рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Trussardi Delicate Rose

Жіноча туалетна вода Trussardi Delicate Rose була створена Наталі Лорсон для тих, хто зачарований тонким ароматом троянд. Саме ця квітка стала домінантою композиції, що звучить елегантно і яскраво. Парфуми укладений в класичний для модного будинку Trussardi лаконічний флакон ніжно-рожевого кольору. Він простий і елегантний, прикрашений логотипом Trussardi і поміщений в картонну упаковку пудровий кольору, прикрашену тисненням під шкіру змії.

опис аромату

Жіночі духи Trussardi Delicate Rose є дивно ніжним букетом, створеним з емоцій, грації і жіночності. Базовими його елементами є життєрадісність і романтичність. Завдяки сучасному, чуттєвого і вишуканому аромату Delicate Rose від «Труссарді» так легко створювати романтичний настрій, підкреслюючи його м'яким відблиском ніжно-рожевого відтінку.

опис аромату

Парфумерна піраміда Trussardi Delicate Rose відкривається кілька екстравагантними слідкувати-соковитими акордами кумквата в поєднанні з японською лілією юзу і свіжим бамбуком. Потім аромат дивує пікантним «серцем», виткані з ніжних нот троянди, потужних кисло-солодких акордів яблука, лотоса і п'янкого жасмину. Завершує враження чуттєвий кедрово-мускусний шлейф з домішкою теплого сандалу. Варто відзначити, що квіткова солодкість носить ненав'язливий і повітряний відтінок, який підкреслюється терпкістю деревних нот:

Опис аромату Trussardi Delicate Rose буде неповним без згадки про його чудовою стійкості. Навіть через кілька діб після нанесення відчувається дивне звучання квітково-фруктового еліксиру, створеного для романтичних дівчат, які не проти проявити себе в ролі спокусниць. У композиції Trussardi Delicate Rose ніжність переплітається з кокетством, крихкість з непередбачуваністю, а чуттєвість з магією.

Туалетна вода Trussardi Delicate Rose належить до групи фруктово-квіткових ароматів . Ідеально підходить і для денного, і для вечірнього образу. Випускається в флаконах, ємність яких складає 30, 50 і 100 мілілітрів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com