рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо парфуми з урахуванням пори року. Які парфуми купити для літа?

Духи - це вираження індивідуальності жінки, завершення її образу, покликане створювати настрій не тільки у неї, а й у всіх оточуючих. Вибирати парфуми потрібно з урахуванням пори року, влітку не варто користуватися парфумами, який пахне приємно і м'яко під теплим светром взимку. Модних духів і непопулярних ароматів не існує, з приходом літа нічого не змінюється. Однак в жарку пору року не можна користуватися теплими, пудровим, ванільними та пряними ароматами. Їх треба замінити на більш свіжі і м'які запахи.

Різні духи ведуть себе по-різному в холодну і жарку пору року. Взимку при низьких температурах і вітряну погоду свіжі і легкі аромати швидко вивітрюються, а солодкі і теплі запахи здаються в літню спеку дуже важкими. Адже на спеці спирт, який використовують при виробництві духів, швидше випаровується, а ефірні масла, що становлять основу парфумерної продукції, від впливу сонячного світла стають згірклими. Крім того, в літній час наша шкіра пахне трохи інакше і улюблений зимовий аромат, змішуючись із запахом шкіри, вже не такий приємний, як в холодну пору року.

Влітку краще віддавати перевагу натуральним легким ароматам. Ідеальним варіантом річної парфумерії є духи Rochas з полегшеною композицією. У ароматах парфуму Rochas можна знайти ніжні ноти вологих квітів, росяній зелені, смачних фруктів і цитрусових. До літніх запахів відносяться всі цитрусові аромати лимона, апельсина, лайма, грейпфрута, а також фруктові і квіткові запахи персика, груші, чайної троянди, бергамоту, ірису, цикламена і фрезії. Також літніми вважаються деревно-амброві аромати кориці, перцю, іланг-ілангу, кардомоном, дерева Йохимбе і листя після дощу.

У літній композиції духів не повинно бути ароматів солодких плодів, таких як банани, полуниця, малина і вишня. Відчуття свіжості і прохолоди здатні передати тільки ті фрукти і ягоди, які ростуть у тропіках або в прохолоді сутінкового лісу. Наприклад, ожина, маракуйя, брусниця, лохина і інші. Вологі ноти можна знайти в парфум з ароматом кавуна, конвалії, м'яти і свіжоскошеної трави.

Вологі ноти можна знайти в парфум з ароматом кавуна, конвалії, м'яти і свіжоскошеної трави

У жарку пору року потові залози людини працюють активніше, тому немає нічого дивного в тому, що влітку краще сприймаються аромати, що передають почуття прохолоди і свіжості. Як би не пахли літні духи, аромат їх повинен бути таким, що бадьорить і заспокійливим. Для спекотного літа деякі косметологи радять купити не духи, а туалетну воду, які швидше вивітрюються.

На флаконі аромату повинна бути напис EDT, а не EDP. Таку позначку має туалетна вода, вона менш концентрована, ніж духи з EDP. При використанні туалетної води зовсім не обов'язково в літній час відмовитися від улюбленого "теплого" аромату і переходити на духи, що створюють відчуття прохолоди і свіжості. Як і раніше, користуйтеся своїми улюбленими "зігріваючими" запахами магнолії, орхідеї, туберози, але стежте за тим, щоб їх обволікають ноти розбавляли свіжі аромати цитрусових.

Багато модні будинки випускають два варіанти парфуму однієї і тієї ж композиції. Для літнього сезону купуйте парфуми з позначкою ice, summer, fresh або freez. Ці написи означають, що зміст вашого улюбленого аромату багато легкими і ніжними компонентами, які мають більш високу летючість.

Ці написи означають, що зміст вашого улюбленого аромату багато легкими і ніжними компонентами, які мають більш високу летючість

Найкраще влітку використовувати різні аромати: вранці - передають свіжість і чистоту, вдень - енергію і бадьорість, ввечері - сексуальність і чуттєвість. Адже вранці наш організм прокидається не відразу, тому помітні і різкі запахи в цей час доби тільки дратують.

Духи з квітковим, вершковим і цитрусовим ароматом вранці нанесіть на коліна, щоб його запах вас не душив занадто сильно і до вечора у вас не захворіла від нього голова. Днем наш організм найлегше сприймає квітково-цитрусові і океанічні аромати, доповнені легкими нотами амбри, мускусу, прянощів і молока. До вечора ми втомлюємося, в результаті чого наш нюх притуплюється.

Із заходом сонця ніжні і легкі запахи вже не можуть справити потрібне враження. Тому збираючись на вечірку або побачення з коханим "надягайте на себе" парфум з яскраво вираженим ароматом Амри, мускусу, деревними, пряними, пудровим і бальзамними нотами. Ці аромати здатні підняти настрій, вони роблять нас більш відкритими для любові і ніжності.

Літо - це пора відпочинку на пляжі. Вирушаючи засмагати під сонцем, краще скористатися легким ароматом, що не містить спирт. Якщо ви завдасте аромат, виготовленої на основі спирту, то на шкірі після засмаги залишиться пігментну пляму.

- Повернутися в зміст розділу " дерматологія "

Автор: Іскандер Мілевський

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com