцюжку. Постарайтеся, щоб колір сумочки був максимально близький до кольору сукні або елементів оздоблення. Бажано вибирати однотонну забарвлення без декору.

Прикраси для золотого сукні

Будьте мінімалістом при виборі прикрас. Відмовтеся від біжутерії та каменів - все це обтяжить образ. Яскравий колір сукні золотого кольору не вимагає додаткових прикрас, і при бажанні ви цілком можете відмовитися від них. Однак ви також можете вибрати непомітний кулон, сережки або ланцюжок. Велике кольє золотистих відтінків допустимо, якщо ви вибрали простий крій сукні.

Колготки

Якщо туди, куди ви вирушаєте, колготки вимагає дрес-код, то виберіть максимально тонкі - 15-20den. Більш щільні колготки буде вносити дисгармонію в образ. Найкраще вибрати тілесний колір, без малюнків, ажурі і блиску. Якщо у вас довге золоте плаття, наприклад, такі як модні вечірні сукні, то колготки зовсім не обов'язкові.

макіяж

Забудьте про яскраві кольори, такий макіяж не підійде під ваше золоте плаття. Ваш макіяж повинен бути виконаний в бежево-золітістих відтінках. Однак це не означає, що макіяж повинен бути непомітним. Обов'язково зробіть акцент на очах: у цьому вам допоможе підводка темно-коричневого або чорного кольорів. Вибираючи помаду, зупиніть вибір на бежевій або використовуйте блиск для губ.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

А ВИ?
Ви одягли б золоте весільну сукню?
Або для вечірки?
Випускного?
В театр?
Куди б ви наділи золотисту сукню?
Ми приділили увагу золотого плаття, розповіли в нашому огляді, які моделі Вам варто звернути увагу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com