рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пудровая пряність і повітряна легкість парфумерної води Accord Chic від Yves Rocher.

  1. PS Якщо ви хочете бути в курсі наших новин, додавайтеся в Facebook , ВКонтакте , в Instagram , в Twitter або в ЖЖ .

Аромати колекції Secrets d'Essences французького бренду   Yves Rocher   незвичайні

Аромати колекції Secrets d'Essences французького бренду Yves Rocher незвичайні. Їх творять кращі "носи" Франції, а до складу входить натуральне високоякісну сировину. Творці запрошують в секретне подорож до природних витоків. Складні композиції, вишукані інгредієнти, екстраговані делікатним способом, індивідуальна парфумерна підпис творця в кожному творі.

Звучить неймовірно - скаже хтось. Але це чистісінька правда, і бренд пишається цією лінійкою, а й справді, є чим.

Але це чистісінька правда, і бренд пишається цією лінійкою, а й справді, є чим

Я знайома з усіма ароматами гами Secrets d'Essences. Мій фаворит - парфумерна вода Rose Oud від Анник Менардо. Моя мама не може вийти з дому без Vanille Noire - творіння метра Жака Кабальє. Навесні хочеться потонути в флердоранжевой свіжості Neroli, створеної Веронік Найберг.

Навесні хочеться потонути в флердоранжевой свіжості Neroli, створеної Веронік Найберг

Туалетна вода Accord Chic , Яка з'явилася ще восени, безумовно, зацікавила мене. Для створення цього букета об'єдналися в тандем два іменитих парфумера - Олів'є Креспо і Марі Саламань. Дуже хотілося відчути наживо всі ті ноти, які звучали в описі до продукту.

Дуже хотілося відчути наживо всі ті ноти, які звучали в описі до продукту

Аромат відноситься до східно-квітково-пряної групі. В серці - рожевий перець і смола елемі з пряним звучанням огортаються квіткової ніжністю ірису. Для того, щоб додати глибини і контрасту, Марі і Олів'є покривають композицію Бензоїн і ладаном.

Для того, щоб додати глибини і контрасту, Марі і Олів'є покривають композицію Бензоїн і ладаном

Рожевий перець нерідко використовується в парфумерних композиціях, щоб надати пряних нот, хоча червоні ягоди прямого відношення до перцю не мають. Аромат молодий деревини перцю привносить деяку терпкість. Смола елемі додає в парфумерну воду свіжий, трохи лимонного, пряно-бальзамний акорд. Мені імпонує рішення парфумерів обігріти цей дует квітково-пудровим ірисом, який дарує парфуму легку солодкість. Смолу бензойного дерева часто використовують в парфумерії в ролі фіксує ноти, крім того вона несе з собою аромат медово-вершкової ванілі. А ось ладан, відомий завдяки використанню під час церковних служінь, є обов'язковою складовою східних ароматів. Він доповнює букет амбрової вуаллю.

Він доповнює букет амбрової вуаллю

За моїми відчуттями деревна пряність досить швидко поступається місцем пудровим акордам ірису. Мені дуже подобається цей перехід, адже гострота перцю не встигає набриднути, а лише злегка бадьорить. Солодкувата, але не нудотно, пудра заспокоює емоції, дозволяючи насолодитися повітряним післясмаком. І тільки досягнувши повного спокою й умиротворення, можна вдихнути ледве помітних Ладанова нот. Стійкість хороша, на моїй шкірі запах відчувається до 4-6 годин.

Accord Chic незвичайний тим, що знаходиться поза сезоном. Взимку він зігріває, а теплим літом дарує якусь легкість і прохолоду. Такий ось дисонанс. Але в цьому і його унікальність.

Посилання на сторінку з продуктом.

Ціна 1 475 грн (55 $) за 50 мл, 1 109 грн (41 $) за 30 мл.

Yves Rocher часто доповнює парфуми ароматними гелями для душу або молочком для тіла, щоб шанувальниці аромату могли продовжити насолоду. Accord Chic створений в дуеті з парфумовані гелем для ванни і душа. Запах кошти повторює парфумерну воду, але не в такій складній композиції. Як і інші гігієнічні продукти бренду, піниться і справляється з обов'язками на тверду 5.

Посилання на сторінку з продуктом.

Ціна: 325 грн (12 $) за 200 мл.

Парфумерна вода Accord Chic зайняла впевнене місце в моїй колекції. І досить часто супроводжує мене, незважаючи на погоду. Якимось дивним чином вона відповідає різному моєму настрою або, вірніше сказати, доповнює його.

Особливість ароматів на природних інгредієнтах така, що вони можуть грати різними гранями на різних людях. Не дивно, якщо цей аромат інша дівчина буде відчувати трохи по-іншому.

А якщо вам цікаво, які ще продукти марки Yves Rocher числяться в моїх фаворитах, загляньте сюди і поділіться своїми.

PS Трохи транслітерації (не забуваємо ставити наголос на останньому складі 😉):

  • Secrets d'Essences - Секре д'Ессанс
  • Accord Chic - Аккор Шик
  • Vanille Noire - Бані Нуар
  • Rose Oud - Роз Уд
  • Neroli - Нероли
PS Якщо ви хочете бути в курсі наших новин, додавайтеся в Facebook , ВКонтакте , в Instagram , в Twitter або в ЖЖ .
Також, зручно стежити за нами за допомогою додатків для читання блогів, наприклад, Bloglovin або Feedly .

Схожі записи

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com