рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зоряний пил: кращі celebrity-аромати

Написати своє ім'я на флаконі - тільки половина справи. Не менш важливо вміст - від нього залежить, чи напишуть про аромат в Instagram, розкажуть чи подрузі і чи захочуть купити його в подарунок. Ми попросили парфумерного критика Ксенію Голованову розповісти про свої улюблені аромати, до яких доклали руку знаменитості.

Edition 2 Shiso, Goop

На сайті Goop, що належить Гвинет Пелтроу , Продається безліч найдивовижніших речей - від співаючих чаш до нефритових яєць, які потрібно поміщати в вагіну "для залучення сексуальних енергій" . Енергія - головна валюта ресурсу і його ж унікальна торгова пропозиція: приплив сил і бадьорості тут обіцяє будь-яка прихватка. І парфумерія теж. Shiso, наприклад, позиціонується як "містичний аромат, в якому струменить енергія весни". Як не дивно, це чиста правда. "Шисо", названий на честь японської м'яти з приємним і злегка фруктовим запахом, пахне весняною розсадою: клейкою зеленню нових листя, молодий травою, чистою і здоровою землею.

$ 165 за 50 мл

Like This, Etat Libre d'Orange

У портфоліо французької марки Etat Libre d'Orange є два аромати, зроблених в зв'язці з зірками першої величини: Eau de Protection музи Альмодовара Россі де Пальми і Like This Тільди Свінтон . Останній названий на честь однойменного любовного вірша суфійського поета Румі "Ось так". На сторінці Like This актриса зачитує його вголос, і здається, ніби динаміки ноутбука займаються любов'ю з її голосом. У самій композиції немає нічого нарочито плотського: це (зовсім несподівано) запах ранкової кав'ярні з гарбузовим латте і газовим пальником, що зависла над формами з крем-брюле.

130 € за 100 мл

Glow, Jennifer Lopez

Перші celebrity-аромати були зроблені ще у вісімдесятих. Тоді на парфумерний ринок, як на поле бою, викотилися важковаговики Uninhibited і Sofia: перший під прапорами Шер , Другий - Софі Лорен. Але справжнє божевілля спровокував Glow Дженіфер Лопес , Що вийшов в 2002 році. Відразу ж аромат приніс співачці більше ста мільйонів доларів. Незабаром Glow очікувано обріс Фланкер (так в парфумерії називають нове висловлювання на початкову тему), чий внесок у добробут Джей Ло оцінити неможливо. І Glow дійсно дуже непоганий - світлий мускус, на який, як на білу сорочку, "полиняли" більш яскраві речі: троянда, жасмин, флердоранж. Їх ніжні розлучення повідомляють прозорого "Блиску" живий рум'янець, але в першу чергу той транслює не квіти, а чистоту.

£ 19,99 за 100 мл

Grace by Grace Coddington, Comme des Garçons Parfums

Легендарна стилістка Грейс Коддінгтон майже тридцять років була креативним директором американського Vogue. Grace став одним з перших проектів Коддінгтон після відходу c передовий журналу, але все одно потрапив в потужний кільватері її колишньої роботи: кришка зображує голову Чеширського кота, а на одній з рекламних картинок присутній Аліса Льюїса Керролла - оммаж найбільш амбітною, за словами Коддінгтон, зйомці за її кар'єру. мова про модну історії 2003 року , Знятої за мотивами головною англійської казки всіх часів: Том Форд зіграв Білого кролика, Крістіан Лакруа - Березневого зайця, Марк Джейкобс - Гусеницю, Джон Гальяно - Червону королеву і так далі.

Grace теж вийшов дуже англійським. Це молода, росиста троянда з м'ятною верхівкою і мильною піною, яка зібралася між пелюстками. Англомовні блогери часто називають такі композиції "shampoo floral" (шампунь-квітковими) - без негативних конотацій, а скоріше для того, щоб підкреслити їх хрусткими, до скрипу відмиту свіжість.

Від 5278 р. за 50 мл

Nirvana Rose, Elizabeth and James

Nirvana Rose - продовження парфумерної франшизи, заснованої близнюками Олсен п'ять років тому. Перші аромати, Nirvana Black і Nirvana White 2013 року, отримали хороші оцінки (з поправкою на огріхи жанру celebrity-ароматів, від яких давно не чекають феєрверків). А ось друга пара, Nirvana Bourbon і Nirvana Rose, вийшла по-справжньому міцною: "Бурбон" - димна ваніль c розпеченій, як у шоколадного фондан, серцевиною; "Роза" - пряні, розпатлані, прибиті до землі квіти в дусі Rose Poivrée, The Different Company і Portrait of a Lady, Frederic Malle. Трохи здорової бруду - пачулей, ветівера і тютюну - цієї троянді на-віч.

$ 85 за 50 мл

Truth or Dare, Madonna

"Правда або дія" міг би називатися "Fracas чи ні", оскільки є лише трохи більше легкою версією найвідомішого аромату з туберозою. Втім, цей факт збентежив тільки управлінців Robert Piguet: за чутками, вони хотіли засудити Мадонну за плагіат, але передумали - з виходом Truth or Dare зросли і продажі оригінального Fracas. Від останнього Truth or Dare відрізняється зеленої свіжістю в верхах і "їстівні" бази. У ній миготять зефір і пастила - аромат ще не цілком гурманський, але вже не тільки квітковий.

£ 14,60 за 50 мл

Lovely, Sarah Jessica Parker

Ймовірно, Lovely Сари-Джессіки Паркер - єдиний celebrity-аромат, якому була присвячена книга. Точніше, половина: у The Perfect Scent журналіста Чендлера Берра глави про Паркер чергуються з не менш цінними частинами про роботу Жан-Клода Еллена, тоді ще парфумера Hermès. Портрет актриси в книзі виходить компліментарних - і не тільки тому, що Паркер приходить на все планерки вчасно і з купою справжніх, живих ідей. Просто Lovely дійсно дуже хороший - ніжний і елегантний квітковий мускус в дусі популярних у нас Narciso Rodriguez. Ніжним він став в результаті численних правок від евалюаторов концерну Coty: якщо вірити книзі, перші версії композиції були, що називається, risqué. Але в підсумку розпуста і животину з аромату вичесали. На щастя для нас, не до кінця: є в Lovely тепла тілесність - запах пудри на вологій шкірі в гримерці балетного театру.

От 1 049 р. за 100 мл

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com