рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рейтинг кращих духів селективної парфумерії

  1. Montale Dark Purple
  2. Ajmal Aurum
  3. Creed Love in White
  4. Serge Lutens Un Bois Vanille
  5. Amouage Interlude for Women
  6. Montale Rose Elixir
  7. Kilian Love Don`t Be Shy

Montale Dark Purple

Автором аромату є улюблений парфумер арабських шейхів Pierre Montale. Його ароматні творіння створювалися за аналогією з Аттар - традиційними арабськими парфумами, що не містять спирту.

До складу продукту увійшли найкращі компоненти - екстракт удов'їх дерева, єгипетський ветивер, смола гальбанум, непальська троянда. Ретельно вивірена концентрація і співвідношення інгредієнтів дозволяють духам триматися дуже довго. На шкірі вони розкриваються поступово, граючи новими фарбами при різній температурі.

Montale Dark Purple - найпопулярніші нішеві парфуми, що нагадують ароматний шаруватий коктейль. Головним інгредієнтом тут є темна зливу - її пікантний запах зливається з спокусливими нотами апельсина, вишуканим звучанням пелюсток троянди і герані. Все це багатство огортають глибокі відтінки розкішних пахощів, мускусу, тика, амбри, пачулі.

Парфуми ніби створений для східної принцеси - він такий же піднесений, благородний, чудовий і аристократичний. Духи неодмінно послужать прикрасою для сучасної ділової леді з непередбачуваним характером.

Вся парфумерія Montale випускається в непрозорих алюмінієвих флаконах. Вони захищають дорогоцінний склад від агресивного ультрафіолетового випромінювання і зберігають його в первозданному вигляді.

До початку рейтингу Початкова нота: Апельсин, Слива Нота серця: Герань, Червоні ягоди, Пачули, Роза Кінцева нота: Амбра, Мускус, Тикове дерево

Ajmal Aurum

"Золотий" аромат зі збалансованою композицією, яка захоплює дух, вражає розкішшю і привілейованості. Ці багатогранні духи володіють теплою приємною аурою і пікантною свіжістю, що робить продукт незамінним атрибутом сучасної кокетки.

Дивовижний букет з гарденії і жасмину, доповнений пікантними нотами малини і цитрусів, дарує літній настрій і теплу радість. Потужна база духів п'янить розкішшю деревних нот, амбри, ванілі і мускусу.

Власниця такого аромату повинна відповідати його розкішною суті. Ця жінка граціозна, благородна, красива і спокуслива, заворожує своїми жестами і поглядами. Втім, сам аромат допоможе моментально перевтілитися в страсну спокусницю.

Флакон циліндричної форми виготовлений зі скла з золотистим напиленням. Він прикрашений прозорою капсулою, наповненою золотими пелюстками, які символізують розкіш парфуму.

До початку рейтингу Початкова нота: Апельсиновий колір, Гардения, Жасмин Нота серця: Деревні ноти, Лимон, Малина Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус

Creed Love in White

Вишукані духи для жінок стали втіленням яскравих вражень парфумера Олів'є Крида від подорожей по всьому світу. Для виготовлення аромату він використовував дуже рідкісні дорогоцінні інгредієнти, привезені з 5 континентів.

Перші ноти парфуму заворожують звучанням цедри італійського апельсина, яке плавно перетікає в квіткове пахощі ніжного жасмину, єгипетського ірису, болгарської троянди і магнолії, що виростає в горах центральноамериканської Гватемали. Вишуканість і елегантність композиції надають калабрийская сіра амбра, мізорскій сандал і яванская ваніль.

Романтичний чуттєвий букет Creed Love in White підійде для створення гармонійного денного образу жінки.

Флакон нішевого парфуму може похвалитися оригінальністю і "несхожістю" на інших. Непрозоре матове скло білого кольору підкреслює легкість, легкість і сяйво аромату.

До початку рейтингу Початкова нота: Цедра апельсина Нота серця: Боби тонка, Болгарська троянда, Ірис, Магнолія, Нарцис Кінцева нота: Ваніль, сандал, Сіра амбра

Serge Lutens Un Bois Vanille

Легендарний парфумер Serge Lutens поставив перед собою мету винайти гурманський аромат, який дозволив би відчути повне злиття з природою. Створити гармонійну композицію йому допомогла солодка ваніль, яка зайняла вершину складного складу. Симфонію романтики втілюють розкішні рослинні компоненти - сандалове дерево, чорний лакричник, бджолиний віск, кокосове молоко, гіркий мигдаль, боби тонка, гваякове дерево і бензоин. Вони зливаються між собою в єдину багатошарову композицію, яка розкривається поступово. Аромат в цілому сприймається як дуже м'який, світлий, оксамитовий. Кожна крапля запашного речовини випромінює впевненість, чуттєву сексуальність і аристократизм.

Уже понад 10 років аромат збирає захоплені відгуки, залишаючись об'єктом бажання багатьох представниць слабкої статі. Парфуми унікальний і прекрасний, і однозначно варто того, щоб приміряти його на себе в самий урочистий момент.

Суворе оформлення флакона витримано в класичних дизайнерських традиціях Франції. Ставна висока ємність з прозорого скла увінчана мініатюрної кришкою у формі горошини.

До початку рейтингу Початкова нота: Кокосове молоко, Лакрица, Сандал Нота серця: Горький мигдаль, Мускус, Бджолиний віск Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, ваніль, Уд

Amouage Interlude for Women

Стильний жіночий аромат, який гідний потрапити в ТОП самих затребуваних і яскравих селективних духів. Формула парфуму була розроблена парфумером Spehner Karine Vinchon і відноситься до класу квітково-шипрових.

Акорди солодкого бергамота і гіркого грейпфрута, які зустрічають в верхах композиції, створюють відчуття невичерпної енергії та радісною збудженості. "Серце" букета представлено нотами пишної троянди, димного ладану і багатого сандалового дерева. Але найбільш повноцінно аромат розкривається вступом багатою основи, де розташувалися підбадьорливий кави, терпкий волоський горіх, солодкий мед, соковиті плоди ківі, дорогоцінний удов'їх дерево, гаряча амбра і шкіряні акорди.

Аромат неймовірно стійкий, а оригінальність йому надають ноти свіжого ківі, який в парфумерних продуктах зустрічається вкрай рідко. Парфуми припаде до душі сучасним красуням, які впевнені в своїй привабливості і прагнуть зробити акцент на вишукані манери, бездоганний смак і елегантності.

Селективні парфуми укладені в скляний флакон, витриманий в глибокому синьому відтінку. З насиченою синявою вдало контрастують золоті написи на посудині і ефектна позолочена кришка.

До початку рейтингу Початкова нота: Бензоїн, Ваніль, Янтар Нота серця: Жасмин, Кориця, Ладан, Роза Кінцева нота: Бергамот, Грейпфрут, Імбир

Montale Rose Elixir

Ще один хіт селективної парфумерії від бренду Монталь - "Рожевий еліксир". Королевою запашної формули виступає велична троянда. Саме ця квітка здатний ідеально підкреслити жіночу красу і нескінченне чарівність, перед якими не встоїть жоден джентльмен.

Ароматична рапсодія розкривається тонами рожевого масла, чуттєвого жасмину, суниці садової та екзотичного фледоранжа. Охолоджуюча свіжість лимона і затишність сірої амбри чудово гармонують з грайливою і чуттєвої розкішшю білого мускусу. М'яке ванільне післясмак, яке залишає за собою аромат, ще довго буде витати в повітрі солодкуватим хмарою, випромінюючи невидимі оку іскри.

Звернути увагу на продукт коштує дівчатам-кокеткам - вони люблять фліртувати і залишатися в центрі уваги, сприйнятливі до компліментів і завжди оточені прихильниками. Парфуми можна звинуватити в різкості - він настільки органічний і толерантний, що практично зливається зі шкірою, огортаючи легкої газової вуаллю свою володарку.

Аромат випускається в традиційному для Montale алюмінієвому флаконі. Його колір символічний і покликаний зовнішнім виглядом нагадувати про те, якої рослини присвячено запашне вміст.

До початку рейтингу Початкова нота: Полуниця, Листя суниці, Роза, Цитрус Нота серця: Апельсиновий колір, Жасмин Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус

Kilian Love Don`t Be Shy

Ексклюзивний аромат для жінок, що з'явився на світ в 2007 році завдяки творчим зусиллям Киллиана Хеннессі. Багатий досвід і творчий підхід дозволили парфюмеру створити парфуми, що оспівують особливий стан душі, іменоване любов'ю.

Композицію складно розділити на ноти, вона є цілісною і гармонійна, багатогранна і каскадні. Красива база звучить солодкими нотами розплавленого цукрового сиропу, карамельних ірисок і м'якого мускусу. З квіткового букета особливо виділяється бездоганний яскравий ірис, відтіняє помірну солодкість. Весняний настрій навівають чарівна простота болгарської троянди і гіркуватий відтінок жасмину. Таємничість і інтригу дбайливо зберігають акорди неролі і калабрийского бергамота.

Помічено, що парфум по-різному проявляє себе на теплій і гарячій шкірі, залишаючись насиченим навіть через 8 годин після нанесення. Аромат не нудотний, помірно солодкий, ідеально доповнить образ сміливої ​​тусовщиці, любительки веселих вечірок або шанувальниці урочистих раутів. Його може сміливо використовувати і романтична мрійниця, якщо є бажання приміряти на себе незвичну роль жінки-вамп.

Флакон парфумів дуже цікавий - на гранях плоского паралелепіпеда розміщені рельєфні чорні вставки.

До початку рейтингу Початкова нота: Нероли Нота серця: Жасмин, Ірис, Роза з Непалу Кінцева нота: Ваніль, Мускус

Селективні парфуми - це саме той продукт, який здатний перетворити догляд за собою в особливий ритуал. Він прийде на допомогу тоді, коли звичний аромат перестав радувати і дарувати нові відчуття. Це новий рівень парфумерії, доступ до якої відкрито для всіх, хто не пошкодує фінансів на дорогоцінний флакон шедевральні духів.

1 Montale Dark Purple 5/5 2 Ajmal Aurum 4.9 / 5 3 Creed Love in White 4.8 / 5 4 Serge Lutens Un Bois Vanille 4.7 / 5 5 Amouage Interlude for Women 4.6 / 5 6 Montale Rose Elixir 4.5 / 5 7 Kilian Love Don` t Be Shy 4.5 / 5

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com